wu 22.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Wiolcia karnisze fajnie się prezentują ja nie wiem z czym Wy macie problem;) ja tylko raz warknęłam na męża i w ciągu 10 minut karnisz wisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Arnika, zawiśnie, ale najpierw musi odleżeć swoje Wusiu, chyba w końcu środki przymusu bezpośredniego zastosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 mówię Ci Elenko najskuteczniejsza metoda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 ja nie wiem z czym Wy macie problem;) ja tylko raz warknęłam na męża i w ciągu 10 minut karnisz wisiał bo to wszystko zależy od tego jak się warczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 skutecznie Malcia skutecznie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.02.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 ale WRRRRRRRRRRRR czy wwwwrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 zdecydowanie ale WRRRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 bo Ty zła kobieta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A ja wczoraj nie mogłam wejść w neta... Szlag mnie trafiał.... A u mnie wrrrrrrrr, ani w r r r r r r r nie pomoże... Musi nabrać wszystko mocy urzędowej, odleżeć swoje, poczekać, ale jak już jest zrobione to jaka radość w domu.... Całą noc nie spałam... katar... Młody całą noc nie spał... kaszel.... Ma łykać leki i ssać witaminy E i tran, i jest bunt w domu.... Nooo chyba młodemu się poprzewracało..... Malcia jak się cieszę , że jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 23.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witaj arnika, wpadam się przywitać i oblukac twoje kafle Affronu w związku z tym wciągnęłam się w cały dzienni ale siła wyższa (dzidź) nawołuje więc odkładam lekturę do nocki i pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Arnika, jak samopoczucie? mam nadzieję, że lepiej zmobilizowałaś mnie z tym karniszem - dziś został zamontowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witaj Papuch w moich skromnych progach Zapraszam i proszę usiąść wygodnie i pozostać Elena katar jak był tak jest... cała noc nie spałam i nie wiem co będzie dzisiejszej nocy. Emil kaszle może jakby ciut mniej ale jednak... Je garsć leków i jeszcze piski do gardła i krtani.... syrop... Masakra.... Wiadomość miesiąca.... Ogłaszam wszem i wobec, że mam wszystkie zakupione karnisze zamontowane.... :wave: Nooo pomoc kolegi nieoceniona i współpraca męża bezcenna... I takim oto sposobem stałam się posiadaczką w prawie wszystkich pokojach karniszy, oprócz pokoju starszaka, który nie chce mieć szmat w oknach... Wybrał tylko rolety. Teraz trzeba zaopatrzyć się w owe szmatki... Może cześć wykorzystam na początek te, które miałam w blokowisku.... Powiem, że nie miałam brzydkich, ale do naszego domu wcale, a wcale nie pasują... Więc trzeba szukać czegoś nowego... Jutro jadę zrobić moją Inusię na psiaka jak z żurnala.... Jadę do hodowczyni... wyczesze, wykąpie... wyobcina, bo Pipa nie da mi się czesać po tej operacji... Tak się sfilcowała, że masakra... Ale może to jeszcze nie jest powód tak dalekiego wyjazdu, jak chęć spotkania się z hodowczynią i żeby ją pooglądała dokładnie czy wszystko jest z Inką OK.... Z psem dałabym sobie radę, ale jakiś pretekst dla męża musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Oooo i zapomniałam Elenka dodać, że bardzo się cieszę, że masz ten karnisz już zamontowany.... Teraz to pewnie będziesz miała też ten problem co i ja... jakie szmaty wybrać.... Witaj w klubie... W klubie jestem ja i Nitka , a Ty dołączysz do nas;) I jakiej perswazji użyłaś w stosunku do męża ???? Byłaś zła kobieta, czy obiecałaś mu co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 wolę nie wiedzieć Wiolciu jak motywowałaś kolegę Męża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Oooo i zapomniałam Elenka dodać, że bardzo się cieszę, że masz ten karnisz już zamontowany.... Teraz to pewnie będziesz miała też ten problem co i ja... jakie szmaty wybrać.... Witaj w klubie... W klubie jestem ja i Nitka , a Ty dołączysz do nas;) I jakiej perswazji użyłaś w stosunku do męża ???? Byłaś zła kobieta, czy obiecałaś mu co nie co Arnika, katar niestety trwa tydzień... albo 7 dni ale mam nadzieję, że przez weekend się wykurujecie oboje. ze szmatkami problemu nie mam, bo ja już w grudniu zamówiłam tkaninę, tylko trzeba było długo czekać, aż przyjedzie, potem jak przyjechała, to okazało się, że za mało jej przywieźli, a potem nie mogliśmy za ten montaz przez dwa tygodnie się zabrać... i tak zeszło, bo ze względu na to, że ta szyna u nas taka pogięta jest, to wymiary do szycia dopiero po montażu można było zdjąć - wysłałam je wczoraj i liczę, że po weekendzie zasłony będą do odbioru a materiał i kolor taki sam jak na parterze - mąż często odsypia w dzień nocną pracę więc musi być możliwość maksymalnego przyciemnienia pomieszczenia a perswazji używać nie musiałam, bo chłopu zależało, żeby w końcu cokolwiek tam zawisło, więc był szczęśliwy, że zamówiłam te zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Byłam u hodowczyni Inki... Zrobiła ją jak z żurnala... Miała przy niej pracy jak nie wiem... Jakie Karina ma serce do Lewków i jak pięknie je robi... Kocha, choć nie odpuszcza... Mnie jak piszczy to odpuszczam i ma później kołtunki... wcześniej przed sterylką nie miała, ale teraz żal było mi ją szarpać.... Tak w domu się podobała jak nie wiem.... Mąż chodzi głaszcze, przytula... nic tylko Inusia.., Inusia.... No i kto powiedział, że facet nie ma rozmiękczenia mózgu na punkcie długowłosego psa..... A oto Inka jak wróciliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 no piękna księżniczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Wpadłam na szybko zobaczyć co słychać....piękna psia Księżniczka gratuluję karniszy:) a do klubu się zapisuję i ja ale w tyle jestem bo karniszy nawet nie mam buuuu... na koniec zdrówka Wam zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 tak se wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts