Arnika 01.03.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dziękować Zuza za pochwałę Jajka powiadacie.... I jakby nikt nie zauważył to to jest jeszcze karnawałowa ozdoba... a dopiero ostatki są..... Te zasłony nie są matowe, ale i też nie bardzo się świecą... W/g mnie są akuratnie do tego salonu... przymierzałam też lniane i odpadły... brzydko wyglądały.... Więc zakupiłam te co i mnie i mężowi się podobają... Są zwisające po podłodze , ale zawsze można je skrócić.... Mnie się podoba... Ciekawe jak z praktyką będzie i z użytkowaniem... Nawet nie miałam pojęcia jaka to frajda zakładać zasłony nie męcząc się z żabkami... Jakie to jest proste..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 broń cię aby ja obcięła !!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz się upewnic to podepnij je sobie i zobaczysz różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Podoba mi się tak jak jest.Ale co na to pies i czy nie będzie zdeptana podczas chodzenia... szczególnie w kuchni.... W salonie jak najbardziej zostaje.A firanki dam gładkie takie " nic" jak len, jak gaza.... poliestrowe, nie do prasowania... długie do podłogi... Ale firan to już nie będę robić takich po podłodze, bo jakoś dziwnie by wyglądało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 firanki zdecydowanie do podłogi a o psinę się nie martw, nawet jak depnie to zwróć jej uwagę podniesionym tonem i się pohamuje następnym razem u mnie w salonie tez będę leżały bo to daje fajny efekt, kazałam żeby były dłuzsze o 40 cm żeby się pomarszczyły u dołu i pozałamywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U mnie mało ciorają się po ziemi... bo kupowałam gotowe zasłony... Kompromis pomiędzy tym co mnie się podoba, a na co mnie stać....Jak miałam szyć to myślałam o 50cm żeby leżały na ziemi.Kiedyś może za kilka lat kupię takie jakie mają być... W końcu gusta też się zmieniają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 a ja właśnie patrzę jak moje mienią się w słońcu ale jeszcze trochę zanim zawisną ale pokażę Ci ich kolor choć jest trochę przekłamany ale słoneczko pieknie je muska aż chciałoby się tu zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.03.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No i cacy wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Bardzo elegancko się zrobiło u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zasłony faktycznie idealnie pasują do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no Arniś, fajne zasłony masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dziękuję Dziewczyny jak nie wiem co Tylko czy Gosia się śmiała z zasłon czy uśmiechała????? Cieszy mnie to, że się podobają ...... A kolor jest taki złotobeżowy.... Chyba podobne do Zuzy, albo ciut ciemniejsze...., i jednak w słońcu się trochę świecą, ale mnie się podobają..... Jeszcze powiem, że wczoraj kupiłam sobie dwie sukienki , a dzisiaj dwa bieżniki.... jeden lniany z mereżką i szydełkiem, a drugi spory robiony na szydełku owalny.... W sam raz na lekko owalną ławę.... Cieszę się jak nie wiem.... Uwielbiam ręczne szydełkowe robótki... tzn posiadać lubię ale nic nie zrobię... Nawet mam dwie zazdroski szydełkowe, ale mi nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Poczytałam co u kogo słychać i idę robić krokiety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Uśmiecham się, uśmiecham, ale tak radośnie, że aż podskakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.03.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Przylazłam zobaczyć zasłonki, ale piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Byłam w dzienniku i widziłałam zasłony... fajnie wyszło. Kolor faktycznie fajnie dopasowany one są do zasłaniania czytylko do wyglądania? I gdzie takie gotowce "dajom" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.03.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Super,ale zmiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Arniczko zasłonki idealnie pasują do salonu są bardzo ładne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.03.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Arniczko, no byłaś u mnie i nie zająknęłaś słowem o zasłonkach.... bardzo dobry wybór długo temat wałkowałaś i troszeczkę się bałam co ostatecznie wybierzesz, bo różności wrzucałaś, ale efekt jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Arniko, czy mogłabyś zasłonom zrobić przy okazji zdjęcie bez lampy? Ciekawa jestem, jak ten materiał wygląda w oświetleniu naturalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Surku mogę,bo z lampą błyskowa nie wychodzi kolor zasłon... Chyba jutro jedną zdejmę i dam na taras i w świetle dziennym pstryknę.... W salonie jak robię nawet w dzień zdjęcia to bez lampy nie wychodzą.... Elena.... a co miałam się chwalić.... Nie chciałam zaśmiecać... Cieszę się, że podobają się zasłonki.... Dzieki Pasiulka Nadulka dzięki Dario dzięki Nitka... - gdzie takie cusik nabyłam.... W LM ... mają na nie teraz promocje i za jedną sztukę zapłaciłam uwaga... 39,90 zł i jeszcze dostałam 10% rabat... Czyli tak naprawdę zasłony kosztowały mnie po 36zł za sztukę.... A mówiłam, że ma być ładnie i niedrogo, bo kasy nie mam.... Teraz tylko jeszcze firanki tanio kupić.... Po 6-7zł za metr firany na 300 wysokiej to nie przegnę....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts