Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Surku mogę,bo z lampą błyskowa nie wychodzi kolor zasłon... Chyba jutro jedną zdejmę i dam na taras i w świetle dziennym pstryknę.... W salonie jak robię nawet w dzień zdjęcia to bez lampy nie wychodzą....

Elena.... a co miałam się chwalić.... Nie chciałam zaśmiecać... Cieszę się, że podobają się zasłonki....

Dzieki Pasiulka :)

Nadulka dzięki :)

Dario dzięki :)

Nitka... - gdzie takie cusik nabyłam.... W LM ... mają na nie teraz promocje i za jedną sztukę zapłaciłam uwaga... 39,90 zł i jeszcze dostałam 10% rabat... Czyli tak naprawdę zasłony kosztowały mnie po 36zł za sztukę....

A mówiłam, że ma być ładnie i niedrogo, bo kasy nie mam....

Teraz tylko jeszcze firanki tanio kupić.... Po 6-7zł za metr firany na 300 wysokiej to nie przegnę....???

ja tego nie odbieram jak zaśmiecanie :) teraz cieszę się, że Ada coś wrzuciła, bo przynajmniej coś się dzieje - ja na razie nie bardzo mam co wrzucać :rolleyes:

Arnika, całe szczęście, że mój mąż nie widzi, ile kosztowały Cię zasłony :lol:

Widzę, że posłuchalaś mnie tylko w jednej sprawie: dlugość.

Ale ok, w końcu podjęłaś decyzję i dzięki Bogu.

Zrób takie zdjęcia, które pokazują coś więcej niż tylko te zaslony, większą perspektywę i w takich warunkach, żeby kolor wyszedl jak najbadziej podobny do realnego.

Pstrykałam dzisiaj i wczoraj zdjęcia... Nie wiem czy będzie wiecej widać, ale starałam sie... I zasłony są jak kameleon.... zależy od światła taki mają kolor... Wieczorem są ciemne, a w dzień jasne...

Dodam, iż zdjęcia są przekłamane ... np ściany mam białe....

DSC07652.JPG

DSC07649.JPG

DSC07644.JPG

DSC07645.JPG

DSC07647.JPG

Jeszcze w pełnym słońcu robione zdjęcie na dworze....

DSC07634.JPG

DSC07634.JPG

I zasłony , które kupiłam do sypialni... Podobały mi się bardzo, nawet by pasowały do salonu ale były ostatnie 3 sztuki wiec zawisły w sypialni i będą jeszcze uszyte poduchy na łóżko....

DSC07637.JPG

DSC07654.JPG

DSC07657.JPG

Na firankę nie patrzymy, bo jest zawieszona na jakiś czas, aby mężowi sprawić przyjemność... Zupełnie nie pasuje.... To jest inna bajka....

Dzięki Kasia ... Ucieszyłaś mnie, bo wczoraj krytycznie patrzyłam, ale nadal mi się podobały....

Wpadnij Malcia pomacać.....

Jeszcze raz dzięki Elenka :) Salon wcale nie jest olbrzymi... ma tylko 50m2.....

Dzięki Rasiu :)

I pomyśleć, że to były najdroższe zasłony na jakie nas było stać, ale najtańsze chyba na rynku... ;)

Zaraz pączusie będzie smażyć Teściowa... :wiggle::wave:

Dzięki Kasia ... Ucieszyłaś mnie, bo wczoraj krytycznie patrzyłam, ale nadal mi się podobały....

Wpadnij Malcia pomacać.....

Jeszcze raz dzięki Elenka :) Salon wcale nie jest olbrzymi... ma tylko 50m2.....

Dzięki Rasiu :)

I pomyśleć, że to były najdroższe zasłony na jakie nas było stać, ale najtańsze chyba na rynku... ;)

Zaraz pączusie będzie smażyć Teściowa... :wiggle::wave:

och, to rzeczywiście łupinka :lol: zwłaszcza w porówaniu do moich 25m2 ;)