Arnika 03.03.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 3 białka, 15dkg kokosu15dkg cukru5dkg mąki Ubić pianę z białek, dodawać powoli cukru, dalej ubijać na sztywno.... Wymieszać kokos z mąką i powoli łyżką wymieszać z ubitymi białkami.Piec niezbyt długo w temp 180*C do upieczenia... Uwaga... szybko się piecze, ale nie może być białe, ani złote... Jak z białego zmienia się lekko kolorek .... Patrzyć co się dzieje.Ja zwykle robię z dwóch porcji.Dzisiaj będą 4 porcje, więc będzie sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Gosiek... ja takie mieszkanko 3 pokojowe wynajmowałam przez rok jak budowałam.... Jak się wprowadziłam to depresji dostałam.... Nie potrafiłam się odnaleźć, bo mieszkanie które sprzedaliśmy miało 4 pokoje i 85m2 korytarz zamykany, suszarnię i wiele udogodnień... więc dla nas to była masakra.... W salonie z założenia nie będzie stołu i krzeseł, tylko wypoczynek , kominek, komoda, szafka jakaś pod centralny ogłupiacz czyli TV... zegar stojący i zegary na ścianie.... I koniec... To i tak dużo, a chłopcy jeszcze chcieliby akwarium... Mają takie malutkie 110 litrów, może gdzieś upchną w salonie... Niech im będzie..... I tak za dużo...Ma być przestrzeń..... Nawet pusta, ale przestrzeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 arnika twój salon jest dwa razy wiekszy od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Oj jak dobrze Cię rozumiem. Z radością uciekłam z mieszkania, bo już klaustrofobii dostawałam - gdzie się człowiek nie ruszył, intymności na grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 i 2.5 raza od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.03.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Fajnie zabrzmiało - "salon tylko 50 metrów" No, teraz widzę, jak wyglądają zasłonki. Fajnie pasują, a już szczególnie w tym salonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ..... Po południu będę z młodym robić kokosanki..... eee, chyba makrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Efi, Markotka... nie przesadzajcie, że macie mniejsze.... i to aż tyle... No nie uwierzę..... Gosiu... Można dostać klaustrofobii, i dobrze mówisz... - zero intymności... W dużym pokoju była lodówka, telewizor, jedyny stolik, kanapy, meble, wersalka na której spaliśmy ( Po przeprowadzce po raz pierwszy chyba po 10 latach spaliśmy na wersalce i było tak ciasno, że na trzy cztery przewracaliśmy się... ) i suszarka na pranie... Nie było gdzie się ruszyć...Lodówka nie zmieściła się w kuchni, pralka w łazience, więc stała w kuchni... Nooo meksyk był.... Jak dobrze że nie mam już takich wrażeń.... Surku nie jest duży ten salon... Jest taki w sam raz.... Znam większe;) Jamlesku..... nigdy nie makaron... bo ja ciasta nienawidzę robić w rękach.... Będą kokosanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 co Wy wiecie o klaustrofobicznych lokalach mieszkalnych :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Jamlesku..... nigdy nie makaron... .... Będą kokosanki.... nie makaron ino makrony czyli .... kokosanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 nie makaron ino makrony czyli .... kokosanki makrony to powinny być z makiem a kokosanki w tym układzie... kokosrony:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nooo i zjadłam dwa kreple....Dobre były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Malcia... Masz i tak większe niż my mieliśmy swoje własne pierwsze.... Ale to było wieki temu, i jako pierwsze to nie zagraciliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 to gdzie Wy mieszkaliście myślałam,że już mniejszych nie budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A twoi sąsiedzi to jakie mają mieszkania...?Po prawej i po lewej stronie..... Jeśli mają po jednym pokoju to my takie mieliśmy pierwsze własne M zaraz po ślubie.... Później dwa pokoje, po czterech latach cztery pokoje... i przeprowadzka do klaustrofobii i wreszcie dom... Uffffff jaka ulga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Popołudniowa kawka i pączuś własnej produkcji mojej Teścówki:) Proszę się częstować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Arnika ja mam 20m2 salon a twoj jest fest po byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No nie gadaj.... jak byłam to nie wydawał się taki mały.....A Efi też nie jest mały wcale.... I nie macie mi co zazdrościć...Wiecie ile ja go muszę myć..... I żeby maz nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ty wiesz, że widuję codziennie auto twojego męża , i zawsze w tym samym miejscu..... Miejscówki mają, czy tak im wychodzi.....Markotka... Wpadnijcie na dobre pączki... Są tak wielkie, że po jednym mam dość, ale zjadłam dwa... Takie pyszne....Kasia, Malcia wpadacie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No 20 jak nic przy twoim to kiszka Maz stoi na miejscu szefa Arnika ja jestem juz po 2 , pekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts