Arnika 18.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No tak, tylko jak ja męża przekonam.....???????????? Może teraz było by łatwiej......., ale i tak ciężko..... Ale gdyby tam był jakiś wędkarz gawędziarz, tooooooo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Arnika no wiesz o łowieniu to ja mogę z Twoim małżem pogadać fachowo się nie znam ale lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 A ja wiem co to są pilkery i przypony i inne dynksy, i jak to widzę na ławie to mnie niezły wkur.w bierze...A mówią, że wędkarstwo uspokaja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ty wiesz Wusia jak on się wkurzał po drodze, że moglibyśmy wpaść do Małgoś..... Przecież on Jej nie zna.... To ci argument, ja też nie..... i nawet ją poznałam I wiedziałam która to jest Małgoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Już mi się nic nie chce. Nie wiem jakie kształtki kupić do centralnego odkurzacza, czy potrzebny jest jakiś kabel i po co i gdzie trzeba go zamontować.Jak wymyślić kanalizę.... i wodę.... Jak ja tego nie zrobię, to jakiś inny facet, co to wczoraj sprzedawał ubezpieczenia, czy garnitury, nie będzie mi spiep.....ał rurek, a potem i tak to szlak trafi .... Chyba łapie mnie depresja. I nie wiem co z łazienką...... I co z kuchnią............. no niby wiem, ale też wiem, że nic nie wiem..........A jak zrobię już instalacje, to już po ptokach........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dzień dobry Arniko ja Ci nie pomogę nam odkurzacz robił facet przy wentylacji więc wiem że jakiś kabelek idzie sobie ale w sumie to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Yahooo zatem teoria mówi, że kabelek jest po to by po otworzeniu gniazda/szufelki załączył się odkurzacz stojący cholera wie gdzie, ale u mnie na przykład będzie w garażu. Bez kabelka guzik zrobisz.... znaczy se otworzysz i tyle Moje doświadczenie mi mówi, ze lepiej wziąć do tego kogoś kto się zna , bo ja sama nie dalej jak 2 dni temu pogoniłam pana który się znał, bo przeciez już to robił... a potem się mocno zdziwił, ze ja mam 3 kabelki i po co aż tyle pogoniłam Wersja tańsza jest taka, ze przewertujesz tutejsze wewątki i dolookasz o co dokładnie caman pozdrawiam ps. A łazienką się nie przejmuj ... samo przyjdzie... po prostu se usiądź na środku łazienki (nie kartka) i pomyśl gdzie by Ci było wygodnie umyć łapki, walnąć kompanko.... a gdzie... EE tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 zostawiam kawusię na poprawę nastroju http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/zdjecia/kawa/45292-1-pol-PL/kawa_popup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Arnika na stronie beama jest instrukcja montazu instalacji, ale z tego co pamietam to nie byl jakis wielki koszt, na razie nie montuje sie gniazdek tylko same rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzięki dziewczyny. Już po raz drugi zajechałam po rurki do CO. iiiiiiiiiiiiiiiiiiii nic. Pan nie miał tego zestawu, co mnie jest potrzebny, Drut się daje, żeby jak włożysz wąż do gniazdka włączył się odkurzacz. To już się dowiedziałam. Dzięki dario za kawę.............Kocham kawkę Ale nadal nie jestem usatysfakcjonowana moją złością na............. Zgadanijcie same.......... na kogo mogę być zła. A i synuś tryptyk z słonecznikami mi skończył. Nawet ładny wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ty wiesz Wusia jak on się wkurzał po drodze, że moglibyśmy wpaść do Małgoś..... Przecież on Jej nie zna.... To ci argument, ja też nie..... i nawet ją poznałam I wiedziałam która to jest Małgoś.... Jak nie wpadniecie nastepnym razem to ja sie wkurze i zobaczymy, czyje wkurzenie bedzie lepsze. Nie denerwuj sie Arnika, spokojnie nauczysz sie wszystkiego, a potem bedziesz ludziom za pieniadze robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ty wiesz Wusia jak on się wkurzał po drodze, że moglibyśmy wpaść do Małgoś..... Przecież on Jej nie zna.... To ci argument, ja też nie..... i nawet ją poznałam I wiedziałam która to jest Małgoś.... Jak nie wpadniecie nastepnym razem to ja sie wkurze i zobaczymy, czyje wkurzenie bedzie lepsze. Nie denerwuj sie Arnika, spokojnie nauczysz sie wszystkiego, a potem bedziesz ludziom za pieniadze robic. Mężuś już troszkę dzisiaj inaczej mówi.... Może da się namówić na wyjazd do Ciebie..... Jak się nauczę to już to zrobię.... Tzn. mąż będzie robił, a ja będę dowodzić całą akcją. Wusia pokażę Ci te obrazki jak zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a kiedy zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Wusia... nie wiem kiedy. Może jutro, jak będę miała czas i dobre światło.... Muszę się zająć 1% dla młodego, bo o dziwo już nasi znajomi się rozliczyli Jutro księgowa zanosi papiery do US. Jak przegapię to Kaczyńskie i Tuski będą mieli w kasie więcej, a Emilowi na rehabilitacje nie uzbieram. A szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no pewnie to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jadę ze starszym do lekarza.... Chyrla jak stary gruźlik.... Już od grudnia....Miał antybiotyk, nie pomogło, zapalenia nie miał... chyba, że nie wysłuchała doktórka...A może ma już astmę? A prosiłam ostatni o prześwietlenie płuc... i nie dostał..... No to sobie idę pogadać.....Niby duży a jak małe dziecko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 moja córeczka też chrycha ale co konsultacja to cisza w płucach i oskrzelach, więc idę do alergologa może on wyjaśni ten problem jak nie alergia to pójdę do pulmunologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dzień dobry ja idę jutro na przegląd bo też mnie od grudnia coś smyra raz pół dnia cicho a raz non stop dusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No to synuś niby zdrowy, oskrzela i płuca OK, ale antybiotyk jakiś inszy dostał Tylko po co jak zdrowy? Ale chyrla jak nie wiem. W dzienniku wkleiłam linka do obrazu syna. Znowu zapomniałam jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts