Arnika 06.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Nooo ale Inka tylko kawałek michałka dostała... żadnych czekolad pies nie dostaje... zjadła dużo mięska, paluszki, smakołyki dla psiaków... Uczta na 102... I sto lat Emil odśpiewał.... Gosiek - moja kosiarka kosztowała ponad dwa tysie i to i tak było mnóstwo.... Sama kosić nie chce. A jak oglądałam zdjęcia to zazwyczaj doniczki mieli, a nie było krzaczków ... buuuu To wiec nie dla mnie zabawka a i cena przytłaczająca... I co... ona się nie zgubi w ogrodzie, tak sama jeździ, ... To tak jak te odkurzacze co same dom sprzątają... U mnie bazę by zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Z budowlanych zmian.... Zawisły moje zegary wreszcie na ścianie..... I lustro w małżeńskiej garderobie.... Wreszcie jak będę się ubierać, to nie muszę już latać do łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 też myślę, że to cena zaporowa ... a zresztą ja lubię kosić... jak nie za dużo tego jest Zegary fajne - chodzące? i bimbają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jeden większy na ścianie nie chodzi , bo jest albo uszkodzony albo nie wiem... Taki go kupiłam , mniejszy do regulacji i przejrzenia, natomiast w rogu stojący duży chodzi i bije co pół godziny raz, a całe godziny tyle ile jest godzin.... Cudnie słuchać tykającego zegara, bijącego, i patrzeć jak pali się w kominku... Moim marzeniem było mieć dom, tykający stary zegar i piec kaflowy... Może w wersji nowocześniejszej, bo z wkładem kominkowym, ale kafle piecowe... Styl, nie wiem jaki mam czy klasyczny, czy eeee... coś tam czy wyjdzie misz masz... Ale wszelkie rady mile widziane.... Pod zegarami ma stanąć jakaś komoda/barek i coś w podobnym stylu pod TV-szczem.... Nie wiem czego nawet szukać.... Ale coś znajdę.... Teraz do zrobienia listwy przypodłogowe ( najbardziej z niedoróbki budowlanej Efi było brak listew) , Firanki, i żyrandol z kinkietami... Czyli mamy plan na salon na najbliższe kilka miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 To co ta kosiarka robi, ze tyle kosztowala???? W Bedzinie na Malachowskiego jest zegarmistrz co naprawia takie zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wiola ma racje, nie wolno dawac czekolady psu! A moja tesciowa ma sasiada, ktory robi i naprawia stare zegary. Niezly jest i taniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 To jak mi się zachce żeby trzy zegary chodziły i biły to je dam do zegarmistrza. Ale chyba przyjdzie na nie czas naprawy, bo już coraz mniej prawdziwych zegarmistrzów jest... A dobrze, żeby zegar był na chodzie, tylko nie chodził.....Ogłupiałby człowiek siedząc w salonie, jakby wszystkie zaczęły bić.........Markotka w którym miejscu, albo pod jakim numerem , pamiętasz...? A cena z kosmosu tych kosiarek... Dlatego będziemy chodzili za naszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Zegary mogą sobie chodzić, a bimbanie można im wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nie wiem jaki numer ale pewnie nie ma tam za wielu zegarmistrzow takie cos znalalzlamhttp://www.cylex.pl/firmy/potrawa-jerzy--zegarmistrz-10826547.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Czy Ty albo ktoś ze znajomych naprawiał u niego stare zegary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Tak, naprawialismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jaki ładny dzień się zapowiada.Świeci słońce od rana... Cudnie będzie....Teściówka pojechała do swojego domu, zabrała się razem z chłopakami...... dziś w środku nocy porobiła nam pobudkę, bo jej się kierunki popierdzieliły.... Nie spałam całą noc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 I co drogi - tani, dokładny, zrobił dobrze?Ten co masz pod schodami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Tak, nie wiem czy dokladny bo nie bylam przy nim jak grzebal w zegarze. Tak zrobil, ze dziala i kosztowalo to 150zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oooo to zapamiętam jak będę miała na tyle kasy zbędnej to naprawię je, bo teraz muszę o szmatkach białych do okien pomyśleć.... Kiedy Markotka wpadniecie do nas ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Adam mowi ze jednak 250 to kosztowalo, ale u nas cos tam sie zacielo i musial wymieniac i pewnie kazda naprawa to inny koszt. Wpadniemy na pieczonki latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ten większy zegar kupiłam i wiem, ze nie jest kompletny, bo w pudełeczku dostałam jakieś części z niego... Jak Emil nie zgubił to jest wszystko co dostałam, ale czy wszystkie części były to nie mam pojęcia. Natomiast mniejszy wymaga regulacji , więc koszt nie powinien zabić... Z drugiej strony 250 zł to mam za niedługo szmatki w okna... Zegary muszą poczekać..... Nic to....Tym bardziej, że będziemy przerabiać ogród i też kasy pójdzie jak nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 no my sie zabieramy za wykonczenie domu wreszcie wiec tez sporo wydatkow przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ?????????????????? A wy nie macie skończonego domu?????????? Przecież tynki masz, kostka jest, cokoły przypodłogowe są, pomalowane jest, łazienki skończone są...... To czego jeszcze nie masz zrobionego??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 pomalowany nie calkiem, listwy nie calkiem, nie mamy drzwi do szafy ani drzwi do garderoby, lamp meble kazdy z innej parafii itd wymieniac by mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts