Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Nooo ale Inka tylko kawałek michałka dostała... żadnych czekolad pies nie dostaje... zjadła dużo mięska, paluszki, smakołyki dla psiaków... Uczta na 102... I sto lat Emil odśpiewał....

Gosiek - moja kosiarka kosztowała ponad dwa tysie i to i tak było mnóstwo.... Sama kosić nie chce. A jak oglądałam zdjęcia to zazwyczaj doniczki mieli, a nie było krzaczków ... buuuu

To wiec nie dla mnie zabawka a i cena przytłaczająca... I co... ona się nie zgubi w ogrodzie, tak sama jeździ, ... To tak jak te odkurzacze co same dom sprzątają... U mnie bazę by zgubił;)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeden większy na ścianie nie chodzi , bo jest albo uszkodzony albo nie wiem... Taki go kupiłam , mniejszy do regulacji i przejrzenia, natomiast w rogu stojący duży chodzi i bije co pół godziny raz, a całe godziny tyle ile jest godzin.... Cudnie słuchać tykającego zegara, bijącego, i patrzeć jak pali się w kominku...

Moim marzeniem było mieć dom, tykający stary zegar i piec kaflowy... Może w wersji nowocześniejszej, bo z wkładem kominkowym, ale kafle piecowe...

Styl, nie wiem jaki mam czy klasyczny, czy eeee... coś tam czy wyjdzie misz masz... Ale wszelkie rady mile widziane.... :)

Pod zegarami ma stanąć jakaś komoda/barek i coś w podobnym stylu pod TV-szczem....

Nie wiem czego nawet szukać....

Ale coś znajdę....

Teraz do zrobienia listwy przypodłogowe ( najbardziej z niedoróbki budowlanej Efi było brak listew) , Firanki, i żyrandol z kinkietami...

Czyli mamy plan na salon na najbliższe kilka miesięcy...

To jak mi się zachce żeby trzy zegary chodziły i biły to je dam do zegarmistrza. Ale chyba przyjdzie na nie czas naprawy, bo już coraz mniej prawdziwych zegarmistrzów jest... A dobrze, żeby zegar był na chodzie, tylko nie chodził.....

Ogłupiałby człowiek siedząc w salonie, jakby wszystkie zaczęły bić.........

Markotka w którym miejscu, albo pod jakim numerem , pamiętasz...?

A cena z kosmosu tych kosiarek... Dlatego będziemy chodzili za naszą....

Jaki ładny dzień się zapowiada.

Świeci słońce od rana... Cudnie będzie....

Teściówka pojechała do swojego domu, zabrała się razem z chłopakami...... dziś w środku nocy porobiła nam pobudkę, bo jej się kierunki popierdzieliły.... Nie spałam całą noc.....

Ten większy zegar kupiłam i wiem, ze nie jest kompletny, bo w pudełeczku dostałam jakieś części z niego... Jak Emil nie zgubił to jest wszystko co dostałam, ale czy wszystkie części były to nie mam pojęcia. Natomiast mniejszy wymaga regulacji , więc koszt nie powinien zabić... Z drugiej strony 250 zł to mam za niedługo szmatki w okna...

Zegary muszą poczekać..... Nic to....

Tym bardziej, że będziemy przerabiać ogród i też kasy pójdzie jak nic....