Arnika 07.03.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Eeeee to nie masz źle..... Pierdółki Ci jeszcze zostały i upiększacze.....Ja to bym musiała wyliczać, ale nie chce mi się.... Jest tak cudne słońce , że zaraz zabieram się za projektowanie rabat.... Tylko trochę posprzątać jeszcze muszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 tez masz tylko wykonczeniowke , nie marudz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nooo a podjazdy, taras i duża łazienka, sufit w garażu jedyne 50m2 i ocieplenie garażu , + rekuperacja z wentylacją, centralny odkurzacz.... Nooo to rzeczywiście niedużo....To są same grubsze rzeczy...Nie wspominam o żyrandolach, kinkietach komodach i dodatkowym łóżku w gościnnym/biurze , dla gości.... bo to są pierdoły już w stosunku do tego co mamy jeszcze zrobić.....Ale ja dałam sobie czas na budowę domu dwa do trzech lat.....Nie wszystko wyszło nam tak jak chcielibyśmy, nawet nie miałam wyobrażenia jaki dom budujemy... Jak powstał to zobaczyłam tak naprawdę co wybraliśmy....Więc i kasy troszkę brakło.... Praktycznie od przeprowadzki niewiele zrobiliśmy... Po prostu nie chce nam sie. Jest dobrze, jest ciepło, na głowę się nie leje.... Trzeba odpocząć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 oo o garazu oni nie wspomne tez do zrobienia ale na razie klej i tynk styknie widzisz trzebabylo budowac dom 30m2 mniejszy i bys miala na wykonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oooo i o tynku na zewnątrz i o oświetleniu zewnętrznym zapomniałam i o napędzie do bramy.... Mówisz, że 30m2 mniejszy byłby dużo tańszy????Czyżby chodziło o salon? Salon wyszedł większy bo zrezygnowałam z zadaszonego tarasu... Wiec koszt ten sam a o ile większy salon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ja bym chyba wolala zadaszony taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Po lecie też to wiem, wcześniej nie zdawałam sobie sprawy, że tak grzeje słońce od południa i zachodu.Okna w mieszkaniu miałam na wschód i wiecznie brakowało mi słońca... O 9.30-10 miałam już po słoneczku, więc dom jak obmyślałam to życzyłam sobie taras słoneczny.... Ale to nic markizę wstawimy i będzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Praktycznie od przeprowadzki niewiele zrobiliśmy... Po prostu nie chce nam sie. ooo i tego ja się boje jak ognia, że się przyzwyczaje do niedokończonych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nituś ja się nie przyzwyczaiłam, tylko tyle, że kasy brak.... I co mam zrobić.....Wiedziałam, że elewacja kostka i druga łazienka w ciągu dwóch trzech lat, bo takie było założenie... Ale sporo jeszcze i tak jest do zrobienia. Z drugiej strony popatrzeć to ile już mamy zrobione. Z tymi brakami to można już żyć. Więc żyjemy i powolutku upiększamy i zmieniamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Zobaczcie co zobaczyłam przed chwilą z okna z sypialni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Arnika ale ja mówiłam o sobie, nie o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 To już chyba nie śpisz.. po takich widokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Niieeeeeeee Nie poszłam spać.... Poczytałam co u kogo słychać, poprałam, pomyłam podłogi, ... ogólnie posprzątałam i mam dość... Aż zadyszki dostałam....A takie widoki to mamy jak nie z jednej strony to z drugiej.... My dokarmiamy te sarenki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 I po to mieszkasz tam gdzie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Piękny masz widok z sypialni....już wyobrażam sobie, jak w tym lesie pachnie wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 piękne widoki u siebie widziałam tylko chodzące bażanty, no i w zeszłym roku miałam osobiste kaczki na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A u mnie łazi cos co jest chyba kotem sądząc po śladach... nigdy go nie widziałam, a śladów bytności mam duuużo ciekawe co na to sucz.... no i co na to Monsz :D:D:D Kiedyś miałam bażanty, ale to za płotem w krzaczarach do pooglądania...ale w ubiegłym roku stołowały sie u mnie boćki dobrze, że niczego nie podrzuciły... no bo co by na to Monsz :D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Wiola jakbyś wszystko miała dopieszczone to co byś robiła przez resztę życia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Od frontu chodzą takie sarenki.... Są diw, ale trzeba się wpatrzyć pomiędzy krzaki.... Tak wyszły już u mnie krokusy.... A tak Inka bawiła sia na podwórku... Nasza Pipi wczoraj skończyła rok Dziewczyny dlatego mieszkamy gdzie mieszkamy, a do trasy mamy rzut beretem i do centrum miasta ze dwa może trzy kilometry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Wunia jakbym miała wszystko dopieszczone to tak jak Lidzia byłabym na lodowcu ze dwa razy na nartkach, oddychałabym i wymyślała co tu trzeba zmienić bo jakoś bez remontów nudno.... Aaaa może drugi dom bym zbudowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts