Arnika 08.03.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 To fajnie Elena Myszka psia podrosła????? Może spoważniała.... Właśnie ją wykąpałam... Ponad godzina samego suszenia....... Ale cudnie teraz wygląda.... Wczoraj na ogródku tak się wybrudziła, że wyglądała jak kocmołuch.... Więc dzisiaj pranie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.03.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 eee, spoważnieć to chyba nie spoważniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tak wygląda Inka po kąpieli ... jakie tu pani dała dobre.... ...a tak Inka wyglądała jak ją przywieźliśmy w listopadzie.... ... I co zmieniła się?? Bo ja już sama nie wiem,..... wydaje mi się, że poważniej wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 o rany, ale bym pomiziała tego kudłatego pieszczocha poważniej będzie wyglądała, jak zamiast dwóch kitek zrobisz jej koka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jak czytam o tych Waszych alpejskich wyjazdach, to czuję się jak ostatni frajer nas 5 dni w Bukowinie więcej kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 od dawna wiadomo ze jazda na nartach w Polsce i w alpach to podobna cena aczkolwiek inne warunki troche wiecej kosztuje dojazd, za noclegi chyba podobnie bo teraz placilismy 430 euro za 6 osobowy apartament czyli na rodzine wyszlo ok 900zl czy ok 45 zl od osoby za nocleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dobijaj mnie, dobijaj. U nas jedynie czas gra rolę, jak ślubny wyszarpie 3 dni wolnego + weekend, to szkoda 2 z nich spędzić w podróży. Choć 8 godzin na zakopiance tez było nam dane zasmakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 nie da rady raz w roku wyszarpac 5?no mysmy jechali 9 godzin do Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tak jest Malcia... Jedynie dojazd dłuższy i droższy... A jak masz jeszcze swoje jedzenie to już w ogóle.... Masz jedynie tą racje, że jak wyszarpiesz się to max za 4 godziny jesteś w Zakopcu czy Bukowinie...A stoki z lodowców ......mmmmmm a przygotowanie tras.... mrałłłłłłłłłłłNie ma co porównywać.... Ich długość, przygotowanie...., warunki.....Ja już nie chcę jeździć w Polsce... I te prawie godzinne kolejki do wyciągu.... Za nic nie opłaci się u nas kupić karnetu na czas, tylko na zjazdy.... na czas go nie wykorzystasz jak jest dużo ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 eee no to zdradźcie jeszcze gdzie jeździcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 mi jak na razie najbardziej spodobaly sie 2 doliny we Francji czyli valloir i okolice ale jest dosc daleko, bylam we Wloszech w Passo de Tonale, Austria zell am see i kaprun, i hintertux czyli zillertal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Marta, raz w roku się uda, ale to raczej w wakacje. Wiola,to mit z tymi mega kolejkami,owszem Szczyrk jest dramatyczny, ale Podhale już nie.Na Kotelnicy max to 7minut i to w szczycie ferii. Ale cena skipasa nieadekwatna do stoku i przy przygotowania trasy , a raczej nieprzygotowania. Ja juz pare razy pisałam o kompleksie pt Plejsy, moze po alpejskich trasach to pikuś, bo niecały kilometr n.p.m, i drugi Donovaly (trochę wyżej;) ) dla mnie bomba - blisko, świetnie przygotowane trasy,zero kolejek no i moja ukochana Słowacja (dlatego pewnie nie jestem obiektywna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 na Slowacji nigdy nie bylam a ponoc w Szczyrku w tym roku bylo super, ladnie przygotowane trasy i malo ludzi ale jesli chodzi o trasy to nie ma porownania, nie mamy takich gor zeby trasa mogla miec 100m i wiecej szerokosci i 5 km i wiecej dlugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A gdzie są te Plejsy i Donovaly???Chopok też jest dobry, ale tam zaczynałam przygodę z nartami i byłam posrana... Tym bardziej, że musiałam dawać radę sobie sama... Pisałam kiedyś u Kasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wiola Słowacja Donovaly są na trasie z Dolnego Kubina na Bańską Bystrzycę, mniej więcej w połowie drogi (jadąc E77), z kolei Plejsy są w połowie drogi ze Spiskiej Nowej Wsi do Koszyc- no bliżej Spiskiej okolice Krompachów. To tam odbywa się Puchar Europy w slalomie gigancie i supr gigancie - uwierzcie na słowo warunki idealne do takiej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja jeździłam w Polsce, Słowacji, Austrii i Włoszech. Z tych wszystkich wybieram Włochy. Niewiele dalej od Austrii, a trasy o wiele fajniejsze, lepiej przygotowane i o wiele smaczniejsze jedzenie (uwielbiam włoską kuchnię, a nie cierpię austriackiej). I jeszcze jeden niezaprzeczalny atut Włoch, to pogoda. Jeździmy tam od 7 lat i zawsze tak jest, że w Polsce i Austrii chmury, a wystarczy przekroczyć tabliczkę z napisem Włochy i słońce świeci. I nie myślcie sobie, że to taka metafora, bo przynajmniej 5 razy nam się tak zdarzyło. Alpy bardzo często zatrzymują nad sobą chmury i nie dochodzą one do Dolomitów. W Dolomitach byliśmy już właściwie we wszystkich dolinach, ale co roku odkrywamy nowe trasy zjazdowe. To co mi się tam najbardziej podoba to, to że kupuję jeden karnet i mogę jeździć gdzie chcę. Fakt, nie jest tani, bo w tym roku kosztował 233 euro, ale przez tydzień wyjeździliśmy ponad 100 km na nartach, czego na pewno nie udałoby nam się osiągnąć w naszych górach. Chętnie pojechałabym do Francji, ale dla nas trochę za daleko, a po drugie są dużo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Sliczna Inka. Troche spowazniala, ale zmiana fryzury na pewno by ja jeszcze postarzyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 poczytałam, powzdychałam pozazdrościłam ze spuszczoną głową idę dalej nie wiem kiedy teraz gdzieś pojadę - dobrze że choć Raj jest blisko i za darmoszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Lidzia 2 lata temu Francja nas wyszla 1500zl na osobe wiec wcale nie jest duzo drozej no chyba ze w 3 doliny jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Lidzia 2 lata temu Francja nas wyszla 1500zl na osobe wiec wcale nie jest duzo drozej no chyba ze w 3 doliny jedziesz mój mąż się kiedyś rozeznawał w cenach i powiedział, że Francja jest droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts