Amtla 14.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Arnika, u mnie zawsze tylko w zaawansowanej edycji były czasami to już mi się klikać nie chce i ich nie wstawiam, ale dla Ciebie zrobiłam wyjątek A z tą dzisiejszą jazdą, to nie tylko Ty problemy miałaś...ja patrzyłam i nie widziałam...przy wyjeździe z podporządkowanej...na szczęście zdążyłam wyhamować Trzymam kciuki za psychiatrę, czy raczej wizytę Emilka u niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.03.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Arniczko:hug: dasz radę jak nie Ty to kto:)ale za siebie się też weź, nie odpuszczaj bo to to bedzie Cię od środka zżerało i słiy zabierało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Cześć Wiolcia,gdzie to z młodym jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Do psychiatry... przenieśli do mnie koło szpitala z Piasków.. i terapię też maja... A że papiery będą mu potrzebne i terapia i diagnozy to wyczekałam się w kolejce...Naprawdę Pasiulka nie mam siły... jak ja jutro będę jeździć sama... mąż wcale nie zgodzi się, żeby drugi dzień mu zawalać... A zżera mnie od środka już dawno.... normalnie......... szkoda gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Arnika, Tobie odpoczynku trzeba... zostaw chłopaków na weekend i jakieś spa sobie zafunduj - 2-3 dni tylko dla Ciebie, oczywiście jak już się wyleczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Arnika, Tobie odpoczynku trzeba... zostaw chłopaków na weekend i jakieś spa sobie zafunduj - 2-3 dni tylko dla Ciebie, oczywiście jak już się wyleczysz... o tym samym sobie pomyślałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Czym się Arnika... pocieszam się, że to jakies przesilenie wiosenne idzie. Trzeba przeczekać aż przejdzie i już Zdrowia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Taaaa SPA... no i stary mnie puści.... no już to widzę.... Nooo taaaaaaa......A szkoda gadać... Na wakacje muszę gdzieś wyjechać... jadę w Bory Tucholskie na rehabilitacje z młodym ale to nie wczasy... Pomyśleć muszę nad morzem bo naprawdę długo nie byłam... I jak mężuś zapracuje to chociaż na tydzień do Chorwacji się wyrwać gdzieś we wrześni... Ale mnie teraz spokoju potrzeba, bo z wieloma rzeczami zawalam, już nie daję rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Arnika, mężuś powinien zrozumieć, że to w jego i chłopaków interesie jest, żebyś baterie naładowała, bo przecież głównie Ty ciągniesz domowo-wykończeniową lokomotywę. Rozumiem, że mąż też ciężko pracuje, ale raz na jakiś czas trzeba się zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ojjj Elenka to nie takie proste... Naprawdę kilka problemów bardzo poważnych zwaliło mi się na głowę od jakiegoś czasu.. nawet od dawna... one narastały, narastały a teraz ja już nie mam na to siły... I to nie chodzi bynajmniej o budowanie.... To akurat jest proste.... To bardziej o chłopaków chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 z dzieciami to za bardzo nie pomogę bo moje jeszcze stosunkowo młode i małe problemy stwarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wiem, że łatwiej poradzić komuś niż sobie, ale nie zapominaj o sobie życie to ciągłe zmagania z większymi i mniejszymi problemami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Oj Pasiulka masz racje... małe dzieci mały problem....Szkoda, że ich nie zjadłam jak się urodziły i takie do schrupania były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 chociaz teraz tego nie próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Elena wywołałaś uśmiech na mojej twarzy Dzisiaj daje spodnie dżinsowe rano Emilowi... a on się drze, z pokoju , że są za ciasne... Robię oczy... przecież ze daw tyg max temu je nosił... idę do pokoju i brakuje mu w pasie jakieś 5-8cm... Oczy mi wyszły... ale może ja nie pamiętam spodni... zdziwiona idę do garderoby wyszukałam mu kolejne dżinsy daje i ten sam problem... Nosz kurna... nie dopina się w żadne dżinsy tylko są dobre na niego dwie ostatnie pary... dałam mu dresowe galoty , w których dziwnie wyglądał, ale żeby za duże w pasie były to bym nie powiedziała... Noooo trzeba zacząć się odchudzać.... Jutro mąż zawozi mu bmx-a do naprawy i górala, żeby było co na zmianę jak rozpieprzy jednego i niech po wsi szaleje... Ja go normalnie nie poznaje... jak tak będzie dalej tył to go odchudzać będę musiała... i to nie ma żartów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.03.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Arnika, to cieszę się bardzo uśmiech to podstawa chyba dogadzasz za bardzo facetom z przysmakami... ale co ja gadam, sama dziś ledwie wcisnęłam się w kieckę, która miesiąc temu kupiłam - wydaje mi się, że jak na aerobik chodzę to już mogę się bezkarnie objadać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) No ja tez jak zwykle rozpoczynam diete Ameli tez probuje przemowic do rozumu zeby troche przystopowala ze slodyczami bo tez juz zadnych spodni nie moge na nia kupic Arnika musisz troche dychnac, wez urwij sie w sobote gdzies i odpocznij z dala od dzieci. Ja mam usmieszki w szybkiej odpowiedzi U nas nie ma tego przyprawnika Edytowane 15 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Arnika, przesilenie wiosenne robi swoje. Człowiek wymęczony po zimie i to wymęczony psychicznie. A to się przekłada na ogólną kondycję. Powinnaś zrobić coś wyłącznie dla siebie samej. Jeśli nie wyjazd do SPA, to chociaż wyjście z domu na dwugodzinny masaż całego ciała. A jeśli to też nie bardzo i nie teraz, to zrób sobie SPA w domu. Godzina dla siebie w swojej własnej łazience. Zakaz wstępu komukolwiek, Ciebie nie ma dla innych przez ten czas. Ciepła kąpiel w wannie z bąbelkami. Pachnące olejki w ramach aromaterapii, zapalone świeczki, kieliszek szampana, muzyka relaksacyjna. I staraj się o niczym nie myśleć, całkowicie odpłynąć. Potem sama sobie zrób masaż skóry wcierając pachnący balsam, maseczka na twarz i powtarzaj : jestem młoda, mądra, piękna i świat mnie kocha. Pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Arniko - życzę ci dużo zdrówka i sił witalnych :hug:Bedzie dobrze..nie może być inaczej przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Dzięki Dziewczyny za miłe słowa. Spa tylko w łazience.. ale jadę z mężem do pracy do Zakopca, to może go namówię na ciepły basenik w Bukowinie czy Szflarach........ Rano wyprawiłam Emila do szkoły... był wściekły o jakąś bzdurę..... Mąż zawiózł do szkoły, ale przed dziesiątą tel ze szkoły, że robił taką awanturę, tak się wściekał, włącznie, że chciał skakać przez okno... Interweniowała psycholog i kilka nauczycielek.... Zaraz byłam w szkole... a o 12,30 miał wizytę u psychiatry... Pani popatrzyła, porozmawiała co nie co... , poczytała w papierach... I nie ma wątpliwości, że to Asperger, może nie "rasowy", ale z wieloma sprzężeniami... Niestety, nie pocieszyła mnie... Nie będzie lepiej... będzie jeszcze gorzej... Pytałam o jakieś terapie dla takich dzieci, ale na razie nie mają, a w sumie mnie też by się przydała instrukcja obsługi Emila... A to nie takie proste.... Jaki on jest słodki jak się nie wkurza, jak ma co robić co , co lubi.... a potrafi dopolic jak diabli.... Pedagog pytała czy możemy go posłać na zieloną kolonię.... Chyba go wyśle... On odpocznie od nas, a my od niego.... A znając życie za daw dni będę tęsknić za nim.... Szkoda, ze nie piję i nie palę... bo bym poszła się opić albo wypalić paczkę i było by lżej... Ale po jednym niedobrze i głowa boli a drugie śmierdzi jak diabli.... więc nie będę palić i pic;) Oooooo emotki wróciły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts