Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Arnika, widać, że przemęczona jesteś i potrzebna ci chwilka odpoczynku :(

Weź sobie sobotę, albo niedzielę wolną - mąż zostanie z chłopakami w domu, a ty jedź do jakiejś galerii handlowej, parku i sobie połaź. Nie mówię tu o kupowaniu czegokolwiek, ale o zwykłym połażeniu i psychicznym odpoczynku. To naprawdę działa. Ja tak robię jak już nie wyrabiam z moimi dziewczynami.Zostawiam je mojemu mężowi i znikam na cały dzień - chodzę po sklepach, idę do kina, bądź spotykam się ze znajomymi. Nam też należy się czas dla siebie, a jak wracam do domu po takim wypadzie, to od razu mam więcej siły i chęci do zabawy z dziewczynkami.

Idzie zresztą przesilenie wiosenne i wszyscy jesteśmy zmęczeni i rozdrażnieni

buźka i głowa do góry

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Dziewczyny :) Dzieki za wsparcie.

Emil miał bardzo poważną wczoraj rozmowę , dostał karę za straszenie nauczycieli, wie co zrobił i obiecał, że więcej nic podobnego nie zrobi... nooo pewnie do następnego razu.

Przespałam noc... obiad mi się już gotuje, mam zrobić kilka telefonów i jadę w świat...

Galerie Lidzia to mnie nie interesują...

W sumie to ja tłumów nie lubię, ale do południa w środku tygodnia nie ma ludzi....

O ogródku naprawdę czas pomyśleć... Może do ogrodnika skoczę.... Nie mam melodii w sumie na nic....

W zasadzie to mi się nic nie chce, ale już mi lepiej.

Nelcia .... a gdzie komenty i dziennik leśnego domku.... Dobrze, że jesteś... choć, zostań u nas.....

Wiesz, że nawet nie wiedziałam do Twojego wpisu ile jest stopni... U nas jest teraz 7*C....

Uuuu to chłodno w stosunku co było kilka dni temu...

A przedwczoraj wieczorem padał u nas deszcz i wyszły już żaby... Wyprowadzałam Inkę i zamiast się wysikać to wąchała żaby i była nimi bardzo zainteresowana.... Co dopiero będzie z tymi żabami za jakieś kilka tygodni.... u nas jest ich cała masa....

Markotka lepiej nie mieć kłopotów... małe dzieci, mały.....

Mówisz Malcia???????

W gabinecie będziesz?

Obiad ugotowałam to i zaraz wyjeżdżam....

Aaaa i nie mówiłam Wam, że przez ostatnie 4 dni nie paliliśmy w piecu i było w domu w sypialni 20*C tak jak chcemy a w salonie 21*C... Trochę za chłodno, ale jak nas nie ma to po co grzać... wieczorem dwa polanka do kominka i jest ciepełko...

Dzisiaj jakby może nie chłodniej, ale wilgotniej, to mąż wieczorkiem nahajcował i rano puścił w podłogę....

Jak dobrze, że jest domek ocieplony.

Kilka wyjazdów i jeden komp z netem w domu spowodował, że nie mogłam pochwalić sie, że byłam u Malci na masażyku. Było cudnie....

Ma fajne rajtuzy czy buty co to masują nogi i uda, i ma bardzo fajne kamyki, rozgrzane i cieplutkie baaaaaardzo mi się podobały....

Jak jesteś w rękach Malki , to jesteś w dobrych rękach...

Malcia wielkie dzięki :hug::hug::hug:

Dziewczyny polecam zajechać do Malki... Aaaa i jaki ma fajny i ciepły gabinet, w ładnym kolorku, i ma fajny sprzęcik, co to wyszczupla...;)

To fajnie ze trafilas do Malci - nie znam ale po twoim opisie juz mam ochote tam polezec i sie pomasowac - niestety dzisiaj poszlam do gabinetu klientki mojej szefowej i sie rozczarowalam - najbardziej czego nie lubie to balaganu i kurzu u kosmetyczki nawet jak fajnie cos zrobi, no i dzisiaj tak bylo - wiec jak slucham o milutkim i przyjemnym gabineciku to od arzu mam ochote pojsc

Dzień dobry :)

Trochę bardzo jestem niewyspana... gości miałam i do drugiej siedziałam, ale za to życzę miłego dnia :)

Mhk... mizianie baaardzo miłe jest... oj baaaardzo miłe i cieplutkie.... :)

Jak ja lubię cieplutko:)

Pasiulka .... wiesz mnie też napiernicza, i też mi ręce drętwieją, jakby mrówki chodziły... ale wiesz co to jest ... SKS ... :lol: i lepiej już nie będzie ;) (SKS - starość ku...a starość ).