lidszu 15.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Arnika, widać, że przemęczona jesteś i potrzebna ci chwilka odpoczynku Weź sobie sobotę, albo niedzielę wolną - mąż zostanie z chłopakami w domu, a ty jedź do jakiejś galerii handlowej, parku i sobie połaź. Nie mówię tu o kupowaniu czegokolwiek, ale o zwykłym połażeniu i psychicznym odpoczynku. To naprawdę działa. Ja tak robię jak już nie wyrabiam z moimi dziewczynami.Zostawiam je mojemu mężowi i znikam na cały dzień - chodzę po sklepach, idę do kina, bądź spotykam się ze znajomymi. Nam też należy się czas dla siebie, a jak wracam do domu po takim wypadzie, to od razu mam więcej siły i chęci do zabawy z dziewczynkami. Idzie zresztą przesilenie wiosenne i wszyscy jesteśmy zmęczeni i rozdrażnieni buźka i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.03.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Arni - trzymaj sie kochana, nie wiem co ci poradzic, ale mysle ze odpoczynek ci sie nalezy - przynajmniej pozwol sobie na taki krociutki jak mowi Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.03.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dzięki Dziewczyny Dzieki za wsparcie. Emil miał bardzo poważną wczoraj rozmowę , dostał karę za straszenie nauczycieli, wie co zrobił i obiecał, że więcej nic podobnego nie zrobi... nooo pewnie do następnego razu. Przespałam noc... obiad mi się już gotuje, mam zrobić kilka telefonów i jadę w świat... Galerie Lidzia to mnie nie interesują... W sumie to ja tłumów nie lubię, ale do południa w środku tygodnia nie ma ludzi.... O ogródku naprawdę czas pomyśleć... Może do ogrodnika skoczę.... Nie mam melodii w sumie na nic.... W zasadzie to mi się nic nie chce, ale już mi lepiej. Nelcia .... a gdzie komenty i dziennik leśnego domku.... Dobrze, że jesteś... choć, zostań u nas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 To ja też przytulam Faktycznie mam wrażenie, że jesteśmy zmęczeni tą długą zimą, brakiem słońca. Dziewczyny dobrze napisały - zrób coś tylko dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wioluś dobrze, ze Ci lepiej ogrodem się zajmiesz to głowę odciążysz od innych problemów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wioluś dobrze, ze Ci lepiej ogrodem się zajmiesz to głowę odciążysz od innych problemów:) tylko niech ta temperatura troszkę do góry podskoczy, bo dzisiaj u nas straszna zimnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wiesz, że nawet nie wiedziałam do Twojego wpisu ile jest stopni... U nas jest teraz 7*C....Uuuu to chłodno w stosunku co było kilka dni temu... A przedwczoraj wieczorem padał u nas deszcz i wyszły już żaby... Wyprowadzałam Inkę i zamiast się wysikać to wąchała żaby i była nimi bardzo zainteresowana.... Co dopiero będzie z tymi żabami za jakieś kilka tygodni.... u nas jest ich cała masa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wiolka, zbieraj tyłek i przyjedź do mnie - od 13 do 16 mam luzzz,wiec poradzimy coś na twoje zmęczenie adres gabinetu masz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Kurde chyba tez ponarzekam, moze sie dostane na masazyk do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Markotka lepiej nie mieć kłopotów... małe dzieci, mały.....Mówisz Malcia???????W gabinecie będziesz?Obiad ugotowałam to i zaraz wyjeżdżam.... Aaaa i nie mówiłam Wam, że przez ostatnie 4 dni nie paliliśmy w piecu i było w domu w sypialni 20*C tak jak chcemy a w salonie 21*C... Trochę za chłodno, ale jak nas nie ma to po co grzać... wieczorem dwa polanka do kominka i jest ciepełko...Dzisiaj jakby może nie chłodniej, ale wilgotniej, to mąż wieczorkiem nahajcował i rano puścił w podłogę....Jak dobrze, że jest domek ocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 tylko niech ta temperatura troszkę do góry podskoczy, bo dzisiaj u nas straszna zimnica okropnie i wiatr - mam nadzieję, że Panie w przedszkolu nie wpadną na pomysł z wychodzeniem na dwór:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Marta, i bez marudznia zapraszam Wiola, weź sobie jakiś cienki dres albo legginsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 To podrzuc troche wiecej szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Godzina w wannie.... jaka jestem padnięta.... Biorę dres jak nakazuje Malcia i jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.03.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Hej Arnika. Chwilowe zaległości mam na forum. Ale widzę że ty jakaś smutna,przygnębiona jesteś Może przesilenie tak na ciebie wpływa. Głowa do góry,będzie dobrze:) Relaksuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Kilka wyjazdów i jeden komp z netem w domu spowodował, że nie mogłam pochwalić sie, że byłam u Malci na masażyku. Było cudnie.... Ma fajne rajtuzy czy buty co to masują nogi i uda, i ma bardzo fajne kamyki, rozgrzane i cieplutkie baaaaaardzo mi się podobały.... Jak jesteś w rękach Malki , to jesteś w dobrych rękach... Malcia wielkie dzięki :hug: Dziewczyny polecam zajechać do Malki... Aaaa i jaki ma fajny i ciepły gabinet, w ładnym kolorku, i ma fajny sprzęcik, co to wyszczupla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ale Ci fajnie:yes: a mnie tak ostatnio kręgosłup napieprza że mi ręce drętwieją - aż dziś u lekarza byłam i jak na razie dostałam skierowanie na prześwietlenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.03.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 To fajnie ze trafilas do Malci - nie znam ale po twoim opisie juz mam ochote tam polezec i sie pomasowac - niestety dzisiaj poszlam do gabinetu klientki mojej szefowej i sie rozczarowalam - najbardziej czego nie lubie to balaganu i kurzu u kosmetyczki nawet jak fajnie cos zrobi, no i dzisiaj tak bylo - wiec jak slucham o milutkim i przyjemnym gabineciku to od arzu mam ochote pojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dzień dobry Trochę bardzo jestem niewyspana... gości miałam i do drugiej siedziałam, ale za to życzę miłego dnia Mhk... mizianie baaardzo miłe jest... oj baaaardzo miłe i cieplutkie.... Jak ja lubię cieplutko:) Pasiulka .... wiesz mnie też napiernicza, i też mi ręce drętwieją, jakby mrówki chodziły... ale wiesz co to jest ... SKS ... i lepiej już nie będzie (SKS - starość ku...a starość ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts