malka 18.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Przyszłam Ci tylko powiedzieć , że straszna świnia jesteś nie gadam z Tobą ...foch ps.kiełbasa boska, wełna jeszcze lepsza - dzięki, wiesz jak uszczęśliwić człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 .... dostałam skierowanie na prześwietlenie:rolleyes: to ja już mogę dać opis zdjęcia i skierowanie do ...... Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja widzę, że tu jakiś barterek był witanko piąteczkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ale Malcia..., że ja, że do zwierzątka mnie....?????? No w sumie chyba rzeczywiście nie najlepiej wyglądam... No ale, żeby mnie tak publicznie... Noooo wiesz....O co Ci chodzi?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jamles możesz i bez skierowania.... ale do Malki się udać... Elenka mówisz o barterku???????????? Noooo czy ja wiem..... Może raczej mały poczęstunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Malcia a dałaś spróbować wełenki mężowi albo młodemu??????? I tylko chciałam delikatnie zapytać czy kalendarz się zapisuje?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Byłam dzisiaj w Zakopcu... Sniegu wcale, ani kawałka... Jest jeszcze trochę na Kotylnicy, Nosalu, Szymoszkowej i na skoczni... , ale nie na ulicach.... Przyjeżdżam do domu a tu biało... śnieg był na dachu i już spadł raz i znowu jest na dachu... zasypany ogród, tonie w śniegu i wodzie.... Krokusy już dwa dni zaczynają kwitnąć... i juz ich nie widać, bo zasypane.... Nawet moim pierwszym kwiatuszkom nie zrobiłam obrazka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Malcia a dałaś spróbować wełenki mężowi albo młodemu??????? I tylko chciałam delikatnie zapytać czy kalendarz się zapisuje?????????? Dżizas, co wyście pili?!?! czytam, ale nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Arnika, teraz to jeszcze podejrzewam, że coś żeście jarali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wełenkę zeżarłam sama Kalendarz , hmmmm właśnie przez niego jesteś świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Malcia buziaczki zostawiam i na dobry początek Do swojego autka też dostałam i mam mieć, i jeździ ze mną i będzie jeździć dopóki gonie sprzedam I proszę nie wyzywaj tylko uśmiechnij się, Bo brzydko będziesz wyglądać i powiem Twojemu młodemu ile masz lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Elena..... no co Ty... ja nigdy... nawet raz próbowałam papierosa i się aż dusiłam.... I śmierdziało jak diabli... więc jaranie... No nieeee..... Ale wiesz może czas zacząć , poznawać świat w innych kolorkach Aaaaa i powiem Wam, że Malcia schudła i ma marną buźkę Malcia sama ?????????? Na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 sama samiutka, jeszcze trochę zostało, ale nie podzielę sie z nikim,moja wełenka Wiola, po prostu mi głupi, nie tak się umawiałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nooo przestań .... To na dobry początek i uśmiechnij się, i nie porównuj mnie do pigi,... , wiem, że ze mną nie jest dobrze, no ale chyba jeszcze nie tragicznie.... Już.... widzę uśmiech?????? A swoją drogą to Ty masz refleks Przynajmniej wiem, że do kalendarza zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Idę spać Dziewczyny... Wyjazd o 5.00 rano wyjątkowo mi nie służy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 refleks to moje drugie imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Malka a ty jaka diete stosujesz?? czy mniej jesc wiecej cwiczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Markotka... chyba nie ma innej;) Elenka wyspałam się choć troszkę, bo z rańca maż wstał i buszował po domu... z Inką.....Malcia uśmiechasz się już choć troszkę.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts