Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Przyszłam Ci tylko powiedzieć , że straszna świnia jesteś:p nie gadam z Tobą ...foch

ps.kiełbasa boska, wełna ;) jeszcze lepsza - dzięki, wiesz jak uszczęśliwić człowieka

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam dzisiaj w Zakopcu... Sniegu wcale, ani kawałka... Jest jeszcze trochę na Kotylnicy, Nosalu, Szymoszkowej i na skoczni... , ale nie na ulicach....

Przyjeżdżam do domu a tu biało... śnieg był na dachu i już spadł raz i znowu jest na dachu... zasypany ogród, tonie w śniegu i wodzie.... Krokusy już dwa dni zaczynają kwitnąć... i juz ich nie widać, bo zasypane....

Nawet moim pierwszym kwiatuszkom nie zrobiłam obrazka.... :(

Malcia buziaczki zostawiam i na dobry początek :)

Do swojego autka też dostałam i mam mieć, i jeździ ze mną i będzie jeździć dopóki gonie sprzedam ;)

I proszę nie wyzywaj tylko uśmiechnij się, Bo brzydko będziesz wyglądać i powiem Twojemu młodemu ile masz lat... :lol::rolleyes:

Elena..... no co Ty... ja nigdy... nawet raz próbowałam papierosa i się aż dusiłam.... I śmierdziało jak diabli... więc jaranie... No nieeee.....

Ale wiesz może czas zacząć , poznawać świat w innych kolorkach ;)

Aaaaa i powiem Wam, że Malcia schudła i ma marną buźkę ;)

Malcia sama ?????????? Na zdrówko :):hug:

Nooo przestań ....

To na dobry początek i uśmiechnij się, i nie porównuj mnie do pigi,... , wiem, że ze mną nie jest dobrze, no ale chyba jeszcze nie tragicznie....

Już.... widzę uśmiech??????

A swoją drogą to Ty masz refleks :lol:

Przynajmniej wiem, że do kalendarza zajrzałaś ;)