wu 06.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Malka wiesz co ale pierdzielisz to chyba z braku roboty a jak masz mało roboty to zbieraj to swoje magiczne łóżko i zapraszam do mnie bo mnie od nadmiaru roboty w plecach łupie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No ja tez laze w pizamie po dzialce ku lekkim oburzeniu mojego malza i sasiadow - ale mam to w nosie uwielbiam chodzic w pizamie albo w koszuli malza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Malka to zbieraj to swoje magiczne łóżko i zapraszam do mnie mamuniu takiej propozycji to ja dawno nie miałam,ale żeby tak ze swoim łóżkiem jeździć, to juz nie do pomyślenia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jamlesiku - powiedz mi czy i czym teraz powinnam spryskiwać by chronić przed grzybami? słyszałam coś o przędziorku na thujach? że róże już można zanim puszczą pączki.. tylko ja pojęcia nie mam. A pani w ogrodniczym umiała tylko bąknąć "wszystko pisze na ulotkach" wrr ja na razie tylko Promanalem ( może być też Paroil) opryskałem drzewka, na tuje mi zabrakło a nie dokupiłem na grzyba jeszcze nic nie używałem, ale profilaktycznie można chyba Topsinem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie pędze do ogrodniczego znowu :D:D a obiecałam mojemu, ze w tym roku "tylko nawozy" a już widziałam takie śliczne stokrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A co kupić na chwasty w trawniku? Mam koniczynę, osty i jakieś inne chwaściory, które wyglądem przypominają liście chrzanu, ale to nie chrzan, i nie wiem czy perzu też nie mam.... Kupiłam kwaśny nawóz do iglaków, ale za mało jest pakowany, bo tylko 2kg. Azofoskę wujek kupił mi w rolniczym całe 50kg woreczek Będę sypać na wszystko jadę po nią wieczorkiem. I geowłókniny szukam, w ogrodniczym była strasznie droga. prawie 3zł za metr i tylko szeroka na 0,8m... więc trzeba poszukać czegoś tańszego i szerszego.... Jamles.... Ty mówiłeś , że wywalałeś geowłókninę spod kory... dlaczego? Teraz sama już nie wiem czy kupować tylko korę bez włókniny a włókninę dać tylko pod kamyczki....??? Nooo mam namieszane w głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A ja muszę się wybrać na spacer i powykopywać troszke bylinek kwitnących.... Przywiozłam teraz bergenię lubczyk i inne zielska z hederą włącznie..... Trzeba będzie sadzić.... I chyba w sobotę mamy dzień na nasadzenia, przesadzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Takiego wczoraj zakupiłam storczyka..... okazyjna cena, co prawda już bez kwiatów, ale jak zakwitnie , to klękajcie narody.... Takie zakupiłam roślinki, część jest zdobyczna, które czekają na wsadzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Pisałam, że zakupiłam wertylkulator.... Tak wygląda trawa przed wertykulacją.... ... tak po wertykulacji.... A tak wygląda z daleka to co już zrobiłam a co jeszcze zostało do zrobienia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 też mam wertykulator. jeszcze spakowany w pudełku niestety bo sie tak pechowo poskładało że nie dało rady (najpierw nam przywieźli drzewa i zajmowały cały trawnik, a potem deszcze i choroba lubego). ale jak widzę jakie spustoszenie sieje to ustrojstwo to chyba sie dzisiaj jednak zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Arnika kupiliscie ten al-ko 38? co malmuc?? w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jamles.... Ty mówiłeś , że wywalałeś geowłókninę spod kory... dlaczego? Teraz sama już nie wiem czy kupować tylko korę bez włókniny a włókninę dać tylko pod kamyczki....??? ... bo to bezsensu, siedlisko ślimaków innych robali też, chwasty i tak przerastają, a przy wyrywaniu ciągniesz całą włókninę do góry, a jak maja rosnąć jakieś okrywowe? lepiej wysypać więcej kory, pod kamyki to tylko przy opasce domu dam na chwasty w trawie to chyba Starane, Stop Mniszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jamles a jak to jest z okrywowymi na korze? dają radę się rozrastać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 To może Jamles też tak zrobie.... Markotko nie wiem co ma Malmuc, ale kupiłam w LM po 467zł (chyba) wszędzie były podobne ceny... na necie i casto.. ale mam kartę w LM i zbieram punkty więc sama wiesz.... Natomiast w OBI pojechali z ceną na maksa.... gruboponad 500zł. Ten model ma w3ymienne wałki, które można dokupić osobno jakby co, ma system taki, co to jak się będzie przegrzewało to silnik wyłączy a nie spali. May zakupiła tańszy i nie jestem pewna czy nie chiński i co to właśnie nie ma tego zabezpieczenia przed przegrzaniem. Niestety jest droższy, ale coś za coś..... Cze Efi myślałam , że już do mnie nie zaglądasz... czesz tą trawę, będzie lepsza. Jadę po woreczek azofoski ( jedynie 50 kg woreczek wujek mi kupił ) i będę jutro sypała..... że hejjjjjjjjjjjj..... I za rabatki będę się brała....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wiesz co Jamles... a tu gdzie mam zrobić rabatę to mam trawę i co teraz??????? Zasypać to korą i już....?????????? Poradzi sobie kora czy skopać wszystko???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ja kupiłam Flore za 318 zł. Mam nadzieje że na ten nasz fragmencik 2x w roku da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wiesz co Jamles... a tu gdzie mam zrobić rabatę to mam trawę i co teraz??????? Zasypać to korą i już....?????????? Poradzi sobie kora czy skopać wszystko???????? Nie wiem co na to Jamles ale z mojego doświadczenia... przede wszystkim MUSOWO ściągnij darń. ona nie może tam zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja kupiłam AL-KO taki: http://www.al-ko.pl/76-471.htm?prod_id=prod_471 Efi... a Ty wiesz ile to roboty..... Może przekopać ją wystarczyłoby..... Jesoo ile to kopania by było.... Glebogryzarka by się przydała jak nic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 czyli ten 38 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wpadnij, będę czesała zanim po nawóz nie pojedziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts