Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oglądam jego zdjęcia.... oczopląsu dostaję.....

Jeśli agro była, to pewnie wcale nie taniej niż w Tychach.... Potrzebuję około 70 metrów na już a później wokło domu i na dalsze rabaty.

Na razie zrobię rabaty z przodu i z tyłu domu i przy tarasie... resztę będę tworzyć w przyszłości, bo to baaardzo kosztowne zajęcie....

Patrzyłam dopytałam mojego ogrodnika.... Kazał jechać do Tychów są dwa miejsca gdzie mogę kupić bardzo dobrą i sprawdzoną z którą nic się nie dzieje.

Masz racje , że na allegro są, ale nie mamy pewności jaka jakość a tu wiem co kupię. I do tego jeszcze jak sama pojadę to transport mam tańszy niż przesyłka, więc i tak jestem na plusie. Widziałam już takie co to po roku czy dwóch sie rozłaziły... masakra...

Miałam być dzisiaj na giełdzie... tak sobie zaplanowałam...

Ale moje plany poszły..... bo o 7.00 zadzwonił dziadek, że z moją babcią jest źle. Wczoraj byłam już u niej i chciałam zawieźć do szpitala... ale NIE...

dzisiaj musiałam ja zawieźć do lekarza, do szpitala na SOR czy izbę... czy jak to tam... Odbębniłam cały dzień, ledwie Emila zdążyłam odebrać ze szkoły....

Babcia ma straszne zawroty głowy, aż się przewraca... TK nic nie wykazało, krew serce OK jak na jej migotanie przedsionków... Najprawdopodobniej jest zmiana w kręgosłupie i jest jakiś ucisk...

W szpitalu jej nie zostawili, bo się nie nadawała.... Chyba za mało chora, albo za bardzo... ledwie z Izby mogła wyjść do samochodu....

Jutro dalej będę walczyć pewnie z Babcią po lekarzach...

Jutro ma Emil kolejne badanie w PPP u pedagoga tym razem.... Ciekawe co tym razem wymyślą .....

A miałam takie plany ogródkowe i poszły się..... Natomiast skoro padał deszcz to posypałam nawozem trawę... Ciekawe co z tego będzie....

gloteria mi się rozrasta, ale ona wychodzi z pod kory

inne nie wiem, tylko jak ma okrywać to po co kora

dzisiaj dopiero zauważyłem :oops:

a ja dopiero dzisiaj przeczytałam :D

pochwal się proszę w której szkółce w Pisarzowicach kupujesz Rh. Bardzo mi zależy na dobrej jakości sadzonkach

i jeszcze o tych klonach... to w szkółce Ibuki prawda? mają takie wyższe palmiaki, np. szczepione na 2m pniu?

a ja dopiero dzisiaj przeczytałam :D

pochwal się proszę w której szkółce w Pisarzowicach kupujesz Rh. Bardzo mi zależy na dobrej jakości sadzonkach

i jeszcze o tych klonach... to w szkółce Ibuki prawda? mają takie wyższe palmiaki, np. szczepione na 2m pniu?

u Eugeniusza i u Antoniego, u Kubiczka też można

klony w Ibukach, 2 metrowe też były, ale czy to były szczepione czy tak urośnięte to nie jestem pewien,

tyle, że im większe tym bardziej drogie