markoto 12.04.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 skoro tak mowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a nie kojarzysz przykladowej ceny? od trzech stówek w górę mniejsze trochę taniej, moje po 140-180 półmetrowy kurdupel za 80, ale można pohandlować PS. a Pudełek i Pudełko to podobno bracia, tak kiedyś Zygmor pisał jest jeszcze Danuta Pudełek i szkółka Kubiczek, niedaleko jest Betula i Tomszak, no i Kapias w Goczałkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ale tych szkółek to jest..... Jak czynna i do której jest giełda w Tychach? Muszę geowłókninę kupić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 do 10:00 ale o tej porze to mało kto jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Łeb chce dzisiaj znowu urwać... Raz wieje, raz pada deszcz, a innym razem grad... To znów przychodzi chwila bez opadów... Wszystko już dzisiaj było.... Tylko tyle mam roślinek do wsadzenia i kawał działki do przekopania.... Tu widać kawałek wyznaczonej rabaty.... Trzeba darń ściągać.... Nie ma to tamto.... Zastanawiałam się czy nie jeździć po tym kawałku wertykulatorem...? Co Wy na to...? Dobre by to było zamiast zrywania darni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 skądżeś tego tyle przytargała to całe stado roślin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) no sporo tego nachapala co to takie czerwonawe na fotce w dzienniku na 2 zdjeciu po lewej a te sosnowate jakby na pniu to co to? i za ile? Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nooo Wy gadacie, gadacie o roślinach a ja przywożę... I nie nachapałam tylko zakupiłam i co nieco dostałam gratis. Trzmieliny i hortensje pnącą wyniosłam na tyły domu i przykryłam ziemią bo wyrwałam z ogródka i miały gołe korzenie. Ciekawe czy się przyjmą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 To czerwone i mała..? to żurawki dwie odmiany...A sosnowate to sosna bośniacka ( 15zł) i kosodrzewina (8zł) i jeszcze z iglastych jodła kaukazka??? chyba i kilka tujek dla koloru i strzelistości ale nie wiem jak się nazywają, a że tuj nie lubię to nie zawracam sobie głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 to z jaworzna?? daj no namiary na to jaworzno o tych sosnach i kosodrzwinie to mowisz o tych na 3 zdjeciu? najwiekszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wiecie co... mam projekt ogólny ogrodu, ale jakoś dostałam zaćmienia umysłu i nic nie zaplanowałam z panią skarpy koło tarasu....No to trzeba mieć dopiero zaćmienie umysłu, a to jest jedna z najważniejszych rabat.... Musze przyhaczyć jeszcze takie bylinki co to wyglądają jak trawa, a kwitną na różowo... Nie mam pojęcia jak się to nazywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Zaraz Ci pstryknę zdjęcie....Idę na dwór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ja tez pstryknelam zdjecie (jest w albumie) ale moje przy twoich to trzy wyszkrobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Efi ale ty masz same lisciaste dlatego wygladaja niepozornie narazie , nie wiedzialam ze juz masz drewutnie co to za fajny krzaczek tak w srodku w 4 rzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Cześć Arnika.No sporo tego.Teraz się nie będziesz nudziła:)Ale jakie będą efekty,super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Namiarów nie dam bo znam drogę... a część roślin jest z Jaworzna a część ze wsi pod Jaworznem, ale to jest tego samego ogrodnika. Musiałabym jechać z Tobą bo nie znam adresu.... ...to jest kosodrzewina... jest malutka ale po roku będzie już spora.... To sosna Bośniacka... ...a to jodła kaukaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Marta mnie czy Ewy pytasz? Nadulka no nie będę się nudziła, już się nie nudzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 na sosna bosniacka fajna i nie rosnie taka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Marta mnie czy Ewy pytasz? tym razem Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dlatego mam takie odmiany małe drzewka, żeby jak świerk srebrny, który mi się szalenie podoba taki 2-3 metrowy ale później wyrasta na oooolbrzymie drzewsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts