Arnika 13.04.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Efi a gdzie ty masz te zdjęcia??????Przejrzałam już wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 w tajnej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nooo to sobie mogłam szukać... Czasami coś czytałam a dziewczyny o czymś pisały, a ja myślałam, że czytam tekst bez zrozumienia... Nie wiedziałam o czym piszą... To ja tez poproszę o tą galerię jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.04.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Cześć Arnika no sporo tego zielonego przytargałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A to jeszcze kropla w morzu... ale jak się posadzi i rozrośnie.... Oglądałam zdjęcia Toli od wiosny sprzed dwóch lat i też były takie zdjatka co to tyle co wsadziła roślinki i po jakimś czasie dla porównania... Robi wrażenie... I po co przepłacać od razu za duże roślinki ... małe też urosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Efi powiem , że robią te drzewiątka wrażenie.... A muru kompletnie nie pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.04.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 jak jest budżet i brak cierpliwości do kilkuletniego oczekiwania to można zaszaleć, czemu nie niemniej inny żal jak padnie roślinka za 20 zeta inny za 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Efi powiem , że robią te drzewiątka wrażenie.... A muru kompletnie nie pamiętam.... O jakich drzewach mowa?jak mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 O dużych Cześć Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja też rozglądam się za krzaczorkami.Dlatego pytam.Ale chyba wiśnie kupię,jak radziła Tola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 A o jakie Ci wiśnie chodzi?Bo za mną chodzą jeszcze takie na "A" coś tam.... i nie mogę ich znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wiśnia Umbraculifera (kulista)Chcę dwie szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ja juz wisni na pewno nie kupie. marta, nie jestem pewna o ktory ci chodzi ale mam dwa typy i oba to hortensje. arnika bo muru nie było wcześniej (przecież ja nie miałam długo ogrodzenia) - mialas szanse go nie widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wiśnia Umbraculifera (kulista) Chcę dwie szt. a dokladniej którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 To ja chyba dawno nie byłam;)A ja właśnie wiśnie bym nabyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Efilo,a co z wiśnią nie tak?Kurde tyle dylematów....uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nadulka ależ nic z wiśniami nie jest źle. Po prostu u mnie na maleńkim obszarze mam 3 kanzanki, 2 amanogawy, 1 sporą kiku-shidare-zakura i śliwe pissardii a do tego jeszcze jadą trzy fukubany. myślę że starczy zorientuj się o którą wiśnie Ci chodzi dokładnie bo potem kupisz nie tą co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Efilo ,nawet nie znam tych nazw hehe:)A masz gdzieś fotki ? Chodzi mi dokładnie o tą co napisałam,to jest cała nazwa,chciałam dwa drzewa kuliste:)Już sama nie wiem czego chcę,w domu jakoś jest łatwiej,bo można przemalować,przestawić itp...a w ogrodzie ehh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) słonkoto nie jest cała nazwa są dwa rodzajeprunus cerasus 'umbraculifera'prunus eminens 'umbraculifera' celowo piszę po łacinie bo generalnie z polskimi zazwyczaj jest zamieszanie (zreszta w szkolkach i tak sie nikt polskimi nie posluguje) ta pierwsza to wiśnia pospolita zwana też śliwą osobliwąta druga to wiśnia osobliwa i jest mieszańcem jak dla mnie to chodzi ci o tą drugą\ śliczne to drzewko - ja też mam apetyt na taką kulke na pniu. ale na razie jeszcze kombinuje co to bedzie. do niedawna przodowała katalpa Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Faktycznie,znalazłam karteczkę z nazwą Katalpa też mi się podoba,ale mój ogród no cóż to jeszcze pobojowisko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts