efilo 22.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Arniko jakbyś chciała wpusty podłogowe to Ci polece allegrowiczke z nieopodal. Sprawnie i tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Arniko jakbyś chciała wpusty podłogowe to Ci polece allegrowiczke z nieopodal. Sprawnie i tanio. To ja poproszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 przyszlam sie przywitac. kiedys bardzo lubilam sloneczniki, ale jak maz to podchwycil to na kazda okazje je dostawalam i juz nie lubie ale tryptyk bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dzieki Aniu Młody teraz będzie malował łąkę....Ciekawe jak wyjdzie.....Jadę po terpentynę i farby olejne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 pokazesz jak skonczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jeszcze nie zaczął.... Ale jak skończy to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 22.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witaj Arniko Widzę ze domki mamy na podobnym etapie wykończenia - no prawie I do tego podobne bryły Miło będzie popodglądać kolejne podobieństwa Ale.......... Trzeba się ewakuować jak najszybciej z tego maleńkiego mieszkanka..... Już nie możemy tu wszyscy wytrzymać.... Oj dobrze to znam A swoją drogą, Ile stopni udaje się Wamu utrzymać w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 dzień dobry wieczór. Kłaniam się uniżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Arniko, ma chłopak talent, cudne te słoneczniki i ciekawi mnie jak łąka wyjdzie, mógłby na tym zarabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ... też się witam A słonecznikami jestem bardzo pozytywnie zaskoczona... bo malować a malować to różnica bardzo fajnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dzień dobry Arniko no widzisz wszystkim się podobają pokazuj inne prace Syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Dobry Wieczór Co słychać??? U mnie nic się Nie dzieje.... Byłam na budowie... Domek cały w śniegu.... Temperatura na dworze -15*C a w domku od kilku dni nie grzałam i było -2*C Mąż zmodernizował kozę... starą cegłę wymienił na nową, bo popękała i dołożył jeszcze jedną warstwę szamotu. Po chwili w domu w salonie było już +2*C Czyli o 17*C więcej Cieszę się , że podoba się Wam malunek syna... Niech młody się realizuje... Chociaż nie bardzo łatwo go przekonać , żeby coś namalował... Ale zawsze przemawia mu do rozsądku szelest pieniędzy Łąki jeszcze nie zaczął malować... Nie ma natchnienia.... A ja jeszcze kazałam mu namalować w oleju... Też se matka wymyśliła.... A podoba mi się jeszcze obraz z bukietem białych piwonii w szklanym kielichu jak w wielkiej koniakówce..... Ciekawe, czy się tego podejmie? Namówię go jeszcze do narysowania Zamka Będzińskiego... Piękny jest.... Ale w ołówku i tuszu.... W tej technice najlepiej potrafi rysować i mnie też się najlepiej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 zamek będziński jest wdzięcznym tematem. w dodatku lokalnym. jak sie uda namówić to chętnie obejrzę. dla pocieszenia powiem że u nas było -18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 zamek będziński jest wdzięcznym tematem. w dodatku lokalnym. jak sie uda namówić to chętnie obejrzę. dla pocieszenia powiem że u nas było -18. Kocham ten zamek... Może dlatego, że się tu wychowałam, tu też byłam ochrzczona i poszłam do I komunii...., na ślub już nie mieli terminu.... (znaczy się w kościele obok...) Zamek jest śliczny nocą... Polecam go zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Byłam z psiaczkiem na dworku... Ubrałam go w kubraczek, bo zimno troszeczkę jest... Bucików niestety pies nie ma, wiec zimno mu pewnie w nogi było... U nas teraz jest -16 -17*C Pięknie mróz skrzypi pod nogami..... Lubię taką zimę Mroźną i ze śniegiem.... Przynajmniej jak tak ze dwa, trzy tygodnie potrzyma, to będzie mniej robactwa latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kot wyjscia na balkon odmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kot wyjscia na balkon odmawia. A po co Ty go na balkon wysyłasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wiesz Małgoś, że w czwartek byłam tak ze trzy km od Ciebie? I jakiś wypadek był koło wylotu na obwodnice..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Kot wyjscia na balkon odmawia. A po co Ty go na balkon wysyłasz? Zeby sie przewietrzyl i podrapal tynk - tak sciera pazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts