efilo 14.04.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 nie mogłaś napisać że pierwsza w środkowym rzędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 moglam ale balam sie, ze nie zrozumiesz o ktora mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 a tak ja nie wiedzialam jak te rzędy liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 najwazniejsze, ze mam do czynienia z inteligentna bestia, ktora sie domyslila o co idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Za to ja nie wiem o co idzie więc się tylko przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A ja nie wiem jak mam te rzędy liczyć i o którą chodzi...Ale, że wszystkie podobne to nie bedę się doliczała o którą czarną doniczkę chodzi;) Na żywca to bym poznała.... Marta a który to psychiatra? Który Neurolog?Jak Ci jest potrzebne to orzeczenie to weź tylko od psychiatry, załatw świeże skierowania i będzie dobrze.... ( do orzecznictwa i do PPP są potrzebne wnioski czy jakoś tak, wypisane przez lekarza prowadzącego. Weź te wnioski z tych instytucji i idź do lekarza niech postawi pieczątkę....Najpierw złóż papiery o Orzeczenie o niepełnosprawności... , równolegle złóż wniosek do kształcenia specjalnego w PPP. Tam zbadają odpowiednio Patryka i dostaniesz stosowne zaświadczenie i skierowanie do odpowiedniej szkoły/klasy z odpowiednimi wskazówkami do pracy z dzieckiem i odpowiednią ilością dzieci w klasie... To wszystko jest ważne...Emil w masowej szkole nie dał by sobie wcale rady a tu w tej szkole całkiem dobrze funkcjonuje. Zpobaczysz jak Patryk da sobie radę w dużej grupie dzieci w klasie , jak da sobie radę z taką samą ilością lekcji jaką dostają pierwszoklasiści z normą... Moze być mu też potrzebne zalecenie do realizowania programu "s-ki" a nie normy... Uczy sie tego samego co inne dzieci, ale ma mniej zadawane, i jest inaczej oceniany. Kupiłam 70 metrów bieżących czarnej maty szkółkarskiej , szerokiej na dwa metry...Było różności na giełdzie... Kupiłam tylko dwie bylinki, co to Mysia miała wklejone i co to mnie się podobały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Cześć Nitusia. Tak długo pisałam, że jak zaczynałam klikać to jeszcze Ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale o co chodzi z tym psychiatra i neurologiem, psychiatra z Zabrza neurolog z Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Kilku psychiatrów znam i dość sporo neurologów... Pytałam bo może któregoś znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 neurolog piasecki psychiatra gorczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Gorczyca w Klimontowie przyjmuje , jeśli to ten sam.. ( ile ma mniej więcej lat?) , neurologa nie znam.Bierz papiery od psychiatry i składaj na komisje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wiola, ale ten Gorczyca jest neurologiem my chodzimy do niego na Zagórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ups... rzeczywiście pokręciłam,,, za szybko przeczytałam i pomyliłam nazwiska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 przywitać się przyszłam i ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 To witam Was Umyłam 4 okna w tym jedno tarasowe... Zostało mi jeszcze 8 w tym dwa z łazienek, jedno tarasowe i jedno na strychu... Jutro wypucuję w salonie i może w łazience.... Może jutro zabiorę się za ogródek.... Ale jak można zauważyć... MOŻE.... Ciekawe co na to ślubny... , bo sama sobie nie dam rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wiola jak taki masz rozpęd z tym myciem może i mnie byś machnęła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja moje też dzisiaj umyłam:) Jak prace ogrodowe? Wrzuć fotki nowych nasadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja sobie tlumacze, ze na okna jest za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.04.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja sobie tlumacze, ze na okna jest za zimno. I tak też można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts