malka 17.04.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 lubię waszych panów,więc im odpuszczę ja mam jedno okno dla samobójców, jak się je otworzy może wypaść razem z ramą...uroki wynajmowanych mieszkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ale zapamiętam to, jak już kiedyś dom będzie dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ba ja też poszłam na łatwiznę i umyłam tylko na dole w części mieszkalnej:lol2: to i tak 6 wyszło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ja jak wsiadalam do auta to sobie przypomnialam jeszcze o oknach w garazu wiec jeszcze mnie 2 czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 u nas ani jedno nie umyte. ide gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Martusia ja o nich nie pamiętam bo ich nie widzę a jakbym sobie przypomniała o nich to jeszcze o tych w kotłowni i zrobiły by się 4 no i teraz jak mam piękną pralnię to i tam wypadałoby umyć czyli jedno i jeszcze dwa dachowe oooooooooooo nie oślepłam:rotf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja dzisiaj walczyłam w ogródku...Chodzę przymierzam, sadzę , przesadzam... I końca nie widać....W sumie na razie wykorzystuję te rośliny które mam.... Może kilka sztuk posadziłam roślin które kupiłam..... A gdzie tam koniec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wrzuć zdjęcia:)Chętnie zobaczymy twoje dzieło:) ....no i oczywiście ciężką,ale przyjemną pracę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja tez padam na pysk, ledwo patrze na ta klawiature i chyba zmykne do lozka - jeszcze mnie glowa zaczyna bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja tez padam na pysk, ledwo patrze na ta klawiature i chyba zmykne do lozka - jeszcze mnie glowa zaczyna bolec Też szalałaś w ogródku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 no od pitaku praktycznie - mam dosyc a to dopiero poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Jeszce zostało mi jakieś... 80 krzaków do posadzenia + byliny.... Troszkę Jeszce poszaleje... Może do Wielkanocy zdążę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Zdjęć nie ma.... Nie zrobiłam.....Nawet udało mi się uratować 3 tawułki które skutecznie ścinała kosiarka... zaczęły odbijać z ziemi, wiec je wykopałam i przesadziłam na rabatę... Odrosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja ide spac bo ledwo patrze jeszcze tylko jakies prochyb lykne przeciwbolwoe - DOBRANOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A ja jeszcze muszę męża spakować , bo jutro wyjeżdża.... Wraca w piątek... Nic mi nie pomógł w sprzątaniu.... Jutro mam sporo latania.... i po południu zgadnijcie co będę robić.... Będę grzebać w ogródku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Prosze o kontakt na pw. kogoś kto zajmuje sie prawem pracy !! potrzebuje pilnie porady!!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Kala nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja tez niesttey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Tak zapowiada się rabata od frontu.... ....takie maleństwa wykopałam i reanimuję.... Lada dzień zakwitnie migdałek... ... i biegająca Inka.... I powiem, ze może na ta rabatę wzięłam 9 roślin zakupionych w tym roku... Kilka jeszcze czeka na posadzenie a kilka na przesadzenie.... Jest jeszcze cała masa roślin do posadzenia. Dzisiaj nic nie grzebałam na rabacie bo miałam "lekarzowy dzień".... Mąż wyjechał, z młodym i po młodego do szkoły, do babci bo źle z nią.... do lekarzy... i jak przyjechałam to miałam dość... Wzięłam się za wiadra i podlewać zaczęłam krzoczki i te w doniczkach i te posadzone.... Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.04.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Cześć Arnika, zdrówka dla babci życzę w domu jest czy w szpitalu? sporą masz tą rabatę w ogóle to kawał działki jest i przynajmniej Inka ma gdzie się wyhasać a Ty wiesz, że ja dziś trafiłam na pakunek, który należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts