Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiulka pstryknij zdjęcie swojej podbitki.

Rozumiem, że wszystkie inne dziewczyny mają drewno.

Jak zdążę jutro to podpisze z tym enionem umowę... nie wiem gdzie ten vattenfal..:(

Na dzień dzisiajszy wysypałam na 1/3 rabaty korę, ... wyspypałabym więcej, ale... mam jeszcze 11 doniczek do wsadzenia... Muszę znaleźć chętnego do kopania, bo ja tam nie dawałam rady... Dlatego jest nie zrobione.

Posadziłam też jakieś 15 małych sadzonek na rabacie koło tarasu.... Tu mam dopiero misz masz.. Ale mnie się podoba...

Jutro jadę od rańca z wypompowaniem wody, bo... w sobotę kręgi przywożą... Coś musimy załatwić o 8.00...

Mąż do pracy, ja z młodym do PPP na jakąś komisję, i dalej walka z rabatkami...

Tej pod betonowym płotem trudno mi jest samej zrobić, potrzebna jest druga osoba do naciąganie... dziury sama sobie wytnę i dołki pokopię, bo tam miękka ziemia jest.

Coraz bardziej mi się podoba :)

Trochę po 8 ,dobra ?

No i ni ch,w naszym szpitalu nie było okulisty,musiałam gnać do Barbary i ,wpierdzieliłam się w szlaban,a raczej on we mnie i mam rozwalone tylne światło :mad:

A R.musieli coś zszywać, bo rozwaliło mocno :bash:

Kala..

...Żeby woda się lepiej dostawała do roślinek, a każda dziura jest opalona aby się nie posnuła.... Zasypuję je korą, a jak chwast wyrośnie to go usunę i już.

Podlewałam w jeden czy drugi dzień krzaczki... i woda spływała, a krzaczki były nie podlane i musiałam do dziurki wlewać wodę, wiec są spora teraz... Manie nie przeszkadzają... A roślinki będą miały wodę....

Malcia a nie mówiłam.....

Kiedyś z pistoletu na kulki strzelił starszakowi w oko kolega.. poszłam na górę od razu, bo ja wtedy pod samym prawie szpitalem mieszkałam i nie odpuściłam, lekarka pooglądała i kazała przez izbę na oddział przyjąć. Innym razem jak miał coś z oczami to też od razu na górę poszłam, ale wtedy pyskowali, że nie mają kontraktów... ale młodego przyjęli...

Teraz wiem że tylko górniczy....

Mam nadzieję, że wszystko teraz dobrze będzie....

Kala nie wiem.... Myślę, że coś dotrze,,, ale zobacz jak sypie się to tworzywo... No chyba, że kupiłaś coś takiego jak fizelina.... To może da sobie radę....

u mnie nic się nie sypie:(

mam czarną agrowłoknine kupowaną z metra.

Mąż przytwierdzał ją do ziemi takimi dłuuuuuuuugimi gwoździami ( czy mówi sie gwoźdźmi??) :)