markoto 27.04.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja mam drewniana, plastikowa mi sie nie bardzo podobala, a u ciebie nie bedzie problemu z odmalowaniem jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja mam z vattenfalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 p.s. nie ma co demonizować tej konieczności odmalowywania. podbitka jest chyba najmniej narażona na czynniki zewnętrzne ze wszystkich powierzchni na zewnątrz domu. w górach mam drewnianą podbitkę nie odnawiana od nowosci czyli ponad 15 lat i jest spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.04.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 moja jest drewniana - sosnowa, malowana lakierobejcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja z Enionem czyli jakby nie było grupą Tauron;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 my tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) moi rodzice mieli 15 lat drewno, raz na pewno malowali a teraz zmienili na.......... PCV:D Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 fajnie by było żeby ktoś się wypowiedział kto 15 lat temu założył pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 fajnie by było żeby ktoś się wypowiedział kto 15 lat temu założył pcv moja siostra ma PCV ale dopiero 8 lat, jak dotąd nie narzekała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Pasiulka pstryknij zdjęcie swojej podbitki. Rozumiem, że wszystkie inne dziewczyny mają drewno. Jak zdążę jutro to podpisze z tym enionem umowę... nie wiem gdzie ten vattenfal.. Na dzień dzisiajszy wysypałam na 1/3 rabaty korę, ... wyspypałabym więcej, ale... mam jeszcze 11 doniczek do wsadzenia... Muszę znaleźć chętnego do kopania, bo ja tam nie dawałam rady... Dlatego jest nie zrobione. Posadziłam też jakieś 15 małych sadzonek na rabacie koło tarasu.... Tu mam dopiero misz masz.. Ale mnie się podoba... Jutro jadę od rańca z wypompowaniem wody, bo... w sobotę kręgi przywożą... Coś musimy załatwić o 8.00... Mąż do pracy, ja z młodym do PPP na jakąś komisję, i dalej walka z rabatkami... Tej pod betonowym płotem trudno mi jest samej zrobić, potrzebna jest druga osoba do naciąganie... dziury sama sobie wytnę i dołki pokopię, bo tam miękka ziemia jest. Coraz bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.04.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Trochę po 8 ,dobra ? No i ni ch,w naszym szpitalu nie było okulisty,musiałam gnać do Barbary i ,wpierdzieliłam się w szlaban,a raczej on we mnie i mam rozwalone tylne światło A R.musieli coś zszywać, bo rozwaliło mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 matko malka co sie tam u ciebie dzialo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Arnika....kawał dobrej roboty już w ogrodzie odwaliłaś..ogród wygląda coraz piękniej !!! mam pytanie....dlaczego w tej włókninie wycinasz takie duże dziury??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Malcia co się stało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Kala.....Żeby woda się lepiej dostawała do roślinek, a każda dziura jest opalona aby się nie posnuła.... Zasypuję je korą, a jak chwast wyrośnie to go usunę i już. Podlewałam w jeden czy drugi dzień krzaczki... i woda spływała, a krzaczki były nie podlane i musiałam do dziurki wlewać wodę, wiec są spora teraz... Manie nie przeszkadzają... A roślinki będą miały wodę.... Malcia a nie mówiłam.....Kiedyś z pistoletu na kulki strzelił starszakowi w oko kolega.. poszłam na górę od razu, bo ja wtedy pod samym prawie szpitalem mieszkałam i nie odpuściłam, lekarka pooglądała i kazała przez izbę na oddział przyjąć. Innym razem jak miał coś z oczami to też od razu na górę poszłam, ale wtedy pyskowali, że nie mają kontraktów... ale młodego przyjęli...Teraz wiem że tylko górniczy....Mam nadzieję, że wszystko teraz dobrze będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Nic Wusia... tylko Malcia, albo jeszcze pewniej mąż Malci, koledze co to się za nią za bardzo spozierał, dali w oko... no i chłopak na okulistyce wylądował.... aż musieli szyć... Napisała tak Malcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 kurcze.........a ja u siebie wogóle nie wycinałam dziur robiłam tylko takie nacięcia "na krzyż".....myslisz, że przy podlewaniu woda nie będzie dochodziła do moich roslinek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Kala nie wiem.... Myślę, że coś dotrze,,, ale zobacz jak sypie się to tworzywo... No chyba, że kupiłaś coś takiego jak fizelina.... To może da sobie radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 A czym przytwierdziłaś tą matę do podłoża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Kala nie wiem.... Myślę, że coś dotrze,,, ale zobacz jak sypie się to tworzywo... No chyba, że kupiłaś coś takiego jak fizelina.... To może da sobie radę.... u mnie nic się nie sypie:( mam czarną agrowłoknine kupowaną z metra. Mąż przytwierdzał ją do ziemi takimi dłuuuuuuuugimi gwoździami ( czy mówi sie gwoźdźmi??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts