Gosiek33 04.05.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 poszłabym w kolor okien - w bondexie to jest kolor nuss, albo w kolor dachu, ale wtedy będzie ciemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 fajnie masz - u nas na kleszczach natychmiast by siedziałuy gołębie - nie mieliśmy wyjścia - trzeba było zabudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 O jakich kleszczach piszesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 o tej poziomej belce nad wejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Aaaa U mnie nie ma gołębi...Natomiast ptoszki lepią sobie gniazdka....I zastanawialiśmy się nad wykończeniem wejścia/// Czy zabudować, czy belkę wyczyścić i dać podbitkę po krokwiach... Nie mam pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 ja bym dała po krokwiach. po co wam taki nawis nad glowa? p.s. u mnie jakies ptaszki tez sie rozpanoszaja - wszystkie zapraszam poza gołębiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Mnie też się tak lepiej podoba... I chyba tak zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Drewno na podbitkę zamówione. Przyjedzie w przyszłym tygodniu. Zastanawiam się nad kolorkami...Będzie śmietanka i może jaśniutki szary???? może dac tylko jeden kjolor?Wymalowanie wokół okien na ciemniejszy kolor to kojarzy mi się z podbitym okiem. Mąż ma odloty n/t kamienia wokół okien i na narożnik. Całą drogę była dyskusja że nie ładnie, że nie pasuje, że to nie jest wersja ekonomiczna, że może odpaść.... że mamy parapety granitowe i to jak pięść do oka....Kosmos.... ale chyba go przerobiłam.Na temat dwóch kolorków to myślałam nad szarym ale takim złamaną bielą z szarym na szczytach odcięcie przy podbitce i reszta domu na dole jasny śmietankowy?Jak myślicie ładnie to może wyglądać?U producenta podbitki było też drewno na taras świerkowe 3,3/14cm po 32zł/m2 ale nie oheblowane i nie ścięte rogi. sama nie wiem czy zamawiać czy nie..... Byłby jeden transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 popatrz na ostatnie zdjęcia tego dziennika http://forum.muratordom.pl/showthread.php?88865-Dziennik-budowy-TS-a-Artemida/page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jak chcesz drugi kolor to może do tej śmietanki kawa latte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Relda1 Garderoba ma 172X216cm. Zdjęcie na wprost wejścia ( drzwi). Jak widzisz są drążki na ubrania i pawlacze nad drążkami. Po lewej stronie od drzwi są półki ... po prawej stronie są głębsze półki i szuflady. I witaj Relda w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dzięki Gosiu za linka. Fajna elewacja. gdybym miała nadmiar gotówki to bym chętnie cegła wymurowała cały dom, ale jest to niestety niemożliwe. Myślałam Efi też nad latte. Tylko w jaki sposób pokolorować dwoma kolorami?czy odciąć szczyty, podobnie ma Elena i ciemniejszy u góry, jasne na dole?Czy pomalować ciemniejszym wokół okien, choć boję się żeby nie wyszło jakby domek miał podbite oczy....Sama nie wiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.05.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dzień dobry wpadłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Oooo widzę , że jesteś Fajnie Cie , że wpadłaś.... Przyjedziesz na kawę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wyplewiłam 3 rabatki, przeszłam się po ogródku... Owocowe drzewka mają mszyce... Czas jechać po decis Zrobiło się bardzo gorąco na dworku. Świeci piękna słońce.... Czas leżaczek wyjąć i go przewietrzyć..... Mam kilka minutek zanim pojadę po Emila.... Dzisiaj masakryczne korki w mieście wojewódzkim pokrzyżowały mi plany, a mąż utknął w gigantycznym korku.... Nooo nic to... Może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.... Wczoraj pozapisywałam się do lekarzy... mam skierowanie od grudnia... a to nie było terminów, a to kontraktów.... Teraz mam termin na koniec lipca i wrzesień.... Mąż wreszcie dostał się też do lekarza... czuje się coraz gorzej... Aż się boję, żeby znowu nie wylądował w szpitalu tak jak dwa lata temu.... Widzę, że nie bardzo możecie mi pomóc w podjęciu decyzji odnośnie jak wytynkować dom.... No cóż... ja sama nie mam pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) co od dwóch kolorów to na pewno nie odcinałabym góry - Elena i ja mamy odcięte piętra a Ty przecież domek masz parterowy:rolleyes: może tylko same narożniki tu znalazłam coś w kolorach o jakich pisałyście http://pl.pl.allconstructions.com/f/image/filename/0/1/14856/041_1.jpg Edytowane 11 Maja 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 fajne kolorki tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wiolcia to nie to że nie chcemy Ci pomóc ale trudno wybrać za kogoś kolor jego domu, Tobie ma pasować i Ty masz się z nim dobrze czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wiolcia to nie to że nie chcemy Ci pomóc ale trudno wybrać za kogoś kolor jego domu, Tobie ma pasować i Ty masz się z nim dobrze czuć dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wunia... ja wiem jaki kolor chcę.... drugi dobiorę z wzornika... albo jasnoszary pasujący do parapetów, albo ciemniejszy niż śmietanka...Tylko tyle, że ja nie wiem jak pokolorować... czy jednym kolorem, czy dwoma i najważniejsze JAK...Czy same szczyty, czy obwódki wokół okien ( chociaż mnie nie bardzo pasi, bo boję się żeby nie wyglądało jak podbite oczy ), czy może rogi domu....Mąż wierci mi dziurę o kamień wokół okien i po rogach... mnie na samą myśl trzepie.... A on znowu swoje... że ten dom w Mali... jest taki ładny... Ja swoje, on swoje... Argument kasy myślę, że przemówi.... .... a ja zastanawiałam się co jest nie tak, bo nawet cześć nie powiedzą.... Nooo rzadko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts