lidszu 11.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 wokół okien nie widzę drugiego koloru, tak samo jako odcięcie innym kolorem szczytów, bo domek masz niski i nie będzie to ładnie wyglądać. Kamienia też w ogóle nie widzę na twoim domu. Ja bym pomyślała nad ciemniejszymi rogami i może garaż też w tym ciemnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 no a może nie szary tylko tak jak na focie śmietanka z latte:) w ogóle ten domek ze zdjęcia jest fajny kolorystycznie i tak jak Lidzia pisze daj narożniki i tą ścianę garażu która jest prostopadła do wejścia do domu w ciemniejszym kolorze może być w paski jak na focie Pasiulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Właśnie o taką podpowiedź mi chodziło. Kolor to jest bardzo indywidualna sprawa, choć można nieźle zmaścić, jak się nie ma pojęcia co może wyjść z połączenia takich czy innych kolorów. A o którą ścianę Wam chodzi ? Tą co jest brama garażowa i szczyt, czy ta która idzie od garażu w kierunku domu ... Po lewej stronie przy wejściu.... Muszę dodać od razu, że ten kąt przy wejściu jest najciemniejszy, oraz, że jak siedzę na kompie to widzę tą ścianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 wytynkowanie tylko szczytowej ściany garażu (tam gdzie jest brama) nie będzie fajnie wyglądać, jeśli inne ściany zrobisz śmietankowe. Tak się przyjrzałam teraz twojemu domkowi, że albo zrobiłabym tylko ciemniejsze bonie na rogach domu, albo w ogóle cały dom w jednym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 wytynkowanie tylko szczytowej ściany garażu (tam gdzie jest brama) nie będzie fajnie wyglądać, jeśli inne ściany zrobisz śmietankowe. Tak się przyjrzałam teraz twojemu domkowi, że albo zrobiłabym tylko ciemniejsze bonie na rogach domu, albo w ogóle cały dom w jednym kolorze ja chyba też i nie szare bo chyba się pogryzą z brązową (przynajmniej ja taki kolor mam na kompie) dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Taki ogródek ostatnio oglądałam... Tam można by było poszaleć z krzoczkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.05.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) .... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.05.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Arniczko czyżbyś po Wiedniu i okolicach buszowała:) mi też szary nie pasi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Arniczko czyżbyś po Wiedniu i okolicach buszowała:) mi też szary nie pasi;) Szary też mi się ni bardzo u mnie widzi... ale ciemnoszary... ale taki szary jak biały złamany szarością to przedzie.... Idę do Tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Tar zajrzałam do albumu, ale znalazłam tam śliczną białą przytulankę zwaną Okruszkiem rasy Maltańczyk Domku nie wiedzę, albo nie wiem gdzie szukać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) o,elewacja robi się? zajrzyj tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?73624-DOM-W-RODODENDRONACH-6/page263 - bardzo ładna elewacja w kolorze szarym Edytowane 13 Maja 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) .... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) .... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Tu sa tez elewacjehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-)-zdjęcia/page80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Anulku nie znalazłam zdjęć elewacji... a wolę jaśniuteńkie beże... taką śmietankę z domieszką kropelki kawy, niż szarości... , jeśli szary to też taki jaśniuteńki.... Jaśniejszy niż gołąbek... Tar nie mam dostępu... sama si go pozbawiłam.... I dobrze, że okruszek już jest OKi Idę do łazienki z Inusią, bo właśnie dowieźli szampon i odżywkę... Czekałam na przesyłkę... Nawet mała nie wie co się będzie teraz z nią działo... Śpi koło mnie wiernie , nie przeczuwając zagrożenia kąpieli w wannie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 (edytowane) .... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ... nooo 900 wiadomości..... Dzięki Tar Inka wykąpana, czyściutka, pachnąca..... Miałam kosić trawnik, ale pożeracz trawy wziął mąż i skosił... Tylko około 2 godzin teraz się kosi trawkę, ale i tak są jeszcze krzaczki na środku trawnika, ale już jest ich o niebo mniej... Zajrzałam na tą stronkę co mi Tar podesłałaś... Dobrze Teraz mam to o co mi mniej więcej chodziło... zdjęcia wielu różnych domów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 15.05.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Arnika -dzięki i jeszcze raz dzięki za pomoc. Wybacz, że zaśmieciłam Ci dziennik (o ja durnota jedna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Arnika -dzięki i jeszcze raz dzięki za pomoc. Wybacz, że zaśmieciłam Ci dziennik (o ja durnota jedna). Nie ma za co Cieszę się, że mogłam pomóc.... I witaj w moich skromnych progach, i proszę rozgościć się. ... i każdy może się pomylić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Pada deszcz, i ja w ten deszcz wysypałam nawóz na trawnik i pod warzywnik... pod choinki nie starczyło tego kwaśnego.... , wiec tym razem iglaków nie zasiliłam...Czas pomyśleć nad jakimś opryskiem trawnika, bo mam tyle chwastów w trawie, że nie wiem... skąd one się biorą.... Miałam jechać na wystawę kwiatów, ale zamiast kwiatów były tylko pelargonie i surfinie, , oraz jarmarczne stragany z kwiatkami drewnianymi, orzeszkami itd....Takie kwiatki to mam u nas na rynku....Dzisiaj jest zimnej Zośki i jest rzeczywiście chłodno, ale nie ma przymrozków....Ostatni więc dzwonek, aby przekopać kawałek poletka i posadzić pomidorki... Ale jak chłopcy nie przekopią, to ja nie zasadzę..... Pojawiły się schody do kotłowni i kawałek chodnika.... Panowie w składzie mąż i jeden pan zrobili wczoraj kawał roboty, ale już nie starczyło czasu, aby pracę dokończyć.... Skończą w przyszłą sobotę.....Ale już do blaszanego garażu z kotłowni idzie się jak biały człowiek.... nareszcie nie po blatach.....Fot nie ma bo leje.... Pożytek z tego deszczu to to, że podleje roślinki i że rozpuści nawóz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts