MonikaC 28.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Ja piszę Ehhh współczuję zamieszania z kolorem... ciekawe jak duża była partia którą źle rozlali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 mnie interesuje, ale czasami tylko podczytuję, bo nie mam siły na mądrzenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.05.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Arniko a jesteś pewna, że próbnik z kolorem, który oglądałaś był na identycznym rodzaju drewna jak Twoja podbitka? Są spore różnice między malowaniem sosny a dębu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Arnika myśle ze po pomalowaniu i zużyciu lakieru możesz liczyć tylko jeśli w ogóle na zadośćuczynienie za materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Współczuję przygód z lakierem. Mam nadzieję, że zadośćuczynienie będzie zadowalające Ja jestem ciekawa, co się u Ciebie dzieje, a to że nie zawsze piszę, o niczym jeszcze nie świadczy. U mnie też głucho, ale nie ma się co dziwić, bo ja sama bywam coraz rzadziej. A kiedy ty do mnie w końcu przyjedziesz, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.05.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ja nawet jak nir piszę to podczytuję! z takem jak Ty problemem jednak się nie spotkałam, więc nie doradzę...odszkodowanie jak nic się należy moim zdaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.05.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Arnika.........ja czytam !!!! a czasem pisze........ale jak wracam wieczorem z dzialki to poprostu padam ze zmeczenia:(nieraz nawet u siebie nie mam siły pisać nic:(ale buziczki zostawiam i trzymam kciuki za reklamacje !!!sama jestem ciekawa jak Ci to wynagrodzą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 To widze, ze nie tylko ja mam jaja z kolorem. No ale ja postanowilam pokochac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Wiolcia widzisz same czytacze łącznie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witajcie czytacze Sama nie wiem co z tego wyjdzie, ale dzisiaj zareklamowałam ten lakier. Do tanich on niestety nie należał... Jest to wyższa, albo wysoka półka.... I dzisiaj się przyjrzałam, to nie tylko jedna partia była schrzaniona... jeden hobok nalewali w marcu, a inny w zeszłym roku.... Wiem, że mogą powiedzieć, że dąb, sosna, świerk... każde inne drzewo, ale nie to które ja mam inaczej wygląda po pomalowaniu tym lakierem... Ale ja mam chyba świerka, sosna do świerka bardzo podobna, i wiem, ze mogą być niuanse w odcieniu, ale na litość boską... Ja bym sobie wżyciu złotego dębu nie kupiła.... średni dąb, ciemny dąb, ale nie zloty i mający pomarańczowy odcień... Z daleka jestem od pomarańczowego koloru na podbitce.... I teraz będziemy czekali co Panowie z syntoliru powiedzą, jak się ustosunkują do takiego kolorku.... Póki co jutro mam nadzieję, że moi panowie skończą podbitkę.... Jutro wyjeżdżam z mężem do pracy... nie będzie mnie może do niedzieli... Zwiedzę całą północ kraju.... Aż mi się nie chce.... Pasiulka nie jesteś czasami na północy??? Jak coś to fon pozostaje.... Teścówka na coś się przyda... będzie ogródka doglądać, podlewać pomidorki i takie tam..., czesać i wyprowadzać Inkę, i gotować obiadki mojemu starszakowi... On pewnie wolałby nie jeść obiadków, a mieć wolną chatę... ale nic z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Nie pisze, ale czyta... I chciałam dodać, że ja jestem od Ciebie na północ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Nooo cze Rasiulka Wiem, wiem, że jesteś na północ ode mnie, ale to tak ciut nie po drodze... a ja jadę na samiuśką północ i od zachodu po wschód przemierzymy wszystkie wsie... Wracamy jedynką, w bliżej nieokreślonym terminie... Dzisiaj Emil pierwszy raz płakał, że tęskni za nami.... ale się zdziwi, jak nas jutro zobaczy;) Tylko proszę mu nie donieść, bo dopytywał się o truskawki i mamunia kupiła truskaweczki, ciekawe czy dojadą, oooo i chciało mu się węgorza wędzonego i halibuta... Doniesiono mi, że Emil zjada za czterech, ma taaaki apetyt... Tylko co bym nie musiała dopłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Arnika zawsze przy budowie domu są jakieś numery ty podbitka a mnie geodeta o 0,5 metra za krótki wykusz zaplanował i dopiero majster jak ściany stawiał to sie dopatrzył, bo mu się drzwi na taras nie zmieściły i trzeba było chudziaka dolewać . ale co nas nie zabije to nas wzmocni ... a mnie osobiście ten kolor się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Arnika rekordzistko fajnie tak od czasu do czasu poczuć tęsknotę dziecka prawda? zwłaszcza że chłopak już na schwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 oooooooooo taką świeżo wędzoną rybkę to i ja bym zjadła ooooooooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.05.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 i ja i ja też taką pachnącą.... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 O matko, co Wy mi zrobilyscie, mam slinotok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.05.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Melduje że jestem i czytam:) A rybke też chętnie bym zjadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 i ja chętna na rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Wiola patrzaj jak przywieziesz rybkę to możesz liczyć na zlot sępików:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts