Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Współczuję przygód z lakierem. Mam nadzieję, że zadośćuczynienie będzie zadowalające :) Ja jestem ciekawa, co się u Ciebie dzieje, a to że nie zawsze piszę, o niczym jeszcze nie świadczy. U mnie też głucho, ale nie ma się co dziwić, bo ja sama bywam coraz rzadziej. A kiedy ty do mnie w końcu przyjedziesz, hę?:rolleyes:

Witajcie czytacze :)

Sama nie wiem co z tego wyjdzie, ale dzisiaj zareklamowałam ten lakier. Do tanich on niestety nie należał... Jest to wyższa, albo wysoka półka....

I dzisiaj się przyjrzałam, to nie tylko jedna partia była schrzaniona... jeden hobok nalewali w marcu, a inny w zeszłym roku....

Wiem, że mogą powiedzieć, że dąb, sosna, świerk... każde inne drzewo, ale nie to które ja mam inaczej wygląda po pomalowaniu tym lakierem... Ale ja mam chyba świerka, sosna do świerka bardzo podobna, i wiem, ze mogą być niuanse w odcieniu, ale na litość boską... Ja bym sobie wżyciu złotego dębu nie kupiła.... średni dąb, ciemny dąb, ale nie zloty i mający pomarańczowy odcień...

Z daleka jestem od pomarańczowego koloru na podbitce....

I teraz będziemy czekali co Panowie z syntoliru powiedzą, jak się ustosunkują do takiego kolorku....

Póki co jutro mam nadzieję, że moi panowie skończą podbitkę....

Jutro wyjeżdżam z mężem do pracy... nie będzie mnie może do niedzieli...

Zwiedzę całą północ kraju.... Aż mi się nie chce....

Pasiulka nie jesteś czasami na północy???

Jak coś to fon pozostaje....

Teścówka na coś się przyda... będzie ogródka doglądać, podlewać pomidorki i takie tam..., czesać i wyprowadzać Inkę, i gotować obiadki mojemu starszakowi... On pewnie wolałby nie jeść obiadków, a mieć wolną chatę... ale nic z tego... ;)

Nooo cze Rasiulka :)

Wiem, wiem, że jesteś na północ ode mnie, ale to tak ciut nie po drodze... a ja jadę na samiuśką północ i od zachodu po wschód przemierzymy wszystkie wsie... Wracamy jedynką, w bliżej nieokreślonym terminie...

Dzisiaj Emil pierwszy raz płakał, że tęskni za nami.... ale się zdziwi, jak nas jutro zobaczy;)

Tylko proszę mu nie donieść, bo dopytywał się o truskawki i mamunia kupiła truskaweczki, ciekawe czy dojadą;), oooo i chciało mu się węgorza wędzonego i halibuta...

Doniesiono mi, że Emil zjada za czterech, ma taaaki apetyt... Tylko co bym nie musiała dopłacać ;) :lol:

Arnika zawsze przy budowie domu są jakieś numery ty podbitka a mnie geodeta o 0,5 metra za krótki wykusz zaplanował i dopiero majster jak ściany stawiał to sie dopatrzył, bo mu się drzwi na taras nie zmieściły i trzeba było chudziaka dolewać . ale co nas nie zabije to nas wzmocni ... a mnie osobiście ten kolor się podoba