Arnika 24.01.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 a one pewnie w miniówach... No jak zwykle i cycki też na wierzchu Brrrrrrr Jak na stacji dolewałam płynu do spryskiwaczy to nie mogłam sobie potem poradzić, bo tak mnie trzęsło.... dobrze, że siedzenia podgrzewane miałam... bo bym nie dojechała bez odmarznięć..... A one na pół nago przy drodze.... Brrrrrrrrrrrr to juz wiesz dlaczego panowie sie zatrzymuja i je biora. bo im szkoda ze tak marzna bidulki Kiedyś mąż jechał z teściem do Warszawy... i zobaczył (teściu) w lesie dziewczynkę... Kazał mu się zatrzymać, bo mówi, że nie widzi żadnego przystanku, i jak ta dziewczyna do domu z tego lasu dotrze Wszyscy byli bardzo uchachani..... A teściu nie kumał, że to dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 a nie mowilam ze to z zalu i dobrego serca panowie je biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A Twoja tesciowa w to uwierzyla Arnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A Twoja tesciowa w to uwierzyla Arnika? Nie jechała wtedy z nimi, ja też nie jechałam.... Ale wszyscy się śmiali, i do dzisiaj jak sobie przypomnimy , lub opowiadamy znajomym, to nieźle się uśmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 dobry wieczór no ja tym dziewczynom to szczerze współczuję nie dość że każdy facet nie ważne jak obleśny to pasować musi to jeszcze na każdą pogodę wychodzić trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wusia, ja tak myślę, że niektórym tym panienkom się taki zawód podoba sama miałam kiedys koleżanke, co na d...pie usiedzieć nie mogła i poszła na zarobek do domu publ. w Krakowie. Panienka z dobrego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór no ja tym dziewczynom to szczerze współczuję nie dość że każdy facet nie ważne jak obleśny to pasować musi to jeszcze na każdą pogodę wychodzić trzeba Trzeba sie bylo uczyc, ze sie powtorze... I zawsze mozna isc okna ludziom myc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a ja myśle tak jak Aniaże to jest kwestia wyboru a nie konieczności. co innego handel żywym towarem, wywóz z kraju itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dzień Dobry Znikam z młodym do lekarza, bo bardzo kaszle od kilu dni... Myślę, że nic mu nie jest, ale sprawdzić trzeba. Kaszel suchy i meczący... A górka i sanki kuszą jak diabli... i przetłumacz tu aspergerowcowi, że kaszle i wychodzić na dwór nie powinien.... Jazgot w domu jak nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 25.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cześć kobieto,przede wszystkim dzięki za sobotnią gościnę. Fajnie macie już w domku, tak Ci zazdroszczę tynków. Teraz to już pójdziecie jak burza.Zapraszamy do siebie w odwiedziny, choć my skromnie dopiero na etapie instalacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cześć kobieto, przede wszystkim dzięki za sobotnią gościnę. Fajnie macie już w domku, tak Ci zazdroszczę tynków. Teraz to już pójdziecie jak burza. Zapraszamy do siebie w odwiedziny, choć my skromnie dopiero na etapie instalacji. Pozdrawiam Cześć Kaczorki Zapraszam zawsze serdecznie... A nie pójdzie jak burza, bo temperatura za niska... Czekamy aż się ociepli...... Na razie będę zbierała materiały... i potem wszystko na raz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 i co lekarz wymyślił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jeszcze nie dotarłam, bo młody bawił się w malarza... rozłożył olbrzymią sztalugę brata (na całe wolne miejsce w jego pokoju, że się nie da przejść...) i wymyśla...... Maluje dla mnie obraz Już nie mam cierpliwości... ale gorączki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 bezpieczniej jest osłuchać ale z drugiej strony wychodzić na taki mróz choć teraz w południe chyba najlepszy moment. pokaż dzieło jak coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale to Emil maluje... To jest młodszy syn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zima trzyma http://emotka.net/emots/h/tuptup_1.gif Pięknie jest koło domku... Domek w zimowej szacie prezentuje się ślicznie ja tej zimy w twym dzienniku w ogóle nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale to Emil maluje... To jest młodszy syn... No wiem wiem. I co z tego? Będzie bardziej abstrakcyjnie. Myślisz że to nie dzieło? Ogląda się super. Wiem bo zazwyczaj dużo wyobraźni nas kosztuje odgadniecie co przedstawiają bohomazy kruszki. Rzadko udaje nam się trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zima trzyma http://emotka.net/emots/h/tuptup_1.gif Pięknie jest koło domku... Domek w zimowej szacie prezentuje się ślicznie ja tej zimy w twym dzienniku w ogóle nie widzę Oj widać, widać... Już półtora miesiąca nic nie robimy, bo zima trzyma Gdyby było cieplej, to już byśmy robili rureczki...... Właśnie dzisiaj napierniczał mnie wujek, że robię wszystko na odwrót, i źle, i nie zgodnie ze sztuką budowlaną.... Tzn. bo przed mrozami i zimą tynkujemy, bo chcę dalej robić, bo brama za duża na dwa auta... Już nic nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Misiek zdrowy... Tylko nie wiadomo czemu kaszle... Ma suchy kaszel i teraz coraz rzadziej go dusi... Może chłopcy mają uczulenie na szczura?????????? Ale to Emil maluje... To jest młodszy syn... No wiem wiem. I co z tego? Będzie bardziej abstrakcyjnie. Myślisz że to nie dzieło? Ogląda się super. Wiem bo zazwyczaj dużo wyobraźni nas kosztuje odgadniecie co przedstawiają bohomazy kruszki. Rzadko udaje nam się trafić Jak zrobię zdjęcie to pokażę... Nikt nie zgadnie co to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Namalował młody..... Ciekawe kto zgadnie co to jest????????????? http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S127cMlqGUI/AAAAAAAAAqE/MOP_qk9wcVY/DSC06070.JPG I muszę powiedzieć, że dzieło powstawało przez dwa dni..... Jest niesamowicie dopieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts