efilo 06.06.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Arnika a mogę się też uśmiechnąć o taki rolon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 No pewnie, że możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 (edytowane) to ja roll on i 3 psiki Edytowane 6 Czerwca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Doberek:) ale sobie Kochana pojeździłaś już kombinuje jak w tym lipco/sierpniu od siebie dojechać do Ciebie i sobie małe spotkanko nad morzem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ja bym chciała jakbym mogła chcieć psika i kulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 arnika nie chcesz krzewuszek przez przypadek? mam na zbyciu (są u mnie w komentach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Arnika witam:)Fajnie że wyjazd się udał. Efilo masz fotki tych krzewuszek?Ja może bym wzieła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 są u mnie w pogaduchach na ostatniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Mężuś zajechał do kolegi i zabrał tak na wszelki wypadek pół kartonika Muggi i psika i kulki.... To jak co to jest u mnie;) I ma jeszcze sporo u siebie w sklepie.... Pasiulka... kombinuj, kombinuj Dziewczyno spojrzałam na mapę... trzeba do Słupska i dalej do Poddąbia.. prawie dwie godziny drogi i 100km.... Ale może właśnie w Słupsku będziesz miała coś do załatwienia... Spadam spać... Jutro mam ciężki dzień i do fryzjera wreszcie idę.... I może Inkę uda mi się wreszcie jutro obciąć.... Dziś nie dałam rady.... weterynarz, wywiadówka u starszego, hurtownia elektryczna, PEFRON, i kilka jeszcze spraw, zakupy itd, obiad... Nooo doba jest za krótka, albo ten czas tak zapiernicza.... A tak sobie obiecywałam zrobić rewolucję porządkową jak nie będzie Emila i wreszcie wyłożyć swoje ciało na leżaczku w słoneczku... I wiecie co mi z tego wyszło....??? Ponad dwa tysiące przejechanych kilometrów, tydzień w drodze, kilka spraw do załatwienia, ale to już u mnie standard, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Arniczko ja zawsze jeżdżę sobie po wybrzeżu i odwiedzam znajomych, w tym roku mieliśmy w planach w stronę Szczecina się wybrać ale plany zawsze można zmienić - nie wiem tylko czy pod koniec lipca nie będę musiała do Warszawy wrócić bo małż ma planowy zabieg na przepuklinę ale zobaczymy owocnej wizyty u fryzjera:) p.s mi też czas zapiernicza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.06.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Arniko, co z reklamacją?odpowiedzieli już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Pasiulka to bardziej na wschód się przejedźcie Anulku ciszaaaa z reklamacją.... Ale dopiero minął tydzień w niedzielę... więc poczekam jeszcze troszkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Obcięłam Inkę.... Jaka ona teraz jest "mała".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 poka Inkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Aparat wozi się w męża samochodzie..... Ale jest to " sportowa wersja Lwiego Pieska".... A do fryzjera już pojechałam..., najpierw ja odmówiłam i przełożyłam wizytę, bo z mężem pojechałam..., a teraz fryzjerka zachorowała.... No nic do 3 X sztuka.... Mam być za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Przyjechał aparat..... Oto " sportowa wersja Inki" Niestety miała taakie filce , że aż płakać mi się chciało, jak ją cięłam... No i nie mam ostrza na 9mm, więc jest baaardzo króciutko.... Zachowałam też troszkę fryzurki Lwiego Pieska.... Tu mi pokazała język.... Teraz babcia jak zostanie z Inusią to mam nadzieję, że da sobie radę z czesaniem..... A taką mam koniczynę na trawniku.... Kuźwa półtorej tygodnia temu trawa wykoszona na króciutko.... Kupiłam jakieś kropienie, ale będzie mało i jadę dokupić jeszcze... Jutro będę pryskać.... Mąż wziął kosiarkę w swoje ręce i kosi.... Nawóz rozsiany jak widać zadziałał na chwasty, a nie na trawę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 oj jak słodko Inka teraz wyglada ..przynajmniej w te upały bedzie jej lżej;) trawnikiem się nie przejmuj.....u mnie też więcej chwastów niż trawy:) bedę pryskac, tylko czym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ale ma Inusia zdziwioną minkę że taka goła:lol2: a tak na boczku to Ty celowo ignorujesz mojego prywatnego wieścia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nie Wunia, nie ignoruję....... Czytałam, przyjęłam do wiadomości i już mam dla Cię... Tylko jak będziesz się w moje strony wybierać to dryndnij.... Goła Wusia powiadasz... Nooo cóż... Jakbyś widziała jej filce pod tą olbrzymią masą futra to też byś psiny już nie mordowała... też byś obcięła... Może gdybym już nie wyjeżdżała to bym ją doprowadziła do porządku..., ale, że wyjeżdżam i to na 3 tygodnie to za nic teściowa nie da sobie z nią rady.... Jedynym rozwiązaniem było ściąć ja na króciutko... Szczerze mnie Inka podobała się kudłata.. Było do czego się przytulić.... Cieszy mnie Kala, że Tobie się podoba Karina i Tobie dzięki za buźkę O 7.00 rano, no może z minutami wraca Emil... Dawno go nie widziałam... Jesooo jak to zleciało... Ciekawe co powie jak zobaczy Inkę....????????? A obiecywałam sobie dom przewrócić dogóry nogami... I wiecie co zrobiłam..... ?????? Wymyłam tylko dzisiaj porządnie podłogi.... Poprałam kilka pralek prania ( dobrze, ze był upał.. ) Misiek jeszcze nie wie, że nie będzie miał czarnego szczeniaczka, ... następnym razem, no chyba, że ktoś się rozmyśli na korzyść biało-czarnego jak zobaczy..., Ale mały miał troszkę zaoszczędzić na szczeniaka nie wydając całej kasy... a już przedwczoraj dzwonił, czy nie wysłałabym mu troszkę kasy... Nooo ciekawe jak... chyba gołębiem;) A już mu dosponsorowaliśmy jak byliśmy u niego... Nooo nie zaoszczędził choćby 10zł, to pozamiatane.... Widać tak musiało być.... Nooo chyba, żeby się coś zmieniło... Mnie się czarne Lewki bardzo podobają, a mój mąż ma na ich punkcie rozmiękczenie mózgu.... co on wyprawia z Inką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts