wu 07.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Wiola no chyba że Ty w moje pojedziesz;) a ja nie powiedziałam że goła źle wygląda:) teraz wygląda jakby wełniany sweterek założyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Cudna ta twoja Inka:)Teraz już pewnie ściskasz Emila:)Zdaj nam relacje,czy mu się podobało i w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 08.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Wiolu a czy ja moge zamówić mugga psik? nawet będe w Będzinie w sobote ale po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Wiola czy moze Adam podskoczyc do was po ta mugge?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Emil wrócił... zobaczył Inkę i o mało nie zemdlał... Nic mu nie mówiłam, że ją obcięłam.... Po drodze dowiedział się, że nie będzie miał czarnego szczeniaczka... Popłakał troszkę, popiszczał, ale bez większej histerii.... Uściskany przez nas i wycałowany.... Co prawda widzieliśmy się kilka dni temu..., więc za sobą bardzo nie byliśmy stęsknieni.... Inka wylizała go, wycałowała... , przecież to jest jego najlepsza dziewczyna, i najlepiej całuje;) Chomik wyściskany i rybki nakarmione... , reszta inwentarza obejrzana przez niego ( pająki, żółwik i sama nie wiem co mamy jeszcze w domu , bo to starszego inwentarz.. ). Rower już wyjęty z garażu i po naszej drodze już poszusował, po to aby go rzucić i pojechać z tatą do pracy.... Ja jego walizkę już przejrzałam i wszystko piorę... już lata pralka... zaraz wstawiam następna.... Monia możesz ile tylko chcesz Mam kartonik to dla wszystkich wystarczy. Kolega wyjechał do Norwegii na ryby na 3 tyg i dlatego mąż wziął więcej. I cześć Dawno Cie nie widziałam ... Nadulka cieszę się , że się Inka podoba... Choć ja nie mogę się przyzwyczaić.... Tar zostawione skarpetki są celowo i sweterek też... wiem, że to teraz idiotycznie wygląda, ale skarpetki i goła dupka to wzorzec strzyżenia Lwiego Pieska, więc jak troszkę na grzbiecie odrosną włoski to będzie dopiero fajnie wyglądało. Nie mam takiego ostrza jak bym mogła ją rzeczywiście obciąć.... Za to nie mordowałam po tych filcach małej , a i babcia da sobie teraz z nią radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Markotka może. A kiedy by wpadł, bo właśnie mąż wyjechał z Muggą w samochodzie ( wozi się) do K. i do dentysty. Myślę , że wróci gdzieś koło 11, no chyba, żeby dalej do pracy pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 raczej po pracy wiec wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 To luzik...Ale jak co to niech zadzwoni , bo na teraz jestem w domu, ale co będzie wieczorem tego sam Bóg nie wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Czesc Nisia. ależ śmieszna ta Twoja Inka. strasznie slodka z niej dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.06.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Inka super wygląda i może nie będzie jej tak gorąco, w te upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jaka przystojna psiunka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Troche nadrobiłam, ale wszystkiego i tak pewnie nie ogarnę. Wiem o wycieczce i piesi. Do następnego raza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Wiola dziekuje bardzo za dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Gdybyśmy nie musieli jechać do Krak to A sam by nas odwiedził... I mam staaarą bardzo komórkę i nie mam w niej Waszych tel.... moja się potrzaskała. Więc nie dzwoniłam, i miałam farta, że A wyszedł.... Ale za to zawsze możecie wpaść do nas Nituś o której wycieczce doczytałaś? Tej do Wiednia czy nad morze? Bo morze to praca była... Wusia w Twoje strony na razie się nie wybieram, więc musisz sama sie wybrać... Emil dziś biegał calutki dzień... Nawet nie miał siły się porządnie wykąpać i padł po 21... Jutro bojkotuje szkołę.... Musi odpocząć i odespać swoje... Oj chętnie z nim bym pospała.... Tom u nas już dzisiaj upałów nie było... nawet deszcz padał.... A ja nadal nie mogę się do niej przyzwyczaić.... Właśnie skończyłam referaty ze starszakiem... Idę spać.... po to aby zaraz wstać... Maż zaraz do Zakopca jedzie.... Czy my będziemy mieli spokojne i poukładane życie????????????? Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Pytałyście co z reklamacją koloru farby..... Otóż dostała Casto odp i mi oddzwonili.... Producent odrzucił reklamacje... W/g nich to jest właściwy kolor. Ma do mnie zajechać jeszcze przedstawiciel handlowy....Nooo i tu trzeba się zastanowić co zrobić...??????? Macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Może być ciężko,bo wiesz że oni zawsze mają rację.Arnika może masz ubezpieczenie prawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 rozumiem że masz udowadniać że nie jestes wielbłądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts