jamles 19.06.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 to dla mnie proszę gryza halibuta zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 kuuuuuuuurde do wtorku i tak wszystko zszamają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ja nie chce nic mowic ale Arni zamilkla;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 poszła wcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 To proszę się częstować.... Ja i mąż już troszkę zjedliśmy... teściówka u czknęła, ale na jutro sobie zostawiła... Emil nie mógł się doczekać, ale usnął.... No to jutro będzie dobre śniadanko.... Wunia to się śpiesz..... Z Jastarni do domu mąż jechał 7 godzin i 50 minut z przerwą na obiado-kolację.... Czas dooobry... a wyzywał jeszcze, że jakieś zawalidrogi jeździły jak posrane.... Nooo i ciekawe kto by na tą rybkę zajechał...?????? Bo już zapraszałam na ziemniaczki czyli duszonki i echo mi odpowiedziało.... No a teraz to tylko podpuszczają.... A ryba jak będzie przywieziona to musi być i zjedzona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.06.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 ale pychotka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Ja nie chce nic mowic ale Arni zamilkla;) poszła wcinać A skąd wiedziałyście???????????? Mąż jak zwykle pomylił naszą datę ślubu z moimi urodzinami... miesiąc się zgadza, ale dzień nie.... Och.. ci faceci.... Może jeszcze nie wyjedzie , bo coś mu się tłucze w samochodzie i jedzie z nim na warsztat.... , to jakiegoś torta bym kupiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 ja pinkole, nie pokazuje nawet lubemu bo by mnie teraz po nocy do was wyciagnal dobrze że kupilismy sobie w tesco halibucika wedzonego - bedzie marne pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 To pokaż.... i wpadnij... to niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Aaaaa i ten halibut w tesco to nie wiadomo kiedy złowiony i kiedy wędzony... te są dzisiaj około 14 kupione i przywiezione... dzisiaj były wędzone....Innych ryb nie jadam.Nawet nie chcę jeść ryby mrożonej, nie złowionej przez męża... bo nie wiadomo kiedy i ile martwa była w sieci... itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.06.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 wiem wiolcia wiem ale co mi z tej wiedzy skoro wyzej tylka nie przeskocze. smacznego kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 A ja myślałam, że już wsiadłaś do samochodu i jedziesz już do mnie.....Wiesz... mężuś teraz średnio raz w tygodniu będzie z Jastarni wracał.... choć u Władzia w Dźwirzynie jest najlepszy łosoś na zimno.... Inne ryby też robi super... ale za długo by musiały jeżdzić w aucie.... więc kupuje tylko u jednego rybaka w Jastarni co to naturalną metodą wędzi na drewnie a nie w szafach i malują ryby.... Wrócił właśnie starszak do domu i tylko talerz i widelec się trzaska... no i lodówka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Wpadłam dzisiaj tak na chwileńkę do OBI.... Znalazłam lewizje..., czy lewiznę i ja kupiłam... Nie wiem jakie ma kwiaty, bo albo jeszcze nie kwitła, albo już przekwitła.... To wszystko przez Ewę... Nie wiem jeszcze gdzie ja posadzę.... I na jakim stanowisku ona najlepiej się czuje... Dostałam też olbrzymia hostę i jakiegoś kameleona i jakieś szarosrebrne coś... ale nie dałam rady wsadzić, nawet zadołować.... Jak byłam w OBI to była właśnie promocja na płytki zewnętrzne tarasowe taki 30x30x2... powiedziałam mężowi i pojechaliśmy po kilka sztuk aby wyłożyć przy wejściu na ganku i przy kotłowni.... Noooo i mąż wyhaczył wycieraczkę taką przed wejście z dwoma kratkami metalowymi... nie wiem co to za drewno... nawet się nie przyglądałam... Będzie w sam raz przed drzwi... Od rana jeździłam latałam, biegałam... Jestem padnięta.... A podobno nie pracuję... Oj jak ja bardzo czasami bym chciała chodzić do pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Wiola nie narzekaj:P ja w robocie sobie mało jęzora nie przydeptałam bo jakbym mało roboty miała to jeszcze jakieś szkolenia z P.POŻ i dmuchanie fantoma nam zaserwowali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Zjadło mi posta... Ale uśmiałam się, że fantoma dmuchałaś... Nooo noooo zabrzmiało jakbyś co najmniej męża nie miała... :rotfl: .... i coś Ty z tym fantomem wyprawiała..... Kurcze Wunia nie narzekam, ale nogi mi wchodzę w pośladki.... Tak jakbym wcale samochodem nie jeździła tylko wszystko na nogach i biegiem..... Chyba idę spać.... Jesteś jutro?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To proszę się częstować.... Ja i mąż już troszkę zjedliśmy... teściówka u czknęła, ale na jutro sobie zostawiła... Emil nie mógł się doczekać, ale usnął.... No to jutro będzie dobre śniadanko.... Wunia to się śpiesz..... Z Jastarni do domu mąż jechał 7 godzin i 50 minut z przerwą na obiado-kolację.... Czas dooobry... a wyzywał jeszcze, że jakieś zawalidrogi jeździły jak posrane.... Nooo i ciekawe kto by na tą rybkę zajechał...?????? Bo już zapraszałam na ziemniaczki czyli duszonki i echo mi odpowiedziało.... No a teraz to tylko podpuszczają.... A ryba jak będzie przywieziona to musi być i zjedzona.... ja z Kołobrzegu pochodze...........więc na rybke zawsze mam chęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 zrobiłaś mi smaka na rybkę Dobrze,że mam blisko nad morze,to może w weekend wyskoczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No to se dziewczyny poskaczecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.06.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ja wyskoczę na pewno w czwartek Alunku a Ty dokąd "skaczesz"? Jantar lub Kąty Rybackie na Mierzei Wiślanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts