Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie masz Anulka :)

dzięki Wioluś:) za psika i za grilla;) pycha było tylko moje mocne postanowienie nieżarcia po 18-ej poszło się bujać;)

aaa i Wiola ma bardzo ładnie a kolor podbitki na żywo lepszy niż na zdjęciach;)

Wunia nie za ma co :)

Co mam takiego ładnego???? U mnie tak..... normalnie....

Właśnie skończyłam produkcje z kwiatkami.... Nie mam wprawy i zrobienie czegoś z niczego graniczy z cudem.....

Kupiłam 2 paczki róż z klasowych pieniędzy od miśka i jedną od siebie... i zrobiłam15 bukietów w tym dla dyrektorek 2 spore i dla wychowawczyni duży z 15 róż...

Kilka róż dla starszaka, i kilka wiązanek dla młodego.....

Ubrane kwiaty są w sizal i rafie z dodatków to liście funki, piwonii i mięta...

DSC08039.JPG

DSC08044.JPG

Już mam dość ...

Jako kwiaciarka chyba bym na chleb nie zarobiła....

Dzięki :)

Szkoda, że zdjęcia robione w nocy przy bardzo kiepskim świetle ... ściany np są białe ....

Powiem nieskromnie, że dyrektorka i wychowawczyni były kwiatkami zachwycone... i jeszcze miętą pachniały ;)

Na razie wiem, że Emil zdał do czwartej klasy... świadectwo widziałam, natomiast świadectwa starszaka jeszcze nie widziałam... Rozstawał się z kolestwem i miał jechać do babci...

Czyli jeszcze tylko lanie i wakacje....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

... Bożesz... kiedy będzie nowy rok szkolny... ;)

ps.

Dojechał starszy ze świadectwem... zdał... Nawet dostał nagrodę za II miejsce w konkursie na najlepszą pracę w szkole... za witraż o którym już pisałam, który mi się artystycznie podobał, a był z samych diobłów....

Edytowane przez Arnika

Diobły to diabły... a on narysował klepsydrę jako uciekający czas.. jakieś diabły i trupie czaszki na dole tego rysunku.... Artystycznie bardzo ładnie, z tego zrobił witraż, a jako odczucia moje to mnie się podoba wykonanie, ale ja bym wolała kwiatki, aniołki... Jak dorwę projekt to cyknę zdjęcie.....

Nooo właśnie.... szlabanu zrobić nie mogę, więc trzeba będzie otworzyć jakiś sponsoring....

Właśnie mąż wyjechał w trasę z Emilem... oj bardzo chciał z tatą jechać.... No to pojechał... Ciekawe na ile ojca naciągnie.. A buzia mu się śmiała jak nie wiem... Oby tylko zawsze mieli gdzie spać....

Dzięki dziewczyny... lejecie miód na moje serce.... :lol:

Dziś niestety miałam bardzo pracowity dzień....

Spakowałam z mężem jego samochód w towar, spakowałam męża i młodszego syna w trasę... i pomachałam im na drogę...

Od nas z domu do Międzyzdroii jechali TYLKO 6,5 godziny!!!!! zrobiłam oczy i się zdziwiłam, i mąż mówił, że nie gonił , bo i za bardzo to i nie ma czym i nie mógł....

Wyczyściłam mój turbolot i spakowałam go w towar, podlałam kwiatki i trawę, i kilka innych rzeczy....

Aż wstyd , że musiałam dzisiaj to wszystko zrobić...., ale musiałam.....

Wpadłam do teścia z życzeniami....

A to wszystko w 21 rocznicę ślubu....