wu 21.06.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 dzięki Wioluś za psika i za grilla;) pycha było tylko moje mocne postanowienie nieżarcia po 18-ej poszło się bujać aaa i Wiola ma bardzo ładnie a kolor podbitki na żywo lepszy niż na zdjęciach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Fajnie masz Anulka dzięki Wioluś za psika i za grilla;) pycha było tylko moje mocne postanowienie nieżarcia po 18-ej poszło się bujać aaa i Wiola ma bardzo ładnie a kolor podbitki na żywo lepszy niż na zdjęciach;) Wunia nie za ma co Co mam takiego ładnego???? U mnie tak..... normalnie.... Właśnie skończyłam produkcje z kwiatkami.... Nie mam wprawy i zrobienie czegoś z niczego graniczy z cudem..... Kupiłam 2 paczki róż z klasowych pieniędzy od miśka i jedną od siebie... i zrobiłam15 bukietów w tym dla dyrektorek 2 spore i dla wychowawczyni duży z 15 róż... Kilka róż dla starszaka, i kilka wiązanek dla młodego..... Ubrane kwiaty są w sizal i rafie z dodatków to liście funki, piwonii i mięta... Już mam dość ... Jako kwiaciarka chyba bym na chleb nie zarobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Wlasnie, ze bys zarobila. Sliczne sa. Wychodzi na to, ze zawsze za duzo na kwiatki zbieraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.06.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 cudniaste te Twoje bukieciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Dzięki Szkoda, że zdjęcia robione w nocy przy bardzo kiepskim świetle ... ściany np są białe .... Powiem nieskromnie, że dyrektorka i wychowawczyni były kwiatkami zachwycone... i jeszcze miętą pachniały Na razie wiem, że Emil zdał do czwartej klasy... świadectwo widziałam, natomiast świadectwa starszaka jeszcze nie widziałam... Rozstawał się z kolestwem i miał jechać do babci... Czyli jeszcze tylko lanie i wakacje.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ... Bożesz... kiedy będzie nowy rok szkolny... ps. Dojechał starszy ze świadectwem... zdał... Nawet dostał nagrodę za II miejsce w konkursie na najlepszą pracę w szkole... za witraż o którym już pisałam, który mi się artystycznie podobał, a był z samych diobłów.... Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 uuuuuuu czyli ominęła Cię największa atrakcja rodzica na którą czeka cały rok;) lanie za cenzurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 i szlaban na całe wakacje - koszty zawsze spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Bukiety przepiękne!!! Brawa dla chłopaków! A co to są diobły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Diobły to diabły... a on narysował klepsydrę jako uciekający czas.. jakieś diabły i trupie czaszki na dole tego rysunku.... Artystycznie bardzo ładnie, z tego zrobił witraż, a jako odczucia moje to mnie się podoba wykonanie, ale ja bym wolała kwiatki, aniołki... Jak dorwę projekt to cyknę zdjęcie..... Nooo właśnie.... szlabanu zrobić nie mogę, więc trzeba będzie otworzyć jakiś sponsoring.... Właśnie mąż wyjechał w trasę z Emilem... oj bardzo chciał z tatą jechać.... No to pojechał... Ciekawe na ile ojca naciągnie.. A buzia mu się śmiała jak nie wiem... Oby tylko zawsze mieli gdzie spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Mam jego diobły... Nie chciał się zgodzić na zrobienie zdjęcia, ale wzięłam zrobiłam i oddałam.. a on nawet nie widział co robiłam, bo taki jest grą zajęty.... No i co Rasia.. - nie diobły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Gdyby to byly kwiatki i aniolki to bym sie o niego zaczela martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Bożesz... ale za to mamusi by się podobały ... , i innym kobietom... A tak to kiedy i w jaki sposób na chleb zarobi... Nooooo i ja się już martwię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Rewelacja!!! Zdolnego masz Syna, bez dwóch zdań! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Zdolna mama i zdolny synek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.06.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 mówiłam że artysta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Szczęka mi opadła fantastyczna praca i anatomię zna - mam nadzieję, że talentu nie zmarnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Swietne, duzo lepsze te diobly niz aniolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dzięki dziewczyny... lejecie miód na moje serce.... Dziś niestety miałam bardzo pracowity dzień.... Spakowałam z mężem jego samochód w towar, spakowałam męża i młodszego syna w trasę... i pomachałam im na drogę... Od nas z domu do Międzyzdroii jechali TYLKO 6,5 godziny!!!!! zrobiłam oczy i się zdziwiłam, i mąż mówił, że nie gonił , bo i za bardzo to i nie ma czym i nie mógł.... Wyczyściłam mój turbolot i spakowałam go w towar, podlałam kwiatki i trawę, i kilka innych rzeczy.... Aż wstyd , że musiałam dzisiaj to wszystko zrobić...., ale musiałam..... Wpadłam do teścia z życzeniami.... A to wszystko w 21 rocznicę ślubu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.06.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Arniczko rocznica? to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, 100 LAT ja też mam 23go tylko sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 No widzę, że macie taki sam staż! Gratulacje 'oczka'!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts