Elena76 04.07.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Arnika, na krety polecam łowną kotką - codziennie na tarasie przynajmniej jeden tłusty kret złożony jako trofeum - nasza przybłęda, ta co się na podwórku okociła codziennie nam podrzuca... chyba z wdzięczności za dokarmianie... Pięknie zadbane masz te roślinki A Inka teraz jak francuzeczka wygląda Edit: a propos pokrzywy - u nas wszelkie chwaty rosną bujnie, ale pokrzywy nie uświadczysz... ciekawe, bo inne zielska za połotem po pachy wyrastają i dobrze im tam czyżby to kwestia gleby? Edytowane 4 Lipca 2011 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki Gwoździczku Zastanawiam się nad zakupem ekspresu do kawy , oczywiście ciśnieniowego... , bo przelewowy leży od lat nieużywany. Nie mam pojęcia jaki wybrać, ... , nie znam się na tym kompletnie... i czy z młynkiem, czy bez, no i oczywiście do spienienia mleka.... Od kawy jestem uzależniona... kocham pić z mleczkiem, latte... mniaaaaaaaaammmmmmmm Ale chodzi mi też po głowie aparat fotograficzny lustrzanka... kiedyś miałam Canona, a teraz chyba bym wybrała Nikona.... I mam dylemat co wybrać.... Dodam jeszcze, że ekspres to ma być prezent na moje urodziny od męża... , mogę ukierunkować go na aparat. .... nic tylko chce wyjechać na ryby...... , że taki prezent chce mi kupić..... A swoją drogą to skąd on ma tyle kasy luźnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Kupię pewnie jakąś mieszankę... wyczytam i podowiaduje się jaką.... Tylko tyle Nituś, że nawet Tola mówiła, że zasiała złą trawę, trzeba było na suche i nasłonecznione tereny. Elena.. Inka to rzeczywiście francuski piesek...., krajem rejestracji Lwiego Pieska jest Francja.... Tylko rzeczywiście śmiesznie ostrzyżona... duże zasługa teściowej, bo nie dała sobie rady z jej czesaniem... później też by sobie nie dała rady... Tak więc i teraz i ja mam spokój z czesaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.07.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki Gwoździczku Zastanawiam się nad zakupem ekspresu do kawy , oczywiście ciśnieniowego... , bo przelewowy leży od lat nieużywany. Nie mam pojęcia jaki wybrać, ... , nie znam się na tym kompletnie... i czy z młynkiem, czy bez, no i oczywiście do spienienia mleka.... Od kawy jestem uzależniona... kocham pić z mleczkiem, latte... mniaaaaaaaaammmmmmmm Ale chodzi mi też po głowie aparat fotograficzny lustrzanka... kiedyś miałam Canona, a teraz chyba bym wybrała Nikona.... I mam dylemat co wybrać.... Dodam jeszcze, że ekspres to ma być prezent na moje urodziny od męża... , mogę ukierunkować go na aparat. .... nic tylko chce wyjechać na ryby...... , że taki prezent chce mi kupić..... A swoją drogą to skąd on ma tyle kasy luźnej tym bym się nie martwiła ważne, że dobrze chce ją spożytkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No na rocznicę , że tyle lat z nim wytrzymałam chyba nic nie dostałam... Brylantów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.07.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 brylanty to ja widziałam u siebie tylko w pierścionku zaręczynowym potem już były najczęściej praktyczne prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ekspres polecam ten http://www.ekspresyjura.com.pl/index.php?a=opis&k=&id=52 Markoto tez go ma a aparat nikona 90 z takim obiektywem http://www.kupujemy.pl/afs-18200mm-nikon-cena-sklep.html no i od razu przyda sie dodatkowa lampa blyskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 potwierdzam słowa Ani kawka z tego ekspresu rewelacja:) jak taki kupisz to nie wiem jak się oprę częstym wizytom u Ciebie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wusia... ja nie mam nawet pojęcia ile on ma kasy na ten ekspres, i o jakim myśli... oby nie przelewowy;)Tylko Ty widziałaś ten co mi zapodała Ania ile ma wyświetlaczy, funkcji, przycisków, informacji.... Kuźwa, ja tylko kawę chcę.... Dlatego nie mam GiePeeSów, bo za dużo techniki..... A na kawkę zawsze zapraszam... teraz mam dobrą rozpuszczalną, i mleczko zawsze. A mnie od dawna kusi aparat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Rozpuszczalna nie jest dobra. Ja mam bez wodotryskow taki za ok. 400 zl i jesli Ci nie przeszkadza rozpuszczalna, to taka tez bys wypila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ale w tym ekspresie wlacza sie jeden przycisk i kawa sama sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No, fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Eeeee no to taki inteligentny..... No jak jego obsługa jest taka jak w Ikei to dobrze. jak bardziej skomplikowana, to już źle.... Pewnie, że wolę dobrą kawę, ale jak się nie ma co się lubi...... A u Ciebie Małgoś piłam i była dobra. Każda jest prawie dobra jak ma mleko.... ( no chyba, ze te biedronkowe i neskafe, i takie kwaśne, i.... te wszystkie co są niedobre ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Więcej mi snu z powiek spędzają firanki do salonu... mąż się uparł. Pojechałam w tym celu dzisiaj do Ikei i chciałam nabyć takie coś po 60zł z bokami w takie powycinane falbanki.... , ale pomacałam, popatrzyłam i wyszłam. Doniczkę tylko kupiłam i kosz do biurka młodemu ( tylko nie wiem po co mu on, jak nawet kredek sam nie naostrzy), i kupiłam 4 taboreciki takie czarne okrągłe po 12zł coś takiego, , jak przyjdzie więcej gości to będą mieli gdzie usiąść... Kupiłam z myślą dodatkowego siedzenia na taras....Bez firanek w oknach to mi się podoba..., ale mężowi NIE...I najbardziej spędzają mi sen z powiek listwy przypodłogowe i listwy wykończeniowe przy drzwiach.Drzwi mam drewniane koloru dąb, a listwy bum chciała drewniane, malowane albo na biało tak jak deski w salonie na suficie ( wyszła bardziej śmietanka, niż biały) .....I mam zagwozdkę jaki dać, i jak połączyć listwy z opaskami?Czy listwy daje się do opaski i później jest opaska i drzwi do podłogi, czy listwy przypodłogowe daje się do drzwi, a opaskę ucina się tuś nad listwa...Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.I ta różnica kolorów... Boję się , że to będzie się gryzło ze sobą.... może trzeba by było listwy przypodłogowe zrobić w ciemniejszym dębowym kolorze, takim jak drzwi?????/ Ale cała podłoga w salonie, przedpokoju i kuchni jest w jasnych affronach.... Chciałam zaskoczyć męża i pokazać mu, że też w domu się coś pozmieniało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.07.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Arnika, spróbuj przekonać męża, że bez firanek jest super Listwy daje sie do opaski drzwiowej, nie do samych drzwi - przynajmniej nie widziałam nigdzie odwrotnie. Wydaje mi się, że listwy wyglądają najlepiej w kolorze drzwi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wszystko widzę, wszystko widzę Buziaki zostawiam P.S. raz widziałam opaskę przyciętą do listwy ... no porażka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2011 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ekspres polecam ten http://www.ekspresyjura.com.pl/index.php?a=opis&k=&id=52 Markoto tez go ma a aparat nikona 90 z takim obiektywem http://www.kupujemy.pl/afs-18200mm-nikon-cena-sklep.html no i od razu przyda sie dodatkowa lampa blyskowa No i ja się na niego zasadzam, a że im ceny ostatnio spadają ... to może jest szansa, że w tej pięciolatce się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wiolcia ten Ani ekspres to naprawdę prosty w obsłudze jak pilot od telewizora wciskasz guzik i kawka leci:lol2: też sobie go kiedyś kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.07.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ja też polecam ten ekspres jura,moja siostra taki ma i kawa super!Ja mam saeco z młynkiem i bajerami,ale ten jura dużo lepszy i tanszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts