Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę,że wszystkie nasze szkoły maja taki sam program półkolonii :) Mój młody z Ogrodzieńca przywiózł procę:)

A tak w ogóle to wybierałam się do Cię dzisiaj, ale padł mi kangur i nie zdążyli go zrobić:( ale co się odwlecze :) znajdzie się jakaś mała mugga dla mnie? Bo w sobotę myslałam,że mnie fruwacze kąsacze żywcem zjedzą :mad:

Kamizelki nie znalazłam:(

ps. myslałam,ze paniczny lęk przed igłami to męska fobia, a tu Majeczka też? Żal szkraba:( Moje już oswojone - przynajmniej raz w miesiącu kłuty jest, a mimo to przed samym ałł ogarnia go chwilowa panika.

A przekupstwo w grę nie wchodzi? Przed wizytą u dentysty u mojej córki skutkowało ;) potem sama się domagała kolejnej wizyty by misia dostać :lol2:, może Emil też ma coś co bardzo chciałby móc zrobić lub dostać i obietnica nieco strach przytłumiłaby... no choć na chwilkę :o

Gosia, a potem będzie jak z moim młodym :rotfl: zapytał pediatrę czy jemu migdały odrosną, bo on by bardzo chciał jeszcze raz je usunąć, bo nie dość ,że dostał fajne leki , po których wszystko było śmieszne (głupiego jasia:o :oops:) to jeszcze bardzo dużo lego w nagrodę za dzielność :cool:

Nooo chciał bardzo wędkę na szczupaka... no i nawet się zgodziłam, ale zaraz i kołowrotek i plecionkę... dodam, że to nie są tanie rzeczy..., a na to już nie wyraziłam zgody, bo nie taka była umowa....

No i nawet by się zgodził za tą wędkę... ale jednak po namyśle wolał nie mieć wędki i zastrzyków też nie...

Wiec zastrzyki zamienione na tabletki, a i wędki nie ma... a wczoraj złamała mu się jakaś... więc będzie mędził o nową... Ale , że tata zaszczepił w nim bakcyla wędkarza..., to niech mu kupi.. ja jestem blondynka i się nie znam :lol:

Tylko tyle, że duże lego to czasami bywa droższe od wędki... ;) Starszak miał tyle lego i zostawił w spadku młodemu, a młodego wcale nie kręci układanie klocków....

Nooo ale sprzęt wędkarski, kłady, motorki, narty... ooo to jest to co kręci młodego... Duży zaś ołówek i papier do rysowania i gry na X boksie ....

Malcia dzięki , że zajrzałaś do siebie i sprawdziłaś o tą kamizelkę.... Tylko tyle, że ja teraz nie mam bladego pojęcia gdzie ją posiałam..... Nic to czapkę też gdzieś zgubiłam.... I to taką , którę najlepiej lubiłam....

Właśnie wyszedł pan od naprawiania lodówki.... Zepsuła mi się po raz drugi , mam 2 metrowego Liebherra ( pierwszy raz jeszcze przed samiuśkim końcem gwarancji... ) , i pan powiedział , że takich nie naprawia, popyta kolegów innych fachowców.... No a miała być taka dobra i na lata nie do zajechania....

Wysiadł czujnik do wyłączania chłodziarki ... nie wiem czy to jest osobny czujnik, czy z termostatem.... No koniec świata...

Ja sobie z nią radzę, bo ręcznie włączam, wyłączam, ale teściowa będzie miała problem, i jak długo tak można skakać na dwa metry przełączyć...?

Dzisiaj wreszcie wychodziłam i dostałam odpowiednią ilość godzin nauczyciela dla Emila... :) :wiggle:

:wave::wave::wave:

Ale ile musiałam się namęczyć, nachodzić.... ale jest :lol:

Z wieści budowlanych ciszaaaaa

Miała przyjść ekipa od tynku, ale muszą skończyć blok i dopiero wtedy przyjdą, tylko tyle, że mnie nie będzie... czyli dopiero pod koniec sierpnia... :(

Szukałam listew przypodłogowych... i jakoś tak trudno mi znaleźć odpowiednie.... To znaczy są, tylko tyle, że ja nie wiem na jaki kolor malnąć i jakie wybrać....

No niby tak... ale miał być inny kolor, a jest inny... , i mąż będzie mi smędził....

Tylko tyle, że mnie się nie chce już biegać za tym, ale będę musiała....

A o godziny walczyłam od grudnia..... No i nareszcie mam to co zalecili mi lekarze neurolog i psychiatra i to co jest napisane w ustawie....

Tylko tyle, że gmina nie ma na to kasy i nie chce dawać.... Ale kierowniczka zapowiedziała, że na próbę tak na 3 miesiące....

A co z kolejnymi miesiącami się pytam??????

Powiedziałam, że nie odpuszczę....

Na razie dziękuję za to co mam, i proszę o to samo na kolejne miesiące....

Arnika, nie martw się, bo mąż pewnie nie zauważy, że kolor podbitki jest inny. Jeśli masz siłę, to walcz i zrób jak ci Elena napisała

Super wiadomość, że udało ci się wywalczyć godziny dla Emila :D :D Nie rozumiem dlaczego nie chcą dać tego, co jest napisane w ustawie, ale po tych 3 miechach walcz o resztę, bo przecież w interesie Emila, aby miał to co mu się należy.