Arnika 15.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Lidzia lecisz po flaszkę To samo pomyślałam Ode mnie..... http://www.twardziel.pl/foto_min/Image/rozrywka/alkohol/drinasy/drinki_zubrowka_art.jpg http://th.interia.pl/30,bcd49ac724565966/drinki.jpg I troszkę czystej... http://th.interia.pl/11,oikuchnia,0a55079e44525/49c37f92158d9_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Arnika, nie martw się, bo mąż pewnie nie zauważy, że kolor podbitki jest inny. Jeśli masz siłę, to walcz i zrób jak ci Elena napisała Super wiadomość, że udało ci się wywalczyć godziny dla Emila :D Nie rozumiem dlaczego nie chcą dać tego, co jest napisane w ustawie, ale po tych 3 miechach walcz o resztę, bo przecież w interesie Emila, aby miał to co mu się należy. Niestety on i zauważył i wie, że kolor jest inny... I reklamacje składaliśmy razem.... To jest facet, który co nie co odróżnia barwy i kolory, i niestety, ja go wszędzie brałam aby zaaprobował mój wybór... A pamiętacie jak było z sufitem... ja mu mówię.... a on nic... jak odwróciłam, że to on wpadł na genialny pomysł wysokiego sufitu to to był tylko jego pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No oczywiscie, oni zawsze maja genialne pomysly, za to ich kochamy. To ja sie napije tez. Twoje zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 O imprezka się szykuje na koniec dnia Chlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.07.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 to i ja się załapałam na okrągłą stronkę GRATKI:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 nawet wczoraj nie zauważyłam, że taką stronkę strzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 A drinka chociaż dzisiaj wypiłaś??????????? Dzisiaj kupiłam dwa kilo cytryn..., będę robiła cytrynówkę... miód mam , spirytus też się znajdzie.... Będzie co się napić... Kupiłam też na wyprzedaży w Auchan 4 krzesła na taras. Jedno kosztowało aż 25zł Bardzo mnie ucieszyły te zakupy.... I kupiłam też ogórki ... muszę się zabrać za nie, ale mi się nie chce.... 10kg to i tak kropla w morzu potrzeb, ale zawsze już coś..... Czas podłączyć zamrażarkę i włożyć fasolkę szparagową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Mmmmm, cytrynówka ja się zarzekałam, że w tym roku jakieś słoiki na zimę zrobię, ale pewnie na dobrych chęciach się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Arnika, czy parzysz fasolkę przed zamorożeniem, bo gdzieś tak słyszałam???? Też mam do zamrożenia. Co do zapasów zimowych to ogółem moje (ogórki kiszone, kompoty, dżemy, soki) przekroczyły już 150 słoi i nic nie wskazuje, że na tym się skończy Lubię to No i faktycznie to wszystko pochłaniamy. Pozdrawiam i pochwal się krzesełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 ja już kupiłam ogórki... ale tylko 10kg i będę je jutro robić. Uwielbiam pikle .... Pamiętacie moje rozterki z maszyną do szycia??????? Dzwoni z samiuśkiego rana do mnie dziadek, ze jest na targu i facet ma do sprzedana masynę singer... Nop nie najnowasz, ale nie produkcja chińska ..... Pojechałam szybciutko... najpierw do dziadka mówił, że za 50zł... i jest na chodzie, wszystko OK..., Ale za godzinę zszedł do 40zł... Przyjechałam, popatrzyłam , maszyna brudna jak cholera... Wzięłam kawałek paragonu i zaczęłam go szyć korzystając z ręcznego szycia.... Kartkę przesuwa, a le pętelkuje od spodu.... No nic to, wymaga serwisu, regulacji na pewno.... Pan zaproponował 30zł... zabrałam maszynę pod pachę i do domu... Najpierw ją porządnie wymyłam.... Załadowałam nici, zaczęłam szyć... Pętelkuje... ustawiam, kombinuję z pokrętłami, bębenkiem... Poustawiałam co mi się wydawało logiczne... Bingo ... Maszyna szyje jak ta lala.... Już przeszyłam poszwę, co to od kilku lat leżała, bo była za szeroka.... I takim sposobem mam za całe 30zł oryginalną maszynę do szycia... I dobrą... A moja kupowana w wielkim kryzysie w PEWEKS-ie , jeszcze za dolary, leży w garażu i czeka na naprawę... ale to tanie nie będzie , bo pewnie jakieś 200zł będę musiała zapłacić... więc niech sobie leży... No chyba, że sama się wezmę za naprawienie maszyny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Krzesła sztuk 4 są takie.... ... a maszyna jest taka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 No nareszcie będę miała czym podszyć, a nie biegać z byle bzdurą albo do babci, albo krawcowej oddawać.... Bardzo mnie ten zakup dzisiejszy cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 A tak wraca do domu Inka z ogródka... wyryła ta nasza ryjówka taką dziurę i pewnie pilnuje nornic, albo kreta..... ... Oczywiście nadaje się tylko pod prysznic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Wprowadzona w lekkie zdenerwowanie zniosłam kwazara ze strychu, wzięłam rozcieńczyłam Fernado - środek na chwasty dwuliścienne w trawie... I wypryskałam cały trawnik.... Idę myć słoiki, bo oskrobałam i pokroiłam w słupki 10kg ogóreczków i będę je teraz wkładała....Mężuś wraca to i może z herbatką na niego poczekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 ja też się szykuję na przyszły tydzień na ogóry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Ja jestem jeszcze ten tydzień, bo później wyjeżdżam i nas nie będzie... To chyba raczej zostaje mi robić ogórki codziennie po te 10kg.... My pochłaniamy w dużych ilościach.... Tylko jakoś dziwnie mi nie wychodzą konserwowe, bo zwykle za długo gotuję, nie umiem utrafić i kiszone, ale to z kolei wina ogórków była, bo były puste w środku... Lata temu wychodziły mi kiszone... teraz za diabła... Może w nowym domu będą wychodziły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 ja kiedyś miałam fajny przepis na konserwowe że można było po słoiku robić nawet ale zapomniałam:( ale moja bratowa robi też fajne to się mogiem o przepis dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 No to pytaj migusiem i powiedz co i jak... Jutro... bo jadę na targ kupić kolejne ogóreczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 no postaram się nie zapomnieć bo sklerozę mam okropną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts