Arnika 25.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Już niestety nie spróbuję zrobić tej sałatki... no chyba, że będą jeszcze ogórki jak wrócę.... Jestem niespakowana, nie wiem co i ile zabrać, i znając życie będę jutro jeszcze prała.... dzisiaj już uprałam.... powiesiłam i suszy się.... Padam na pyszczek... Drogą za kierownicą normalnie usypiałam..... Dopiero zaczęłam z mężem rozmawiać, wypiłam kawę i trochę mi przeszło... Ale jakoś tak mało kontaktowa jestem..... Idę spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.07.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 dobrej nocki Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.07.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 W nocy przyjechał mąż i obudziłam się... choćbym nie chciała, ale musiałam.... Od dziś zaczynam turnus rehabilitacyjny nad morzem z Emilem... A ja w domu piorę o prasuję i pakuję... I Emila i siebie... i męża....Nooo przez te zdrowotne perypetie teściowej niestety jutro dopiero wyjadę. Ośrodek poinformowałam... trudno... aż szkoda mi tych chwil nad morzem.... Stracę prawie dwa dni....I pomyśleć , że do tej pory to bym już była gdzieś za Toruniem...... Został by mi jeszcze kawałek drogi....Jakbym się sprężyła to może i dzisiaj bym wyjechała... AleeeeTeściową przywieźć, po zakupy mięsne i zaopatrzenie pojechać...... Nooo i kiedy ja mam to wszystko zrobić......Nic to pojadę jutro.... W sumie bezpieczeństwo najważniejsze, niż kilkaset zł, które już straciłam....Wczoraj jak jechałam z Zakopca to normalnie usypiałam za kierownicą.... Pierwszy raz tak się czułam.... Zaraz za tel do męża i rozmawiałam... długo rozmawiałam..... Potem kawa..., gdzieś jeszcze po drodze zakupy.... Dojechałam cała i zdrowa... Nie wiem czy dałabym radę dzisiaj wsiąść za kierownicę i przejechać te marne 700km przez nasze wspaniałe drogi.... Pasiulka nie wiem czy będę miała tam dostęp do netu ( nie mam lapka) wiec jakby co to fon... Jakby co to ma Wusia, Efi, Markotka.... Albo pisz.... Chyba, że nie zajrzę już..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.07.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wioluś to dobrej drogi jutro:yes: ja też mam gdzieś Twój telefon.... może uda nam się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.07.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Wioluś, szerokiej drogi no i lepszej pogody niż dziś u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.07.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Arniczko, a będziesz przejeżdżała może obok mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dzięki KluczMonia za odwiedziny i zapraszam częściej Dzięki za pozdrowienia laseczki Pozdrawiam z samiusieńkiego środkowego wybrzeża Jechałam ponad 11 godzin z godzinnym postojem na obiad. Jestem wykończona..., jechałam w takich ulewach, że normalnie jedna ściana deszczu.... cała prawie drogę padało, pomyśleś, że te prawie 700km zajęło mi tyle co do Chorwacji... no może ciut dłużej bym jechała, ale... jakie morze cieplutki i jakie słońce.... Natomiast turbolot spisał się śpiewająco.... Nazwany przez mojego wujka ostatnio jak pakowałam te worki z ogórkami, fasolkami, kwiatkami i 4 osobami jako Matrix.... Wczoraj wyszłam na plażę i byłam zaskoczona jej szerokością... Jest cudna... Nie ma tych barów na plaży, nie ma ślizgawek, rur i różnych takich tam..... Cywilizacja jedynie w postaci koszy na śmieci i jeden grill w namiocie.... Poddąbie to dziurka, że jest jedynie 3 sklepy spożywcze, kilka punktów z lodami, goframi, jakaś smażalnia jedna czy dwie, nawet nie wiem... , nie ma tych dziwnych namiotów co to wszystko takie super i tanie...., są tylko dwie wypożyczalnie gokartów, i jest LAS... Cudny las..... Droga na plażę, jak dla mnie daleka ( pamiętacie, że ja wszędzie turbolotem jeżdżę... ) jest coś 300-400m drogą leśną... zero cywilizacji w postaci kostki brukowej na plażę.... Emilowi przydzielili dwa zabiegi... z jednego jestem średnio zadowolona, ale najważniejsze jest dla mnie, żeby odpocząć i pooddychać świeżym powietrzem..... Pamiętacie kłopoty z anginą Emila, moje zap oskrzeli... jestem tu dla powietrza i spokoju... , dlatego nie pojechałam do większych miejscowości, choć bardziej by mnie kusiło Mielno ( ale jest tam gwar o tej porze), Pobierowo, Pustkowo, albo wymyśliłabym coś innego..... A tu mam spokój, las, i morze... Jak chcemy to odpalam turbolota i już jestem w cywilizacji czyli Ustka, Słupsk, Rowy.... Wszystko to w obrębie kilku km... Pogoda dzisiaj raczej barowa, niż plażowa... Emil po pierwszym zajęciu wsiadł w sam i do Rowów wydać już kasę, bo dostał od dziadków... Kasa wydana, teraz będzie sponsoring by mama... Oby pogoda się poprawiła.... No to się rozpisałam... Pasiulka jak co to będę dostępna czasami, bo mam ze sobą kompa ale net jest baaardzo tutaj słaby.... Mam kupę mężowej pracy.... wiec musiałam zabrać go ze sobą..., Jak popłaciłabym ZUSy, Vaty i inne dynksy, jak pozamawiałabym mu towar...? Więc praca jest częściowo ze mną.... Cały turbolot maneli miałam.... Szkoda, że nie zabrałam młodemu roweru.. oj szkoda... ale z drugiej strony, to gdzie ja bym go dała, jak na siedzeniach były torby, monitor itd.... No chyba, że na górę.... Surku... - Ty wiesz, że ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz....? Wiem, gdzie ( jakie miasto) Kala, wiem, że gdzieś na północy Tar.... ale Ty nie wiem... A jechałam, przez Łódź, Bydgoszcz, Chojnice, Słupsk... Chyba najdłuższa droga... albo po prostu i tak jest daleko, a ja nie pośpieszę 180-200km/h ... Elena jaki pisałaś szerokości to właśnie odpalałam turbolota pod domem.... Nooo jest taka pogoda, że Emil normalnie regularnie śpi.... Aż chrapie.... Za półtorej godz obiad, a ja też jestem pół przytomna i też bym chętnie poszła spać.... ale jakbym usnęła to mam cały dzień rozwalony..... A jestem naprawdę nieprzytomna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 .....wpadłam zobaczyć tą opaskę ... A tu doopa... nic nie pisze.... a jak pisze to nie ogląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 .... Surku... - Ty wiesz, że ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz....? gdzieś koło PGE Arena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Arnika.....jechałaś koło mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Arnika.....jechałaś koło mnie?? a jak pisze to nie ogląda ;) No bo nie ma czasu.... gdzieś koło PGE Arena Nie wiem gdzie to jest ..... Ale pogoda barowa... a jak zimno, i jak pada... Od popołudnia pod kołdrą i spałam..... TV i net to jest chwilowe rozwiązanie na deszczowy dzień dla Emila..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Arnika, dobrze, że dojechaliście cało trzymam kciuki, żeby pogoda się poprawiła, bo inaczej prześpisz cały pobyt dobrze, że chociaż net tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nioooo dobrze...... Ale jak cygany miałam tyle tobołków....A przynajmniej odpoczywam i przespałam się , Emil ma odskocznię i w gierkę sąsiadów może pograć.... Tylko zimno jak diabli..... i pada... już gardło zaczyna mnie boleć..... Trza chyba na jakiegoś drinka iść, ale, że to dziurka to za bardzo nie ma gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 w taką pogodę to ja bym grzańca wypiła kupiłam butelkę rumu pod koniec czerwca i już się widziałam codziennie na tarasie z mojito w ręku, a tu dooopa blada jest taka pogoda, że ani na zimne drinki ani na lody nie mam chęci... do lata to niepodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.07.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.07.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Arniczko odpoczywajcie z Emilem,mimo kiepskiej pogody.Najważniejsze,że zmiana klimatu, szum i zapach morza, rehabilitacja syna.A słoneczko wróci:) Póki co na rozgrzanie-grzane piwko:)http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,4293_0, A dla synusia herbatkahttp://th.interia.pl/51,bb381e1381866775/herbata3.jpg..oczywiście:) Edytowane 29 Lipca 2011 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.08.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 gdzieś koło PGE Arena Nie wiem gdzie to jest ..... ...i tak z przeciwnej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.08.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Wioluś Mielno na pewno by Ci nie pasowało bo tu ludzi zatrzęsienie i tysiące straganów z byle czym - jedno co fajne w tym ośrodku co była moja szwagierka to, że mogłaś nosa nie wychylić bo było tyle zajęć - ona nie bardzo miała się czas nawet z nami spotkać a ośrodek duży i dla dzieci co nie chodziły na rehabilitacje też cały czas coś się działo -więc nawet braku pogody nie zauważała;) boszsz ja też niby na wakacjach a roboty mam zatrzęsienie a i własnie wróciłam z Zu od lekarza bo wczoraj gorączki dostała i gardło ją boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 To zdrówka dla ZU A w którym była Syrena czy Unitral, a może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.08.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 dzięki:)byli w Syrenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts