Arnika 01.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Pozdrowienia z nad morza... Wczorajsze zdjęcia z wydm... Dziś wychodziło nieśmiało słonko. Do południa Emil był na plaży, teraz zaczyna kropić deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Nooo ja też się nad nią zastanawiałam... i szkoda, ze jej nie wybrałam....Może na drugi rok.... A jakie jedzenie? Bo basen do pływania i zabaw to tam jest , chyba nie pokręciłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.08.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Magda była zadowolona - basen jest bo jej starsza córka jak rano poszła to potrafiła do obiadu w wodzie się pławić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No to najprawdopodobniej pojadę w przyszłym roku tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy93 01.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Nowa metoda wykrywania raka! Sprawdź! Na pewno będziesz zaskoczony!http://tojefura.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cichy 93 Witam pierwszy raz u mnie.?????????? Ale to ma się nijak do budowania, i pierwszy post u mnie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.08.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Arnika......pogoda sie u Was poprawiła?? moja córka od tygodnia jest w Jastarni...pod namiotem:) i jak dzwoni mówi, że jest świetnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.08.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) .. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.08.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Tar jestem w Poddąbiu. to jest pomiędzy Ustką a Rowami..... Z tego co widzę to jest sporo różnych kwaterr do wynajęcia, ale i chyba mój ośrodek też ma jakieś wolne. Jestem w Słowińcu... popatrz i popytaj;)Dziś plaża była oblegana przez turystów... ale i tak było duzo miejsca i można było spokojnie znaleźc olbrzymie miejsce z pierwszą miejscówką przy wodzie.... Co mnie zdziwiło... namiot jest barem, i chodzą chłopcy po plaży sprzedający popcorn, kukurydzę gotowaną, orzeszki .... Myślałam, że tu to nie dociera... Dziś plażowaliśmy, co efekt w postaci juz lekkich poparzeń u mnie widać..... Ależ cudnie jest siedzieć na leżaczku i słuchać szumu fal.Emil z wody nie chce wychodzić..... Mors jakiś czy co?????? Brrrrrrrrrrrrrrr dla mnie woda lodowata... co najwyżej kostki pomoczyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.08.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 a u mnie full i na pewno się nie wyrwę a ja dziś wreszcie weszłam i to do pasa bo strasznie gorąco było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Bałtyk szleje.Z nieba się leje...Było może ze trzy dni ciepłe, ale ja w pierwszy cieplejszy dzień i to z wiatrem się poparzyłam ( zaćmienie mnie chyba dopadło, bo bez żadnego filtru się na plażę nie wybrałam) , drugi i trzeci dzień to poubierana od stóp po uszy chodziłam po plaży.... I było ciepło i się zmyło.... Teraz leje, jest zimno, polar i przeciwdeszczowe kurtki w użyciu.... Prognozy wcale nie sprzyjają... Ciepło może będzie od niedzieli a ja w poniedziałek wyjeżdżam.... i gdzie tu sprawiedliwość???????I nie lepiej by było do jakiejś Tunezji czy Egiptu wylecieć choć na tydzień kości wygrzać??????? Normalnie chyba mnie jakaś depresja tu dopadnie, jak będzie trzeba wracać i słońce będzie mi wypalać oczy..... A podobno w ogródku mam już nie koszoną trawkę od... chyba 5 tygodni.... Czyli plan pracy trzeba zaplanować od koszenia trawki....Aaaaaaaaaaaa i dzwonił mi jeden pan, że ma dla mnie kafle z pieca.... Jeśli je zobaczę to zdecyduję, czy je wezmę. Muszą nam się spodobać....I powiem Wam, ze podczas mojej nieobecności mieliśmy wizytę na działce... jakieś dwa zbóje wlazły przez płot, kiereszując siatkę, niestety zdziwili się , ze ktoś jest w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 nastepnym razem Arnika......wakacje w Chorwacji zaplanuj:)......tam przynajmniej pogoda pewna.buziaczki przesyłam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 a mój małż mówi że ja paranoiczką jestem ak wszystko trzy razy sprawdzam czy pozamykane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.08.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Kurcze to nie wesoło z tymi łobuzami Arnika, ale chodzili tylko po działce, czy chcieli też do domu wejść ? Mam nadzieję, że odejdzie im ochota do następnych "odwiedzin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Cześć Arnika:) Nadrabiam zaległości forumowe. Miłego wypoczynku życzę Oj to dobrze że twoja teściowa została w domu. A pogody nie zazdroszczę,ale co zrobić tego nie można zamówić. Emil pewnie zadowolony co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 O ile pamiętam, Emil zimny prysznic tez lubił? Fakt, że w tym roku lato nas nie rozpieszcza, może dzięki temu choć zima będzie łagodniejsza? Bo po poprzednich letnich upałach była kolejna zima stulecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Oj to ja jestem zdecydowanie za łagodniejszą zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.08.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witajcie Łobuzy zniszczyli siatkę ogrodzeniową, ale do domu nie weszli... buszowali tylko po działce, a teściowa zaraz do okien i światła zaczęła świecić. Trochę była na początku jak zaczęli buszować zdezorientowana , bo tego wieczoru wracał z trasy maż i nie wiedziała czy to on, czy nie. Dopiero jak sprawdziła, że samochodu nie ma to już była pewna, że to obce. A Inka cały czas warczała i poszczekiwała groźnie.... Nooo dobra i czujna psinka. Pogoda nas nie rozpieszcza..... Mamy raczej ciu...lato a nie lato.... Wczoraj byłam z mężem w pracy i byłam już koło Pasiulki i w dół od Koszalina... Brrrrrr.... jak bym wiedział, że tak daleko pojedziemy to bym się nie ruszała z tej wsi.... Ale za to pomogłam mężowi, a z nieba znowu kapał deszcz.... Emil czy zadowolony.... nie wiem.... On lubi kąpiele, a teraz to nawet nóg nie można zamoczyć.... A on jednak chyba woli basen.... Ja za to wcale nie jestem zadowolona.... No cóż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Wioluś ja już w domku:) dosyć nam było tej wrednej pogody:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Arnika....czyli do domu nie weszli??a w ogrodzie cos zginęło?? są jakies zniszczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts