Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tar jestem w Poddąbiu. to jest pomiędzy Ustką a Rowami..... Z tego co widzę to jest sporo różnych kwaterr do wynajęcia, ale i chyba mój ośrodek też ma jakieś wolne. Jestem w Słowińcu... popatrz i popytaj;)

Dziś plaża była oblegana przez turystów... ale i tak było duzo miejsca i można było spokojnie znaleźc olbrzymie miejsce z pierwszą miejscówką przy wodzie....

Co mnie zdziwiło... namiot jest barem, i chodzą chłopcy po plaży sprzedający popcorn, kukurydzę gotowaną, orzeszki .... Myślałam, że tu to nie dociera...

Dziś plażowaliśmy, co efekt w postaci juz lekkich poparzeń u mnie widać.....

Ależ cudnie jest siedzieć na leżaczku i słuchać szumu fal.

Emil z wody nie chce wychodzić..... Mors jakiś czy co?????? Brrrrrrrrrrrrrrr dla mnie woda lodowata... co najwyżej kostki pomoczyłam.....

Bałtyk szleje.

Z nieba się leje...

Było może ze trzy dni ciepłe, ale ja w pierwszy cieplejszy dzień i to z wiatrem się poparzyłam ( zaćmienie mnie chyba dopadło, bo bez żadnego filtru się na plażę nie wybrałam) , drugi i trzeci dzień to poubierana od stóp po uszy chodziłam po plaży....

I było ciepło i się zmyło....

Teraz leje, jest zimno, polar i przeciwdeszczowe kurtki w użyciu....

Prognozy wcale nie sprzyjają...

Ciepło może będzie od niedzieli a ja w poniedziałek wyjeżdżam.... i gdzie tu sprawiedliwość???????

I nie lepiej by było do jakiejś Tunezji czy Egiptu wylecieć choć na tydzień kości wygrzać??????? Normalnie chyba mnie jakaś depresja tu dopadnie, jak będzie trzeba wracać i słońce będzie mi wypalać oczy.....

A podobno w ogródku mam już nie koszoną trawkę od... chyba 5 tygodni.... Czyli plan pracy trzeba zaplanować od koszenia trawki....

Aaaaaaaaaaaa i dzwonił mi jeden pan, że ma dla mnie kafle z pieca.... Jeśli je zobaczę to zdecyduję, czy je wezmę. Muszą nam się spodobać....

I powiem Wam, ze podczas mojej nieobecności mieliśmy wizytę na działce... jakieś dwa zbóje wlazły przez płot, kiereszując siatkę, niestety zdziwili się , ze ktoś jest w domu....

Witajcie :)

Łobuzy zniszczyli siatkę ogrodzeniową, ale do domu nie weszli... buszowali tylko po działce, a teściowa zaraz do okien i światła zaczęła świecić. Trochę była na początku jak zaczęli buszować zdezorientowana , bo tego wieczoru wracał z trasy maż i nie wiedziała czy to on, czy nie. Dopiero jak sprawdziła, że samochodu nie ma to już była pewna, że to obce. A Inka cały czas warczała i poszczekiwała groźnie....

Nooo dobra i czujna psinka.

Pogoda nas nie rozpieszcza.....

Mamy raczej ciu...lato a nie lato....

Wczoraj byłam z mężem w pracy i byłam już koło Pasiulki i w dół od Koszalina... Brrrrrr.... jak bym wiedział, że tak daleko pojedziemy to bym się nie ruszała z tej wsi.... Ale za to pomogłam mężowi, a z nieba znowu kapał deszcz....

Emil czy zadowolony.... nie wiem....

On lubi kąpiele, a teraz to nawet nóg nie można zamoczyć.... A on jednak chyba woli basen....

Ja za to wcale nie jestem zadowolona.... No cóż.....