kala67 21.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 kawa z mlekiem to może wyjść naprawde ładny kominek !! musisz poszukać jakiegoś fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Mi tez juz sie marza grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cały kaflowy, nic nie dodawaj, bo nie będzie dobrze wyglądało. Miałam taki otwarty z kafli, wszystkie kafle narożne zostały wykorzystane na boki i "parapet" przed paleniskiem, wyglądało to naprawdę bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Mnie też marzą się grzyby... Byłam dzisiaj u pana zduna i dopytywałam się o robotę... nie bardzo chciał się chwycić roboty... i kafle te co ja widziałam są z motywem żołędzi, tak się nazywają podobno, i jeśli się nie mylę (pan wytłumaczył czym różnią się kafle z tym samym motywem od starych Reńskich od "Gomółkowskich" ) a lokor wskazuje na to, że chyba są to kafle reńskie, czyli dobre przedwojenne.... I mam brać z zamkniętymi oczami.... A czy będę dodawała trochę marmuru..? to nie wiem, bo nie ma w nich półki tak zwanej.... Oj już nie mogę się doczekać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A macie jakieś wizje takiego kominka obudowanego w piec kaflowy?Ja to bym chciała tak na jakichś nogach, postumencie, wkład i jedna warstwa kafli nad wkładem, półka, taki uskok i węższa nadbudówka może być z warstwy, albo dwóch warstw kafli. Obudowa wolno stojąca tak jak kiedyś stawiali piece... raczej nie doklejona do ściany, tym bardziej, że u mnie jest na to miejsce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 wrzuciłam Ci Wiolcia linka;) a Ty myśl intensywnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A to jakis wyjazd wiekszy jest?? Wusia kiedy jedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Martuś czy ja wiem czy większy:) fajnie by było jakby ktoś jeszcze jechał ale na chwilę obecną to mam zamówioną kwaterę u DPS-ia i jadę z Piotrusiem na 4 dni od 15 września czyli od czwartku do niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cholirka przez ten zlamany kregoslup Adama to chyba nigdzie sie nie wybiore bo samego go z dziecmi nie zostawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 a babcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Myśleć, dziewczynki, myśleć proszę, jak do nas zajechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 babciom sprzedaje dzieci przez 2 miesiace juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 oj tam to jeszcze 4 dni wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Wusia wiesz, ze chetnie bym pojechala, zwlaszcza ze pewnie wtedy beda grzyby ale musze to obgadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 no pewnie DPS-ia da Ci kilka dni na myślenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A ja chyba mimo najszczerszych chęci.... ( podobno piekło wybrukowane...) nie będę mogła pojechać do DEPsi... Aż przykro mi się robi... na dwa dni to ciut za daleko , a i Zakopane musimy z mężem w tym czasie przypilnować....Oj... jak nie urok to przemarsz wojsk.....Ale nic to... może kiedyś.... W każdym razie DEPsiu wielkie dzięki za zaproszenie.... Dzięki Wunia za linka.... nooo robi wrażenie ten kominek... , robi... ale ja do siebie widziałabym go bez korony....Podumam... może da się coś takiego wyczarować.... Markotka co mężuś zrobił, że kręgosłup połamał? Jest w domu, szpitalu???Właśnie dzisiaj przejeżdżałam koło Niego i nie widziałam samochodu, miejsce też było puste.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Spadl z rowera, juz w domu w gipsie, na razie w domu do konca wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 bez korony też ładnie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Łałłłł .... to zdrówka życzę.. i uściskaj Go od nas..... No i po co na ten rower wsiadał... nie mówię , że turbolot bezpieczniejszy, bo cztery oponki ma i jak stanie to się nie majga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts