Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Upał daje w kość.... Tylko nie wiem dlaczego nie było upałów jak byłam nad morzem....?

Wtedy była jesień... Lato było w maju/czerwcu, a teraz... No nie da się wyrobić....

Młody chce jechać do jakiegoś skejt parku na wyczynowego BMX... jest w S.

Bardzo mnie molestuje... nie ma to tamto muszę jechać ciężarówką.... w ten upał :(

a mnie w pracy zimno jest, klima wieje prosto na mnie, jeszcze mi tylko brakowało, żeby przez weekend szyją ruszyć nie mogła :rolleyes:

za oknem wprawdzie słońce świeci, ale trudno powiedzieć, czy jest ciepło, bo niebo jakieś takie niezdecydowane, a i poprzednie prognozy funta kłaków niewarte, więc nie wiem, czy do nas upał dotarł...

O to Wusia Ty wyszłaś najlepiej :)

W domu klimy nie masz, w pracy nie masz to i nie ma różnicy a kończysz pracę o aż dwie godziny wcześniej.... a w taki upał włączyć klimę żeby mroziła to lekka przesada....

Właśnie dzisiaj mężowi wspomniałam, że zdała by się klimatyzacja u nas w domku... on mnie wyśmiał...

Ciekawa jestem kiedy wpadnie na genialny JEGO pomysł, żeby złożyć klimę.....

Młody wyszalał się na rowerze.... mnie się za boga nie chce sprzątać... Jutro mam chałupę gości....

Żebym to ja jeszcze wiedziała co przygotować... mają być duszonki, ryba z grilla, i w sumie to nic mi się nie chce robić więcej...

Ogóreczki mam, pomidorki nawet swoje, może jakąś sałatkę taką na szybko.... płyta skiśnie....

Kuźwa nie mam pomysłu.....

A z duszonek i grilla to bym chętnie zrezygnowała... w/g mnie za gorąco.... Ale jak mój mąż się umawiał to tak gorąco to nie było.... natomiast goście uwielbiają duszonki i fląderkę z grilla... samej mi na tą fląderkę ślinka cieknie...

Macie jakąś propozycje tak na szybko i łatwo...?

Najpierw gotuję wodę z ziołami i solą, jak wystygnie woda to na tyle godzin rybki ile ważą...

koperek masełko przyprawa do ryb, plasterek cytrynki i albo w złotko, albo samo, albo w to ustrojstwo do grillowania ryb....

Wychodzi pyyyycha....

Do tego sałatka z fetą... mniammmmm ....