Arnika 24.08.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Mnie też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Upał daje w kość.... Tylko nie wiem dlaczego nie było upałów jak byłam nad morzem....? Wtedy była jesień... Lato było w maju/czerwcu, a teraz... No nie da się wyrobić.... Młody chce jechać do jakiegoś skejt parku na wyczynowego BMX... jest w S. Bardzo mnie molestuje... nie ma to tamto muszę jechać ciężarówką.... w ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a mnie w pracy zimno jest, klima wieje prosto na mnie, jeszcze mi tylko brakowało, żeby przez weekend szyją ruszyć nie mogła za oknem wprawdzie słońce świeci, ale trudno powiedzieć, czy jest ciepło, bo niebo jakieś takie niezdecydowane, a i poprzednie prognozy funta kłaków niewarte, więc nie wiem, czy do nas upał dotarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ja trzymam polara bo inaczej się nie da wytrzymać a koledzy w krótkich rękawkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.08.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 zdecydowanie przeginają z tym mrożeniem a w aucie też wożę troszkę garderoby - kilka par butów, ciepłą bluzę i... kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a nam skrócili czas pracy o dwie godziny bo klimy nie mamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 O to Wusia Ty wyszłaś najlepiej W domu klimy nie masz, w pracy nie masz to i nie ma różnicy a kończysz pracę o aż dwie godziny wcześniej.... a w taki upał włączyć klimę żeby mroziła to lekka przesada.... Właśnie dzisiaj mężowi wspomniałam, że zdała by się klimatyzacja u nas w domku... on mnie wyśmiał... Ciekawa jestem kiedy wpadnie na genialny JEGO pomysł, żeby złożyć klimę..... Młody wyszalał się na rowerze.... mnie się za boga nie chce sprzątać... Jutro mam chałupę gości.... Żebym to ja jeszcze wiedziała co przygotować... mają być duszonki, ryba z grilla, i w sumie to nic mi się nie chce robić więcej... Ogóreczki mam, pomidorki nawet swoje, może jakąś sałatkę taką na szybko.... płyta skiśnie.... Kuźwa nie mam pomysłu..... A z duszonek i grilla to bym chętnie zrezygnowała... w/g mnie za gorąco.... Ale jak mój mąż się umawiał to tak gorąco to nie było.... natomiast goście uwielbiają duszonki i fląderkę z grilla... samej mi na tą fląderkę ślinka cieknie... Macie jakąś propozycje tak na szybko i łatwo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Pieczeń - przyprawioną gotową kupujesz i wkładasz do piekarnika na 2 godziny. Przychodzisz po gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 DEPsia ale na ciepło to już będzie... garnek zrobię postawię na ognisku i niech panowie pilnują od czasu do czasu... grilla w sumie trzeba będzie pilnować... a gości sporo.... Dobrze, że salonik pomieści wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dla tych lubiących rybi z grilla, powiem, że moja rybka była suuuper... Dwudniowy najazd znajomych dobiegł do końca. Było cuuudnie i pogoda dopisała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 I najwazniejsze, że dobrze się bawiliście! Ja też w trakcie planowania dużej imprezy rodzinnej jestem, już zaczynam chyba siwieć od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 DPS-ia ale to nie wypadnie w mój przyjazd co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Arnika, zdradź jak tą rybkę robisz Ja sama jeszcze nigdy nie robiłam grillowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Najpierw gotuję wodę z ziołami i solą, jak wystygnie woda to na tyle godzin rybki ile ważą...koperek masełko przyprawa do ryb, plasterek cytrynki i albo w złotko, albo samo, albo w to ustrojstwo do grillowania ryb.... Wychodzi pyyyycha....Do tego sałatka z fetą... mniammmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.08.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 a rybki to całe czy filety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Nieee całe muszą być, ze skórą.... Ja miałam flądry, ale innym razem robiliśmy też dorsze i inne rybki morskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 narobiłaś mi smaka na noc skąd ja o tej porze flądrę wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Wpadnij do mnie.... I duszonki jeszcze mi zostały z dzisiejszego duszenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts