Arnika 18.09.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Z Wrocka jak na blacie masz złoty osiemdziesiąt to w godzinkę jesteś u mnie... mąż moim poprzednim autkiem dał radę szybciej;) To wiesz.... Do mnie zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 W najbliższy piątek mam spotkanie o 12.00. Jak się urwę wcześniej to może uda mi się śmignąć przez katowicką - w zasadzie wszystko tak rozkopane, że godzina/dwie w te czy we w te nie robi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No to mam nadzieję, że z noclegiem:) A w sobotę to chłopaki wyjeżdżają nad jeziorko, bo mąż ma dyżur sternika... już widzę jak kije będą moczyć i żaglówki mordować Więc chata wolna od soboty do niedzieli... zostaje tylko starszy, bo on ani wędkarz ani żeglarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nefcia a jakby Ci czasu stykło to wiesz ja tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.09.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Arnika, po tej fotorelacji to aż mi się oczka zaświeciły do kociołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No to mam nadzieję, że z noclegiem:) A w sobotę to chłopaki wyjeżdżają nad jeziorko, bo mąż ma dyżur sternika... już widzę jak kije będą moczyć i żaglówki mordować Więc chata wolna od soboty do niedzieli... zostaje tylko starszy, bo on ani wędkarz ani żeglarz.... Ależ kusisz Dziewczyno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nefcia a jakby Ci czasu stykło to wiesz ja tęsknię To może się skrzykniemy u Arniki ? (jeśli nie ma nic przeciwko oczywiście ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nie mam , nie mam...Elena... może i Ty byś do tych Gliwic pojechała w ten piątek... musisz tylko plany z datami pozmieniać.... I wówczas można by było w więcej osób się zjechać.... Może i Rasia by z Księciuniem się tu wybierała, Może Lidzia, może i inne dziewczyny....Nooo mogło by być ciekawie... a ze piątek to dobrze, bo zostaje dla nas jeszcze i sobota i niedziela powiedzmy dla rodzinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Oooooooooo no i się zrobiło pospolite ruszenie :) No i dobrze Już mi brakuje tego ...kuźwa zawsze coś ... Czyli zjeżdżam do Ciebie w piątek popołudniu :) A co dalej to zobaczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Od soboty chata wolna.... zawsze można przedłużyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No i znowu się wkręciłam :) Ale jak już będę w pobliżu to grzech nie zajrzeć Z tym przedłużaniem to wiesz jak jest Gość, który nie zna umiaru zaczyna śmierdzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 znaczy ten piątek omawiamy?? najbliżsiejszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 się myśli się myśli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 myśl, myśl, kombinuj (ale masz rzut beretką, więc nie rób scen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 nie robię muszę dla dziecia opiekę skombinować no i wpół 22 grzecznie w domu być bo małż na 22 idzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nie mam , nie mam... Elena... może i Ty byś do tych Gliwic pojechała w ten piątek... musisz tylko plany z datami pozmieniać.... I wówczas można by było w więcej osób się zjechać.... Może i Rasia by z Księciuniem się tu wybierała, Może Lidzia, może i inne dziewczyny.... Nooo mogło by być ciekawie... a ze piątek to dobrze, bo zostaje dla nas jeszcze i sobota i niedziela powiedzmy dla rodzinki.... Arnika, jak dostanę auto zastępcze na czas naprawy swojego to chyba dałoby radę jutro wstawiam swoje do serwisu do naprawy po tej stłuczce. Zobaczymy tylko, co Uniqa na temat auta zastępczego ma do powiedzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ja w ten najbliższy piątek i weekend nie mogę, bo mąż jutro do Chin leci i wraca dopiero w następny poniedziałek, więc siedzę sama z dziewczynkami w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No ja wiedziałam że nie powinnam zaglądać , niby o 22 nie powinno się jeść ale jak zobaczyłam taką relacje to już gnam do lodówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Arnika, jak dostanę auto zastępcze na czas naprawy swojego to chyba dałoby radę jutro wstawiam swoje do serwisu do naprawy po tej stłuczce. Zobaczymy tylko, co Uniqa na temat auta zastępczego ma do powiedzenia.... To sprawca był tak ubezpieczony? Ostatnio ktoś mnie stuknął i był od nich, bardzo szybko i sprawnie mnie sfinansowali ... o zastępcze auto się nie upominałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts