Elena76 18.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A ja się upomniałam, bo bez auta na tej mojej wsi to jak bez ręki Dostałam kosztorys naprawy - do auta na gwarancji proponują części zamienne i całość wyszła im tyle, że serwis twierdzi, że na sam lakier nie wystarczy. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Samochód na gwarancji i zamienniki dają???? Skandal... oddaj bezgotówkowo do serwisu.... , no chyba, że chcesz, żeby ciut zostało to pogimnastykować się ciut musisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 no właśnie jutro oddaję do roboty w końcu, bo wcześniej nie mogłam się jakoś zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 widze, że spotkanko sie szykuje u Ciebie!!szkoda, że bliżej nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A ja się upomniałam, bo bez auta na tej mojej wsi to jak bez ręki Dostałam kosztorys naprawy - do auta na gwarancji proponują części zamienne i całość wyszła im tyle, że serwis twierdzi, że na sam lakier nie wystarczy. Zobaczymy No to faktycznie oddaj bezgotówkowo do serwisu, ja mam stare auto i robi mi pan "Mieciu" więc jeszcze ciut zostało w kieszeni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kala- samochodem to ciut kawałek.... A pociągiem Byś nie mogła? To samo pytanie do dziewczyn z północy ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Wusia no i styknie Wyprzytulamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ale mi slinka leciii!! Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 To Bogusia zapraszam Widzimy się w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kiedyś tak z niczego zaczęłyśmy pewnego styczniowego dnia rozmawiać o duszonkach... ni z tego, ni z owego zrobiłyśmy je... pomimo mrozu chyba z -20*C ... robiły się znacznie dłużej niż zwykle.... Siedziałyśmy u mnie na budowie wówczas, wokół kozy..... Żadnych cywilizowanych warunków.... Było bardzo fajnie. I teraz też , ni z tego, ni z owego spotkamy się. mam nadzieję.... Już się cieszę Tylko tyle, co bym tego całego garnka nie musiała sama jeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Arnika - dobrej zabawy i wypoczynku na spotkaniu zyczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Już nie mogłam znieść kilku do kilkunastu par butów ustawionych lub porozrzucanych po naszym jakże maleńkim wiatrołapie....Kilka dni temu zakpił maż wraz ze mną plastikowe gó.no zwane szafą... Jedna na wędki i akcesoria wędkarskie, drugą szafę na buty.... Mowiłam , że buty nasze się nie zmieszczą.... No a on swoje.... kupiliśmy dwie te szafy..... ( chciałam paxa z ikei... ) mnie buty się nie zmieściły, a i ślubnemu sprzęt wędkarski się też nie zmieścił... Więc z satysfakcją odwróciłam się i skwitowałam, że znowu byty i wędkarskie rzeczy będą się po garażu poniewierać....Oglądając szafy w Ikei stwierdziłam , że trzeba coś kupić do wiatrołapu... rozmyślania były różne.... Stanęło na komodzie, która od dzisiaj jest w promocji Skoghall i stojak na buty Portis. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/portis-poka-na-buty__57410_PE163438_S4.jpg Zdjęcie z komody jest na drugiej stronie katalogu, w necie nie znalazłam... Czytając, ze laski sama skręcają meble Ikeowskie to wzięłam w łapki śrubokręt , młotek i dawaj..... Sama skręciłam, rozkręciłam ze dwa razy i znowu poprawnie skręciłam po to aby za moment wykręcać śrubki które wkręciłam nie w te miejsce co potrzeba... Za jakiś czas już wiedziałam o co kaman... i nawet końcówka skręca nie po niezłym wku.wie nieźle mi poszła.... Skręcony jest stojak ( zanim ślubny wyszedł ze swojego wozidła skręciłam prawie cały stojak ) i komoda i ustawione to wszysko w wiatrołapie...Takie małe rzeczy a cieszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.09.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 To Bogusia zapraszam Widzimy się w piątek? Oj dziękuję Arniczko:) ...szkoda że nie mogę ale kiedyś może...Zapach duszonki chodzi za mną I zuch z Ciebie kobitka-majsterkowicz:)...co te chłopy by bez nas zrobiły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ho ho, no to gratuluję osiągnięć, Polka potrafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dziś rozwalił się mężowi rozrząd w jego aucie.... nie wiadomo czy skończy się na małym remoncie, czy kosztownej wymianie silnika... On bez auta... to my bez chleba... A pomyśleć, że kilka dni temu odebrał samochód z warsztatu po blacharce (Po zeszłorocznym ataku drzewa, i po tym jak w tym roku go ktoś przerysował), robił też wtryski... Kosztowna wymiana i naprawa..... Zawsze dbamy o auta....zawsze na czas oleje filtry.... Kuźwa a miały być meble do łazienki..... Nie ma jak to służbowe samochody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Kala- samochodem to ciut kawałek.... A pociągiem Byś nie mogła? To samo pytanie do dziewczyn z północy ...? Arnika...........nie tym razem:) teraz mam cały bajzel łazienkowy na glowie:) .....zycze Wam miłej zabawy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 O rany, Arnisia - współczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ech Wioluś jak nie urok to przemarsz Ruskich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts