markoto 20.09.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No to nie fajowo sie porobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Arnika, takie rzeczy to zawsze nie w porę niestety Trzeba szybko naprawiać skoro auto to narzędzie pracy . Gliwic na piątek nie udało mi się ustawić, więc niestety na duszonki się nie załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No nic to.... Ciekawe co jeszcze się przytrafi... a na rozrząd to jeszcze był czas 40 000km.... wiec nieco za wcześnie... Tylko aby silnika nie trzeba było zmieniać, bo ten nasz jest jak dzwon... i nowiuteńkie wtryski co mają dosłownie kilka dni.... we wrześniu już stał samochód na warsztacie bez dwóch dni dwa tygodnie...ledwo mąż wyjechał drugi dzień i kapa... znowu na warsztat.... Nawet na serwis z moim turbolotem nie mam kiedy podjechać, bo ciągle w ruchu... A o jednym turbolocie i dwójce chłopaków chodzących do dwóch rożnych miast do szkół , załatwianie mnóstwa spraw, i dwóch kierowców, gdzie mąż przepakował pod warsztatem do turbolotu towar ( więc teraz jest jakby dwuosobowy van...) Będzie ciężko... A jeszcze w G. mam teścia w szpitalu i pojechać by trzeba było.... Z drugiej strony.... może nie będę musiała wychodzić z domu;) Elena szkoda, że się nie udało Dziewczyny to która wpadnie w piątek... bo jak się z raz wybiorę do piątku na zakupy to będzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Wiolcia ja się będę starać ale muszę coś z dzieciem zrobić bo jak zostawię z małżem to przed 21 się muszę zwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Wiolcia, mam nadzieję, że autko szybko uda się naprawić i bez większych kosztów Zuch dziewczyna z ciebie, że poradziłaś sobie ze skręcaniem mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Koszty to niestety w tysiące... ale jakie to się okaże w końcu tygodnia.... A zuch to ja nie jestem, wzięłam przykład z Ciebie, Myszy czy innych dziewczyn... A humorystycznie rozwala mnie zawsze instrukcja składania mebli z Ikei... Najpierw chłopek przerażony i nic nie rozumiejący się z czytania instrukcji składania mebli, ( wcale się nie dziwie...) a potem jak nie wiesz jak złożyć, to zadzwoń do Ikea.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Wusia.... o 21 to za wczas... a zabrać dziecka nie możesz? Emil będzie.... w sobotę tylko z rana wyjeżdża najstarszy i najmłodszy.... więc chatę ze średnim będę dzielić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.09.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Arniczko, gratuluję podjęcia decyzji w sprawie koloru elewacji Na pewno nie będziesz żałować, okna masz w pięknym kolorze, a taka śmietanka tylko rozpromieni domek Za mną też od początku chodzi takie ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Za mną też... Już maznęli kawałeczek ściany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja sie postaram byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja sie postaram byc Z Twoisą przyjedziesz? Jest juz na chodzie? Mam jeden szczyt już zatynkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Fotorelacja z tynkowania.... Pierwsze położenie.... Nie wiem czy tu widać kolorek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.09.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Arniczko, współczuję przebojów z autkiem,ale wiesz nieszczęścia idą parami. U ciebie padło na samochód:( ..ale za to piękna elewacja robi się i domek będzie elegancki. Super! Możesz powiedzieć mi ile twoi fachowcy cenią się? Na wiosnę będę tynkować ogrodzenie ( którego jeszcze nie mam) i chciałabym mieć porównanie cen. interesuje mnie cena za m kw. tynku na styropianie i w drugiej wersji tynk bezpośrednio na siatce i na murze. przydałyby się jeszcze ceny za metr b. fundamentów i m kw. muru z bloczków szalunkowych. Co do spotkania to chętnie,ale innym razem, bo w ten piątek mam akurat imprezę firmową. Następnym razem chętnie,ale bardziej sobota ( ta odległość ode mnie ) rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Anulku napisze na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Raczej sama bo dzieci musza z kims byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.09.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Zazdroszcze wyboru koloru i tego, że już pooooszło! Ja dalej nie wiem co chę, wiem tylko że coś jasnego, ale z jakiej grupy - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 To fajnie, ze przyjedziesz A mniej więcej o której? Monia... wybór trudny... jakbym napisała , ze chcę taki czy taki tynk, że taki a taki kolor, że ta a nie inna firma... to bym miała po wielu wypowiedziach jeden mętlik. Doszliśmy do wniosku, że trzeba dać silikonowy, albo silikonowo silikatowy ( tego bazy nie było), więc padło na silikonowy.... Ponoć jest samoczyszczący się.... Jak się sam myć nie będzie to go wężem potraktujemy.... A kolorek jasny to dla mnie taki elegancki.... może nie jestem bardzo modna, bo nie szara, ale ja jakoś w szarościach średnio się czuje, zależy też w jakich i w czym.... Aaaa i wybór firmy to wchodziły tylko Kabe i Kreisler... Kreisler miał dobrą cenę koło mojego domu, ale pigment jest z Kabe... Dla mnie to ta sama półka i te same wyroby.... I nie bedę robiła doktoratu wyższości jednej nad drugą.... Pojechałam do składu pooglądaliśmy kolorki ( najtrudniejsze jak z próbki maleńkiej wybrać kolor, który ma nam się podobać na lata.... np blat do kuchni wybrałam zły i mnie się nie podoba ) ale wybraliśmy chyba słusznie i dobrze.... Na razie jestem zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No to oby dalej tak z tym zadowoleniem. Tez mam zawsze problem z wyobrażeniem sobie tej malutkiej próbki na duuuużym meblu czy ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.09.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 ślicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Depsia je też nie potrafię sobie wyobrazić.... ale chyba utrafiliśmy... Rano jak majstry mieszali tynk i nałożyli to wydawał mi się ciut za jasny... ale tak miało być , tak mi się wydawało. Jednak teraz jak schnie to ciemnieje.... Podoba mi się Dzięki Dardurko Panowie zacierają już szczyt nad garażem, zostały im jeszcze 3 ściany przy wejściu i winkiel, oraz na juror ta najdłuższa 22 metrowa ściana.... Ale chyba ta najdłuższa zostanie na jutro. Czyli o mały figiel byłby cały dom wytynkowany w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts