Arnika 21.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Majstry pojechali.... Została im na jutro jedna ściana ta najdłuższa 22 metrowa i dwa filary przed wejściem.....Jestem zmęczona....Muszę dokupić jutro 3 wiadra tynku... a chciałam od razu zamówić 22-23 wiader....Czyli jutro trzeźwość umysłu i dobre chody muszę mieć już od godziny 7,00 ... negocjowałam z nimi godzinę, ale byli nieucięci....Czyli jak dobrze pójdzie na południe może być koniec tynkowania.... Dzisiaj majstry zadzwonili po hydraulika... musi podpiąć z domu a ogród nową rurkę... Przebił ścianę przełożył rurkę resztę skończy może w przyszłym tygodniu, bo jest zawalony robotą... Konieczność przerobienia wody wzięła się stąd, że grzebek tak wyprowadził wodę z domu, że wyszedł rurką pp a miał wyjść niebieską, do tego zawór był schowany w styro, tak, że gdyby kiedykolwiek popsuł się zawór, to trzeba by było rwać elewację.... A i jeszcze grzebek nie zrobił, żadnej studzienki, z rewizją czy coś tam, żeby móc spuścić wodę na zimę.... Wreszcie to będzie dobrze zrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 no no Wiola wreszcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No - jak gospodyni sie podoba, to najważniejsze, a kolor jest rzeczywiście bardzo przyjemny! Gratuluję szybkich postepów i dobrych wyborów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 piękny kolor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Arniczka, co ja widzę domek koloru nabiera ale albo jestem gapa, albo Ty się wcale wcześniej swoimi planami nie chwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Arniczko....piękny kolor!!!! bardzo mi sie podoba.....i jak szybko im ta robota idzie !!! ale nie dziwie sie.....na zdjęciach widac,że pracują na dwóch poziomach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Dzięki dziewczyny Nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona Troszkę fotorelacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Arniko, no super Domek wygląda naprawdę ładnie, a z ta podbitką to przesadziłaś, wszystko wygląda na prawdę ładnie. Myślę, że dobrze , że nie zrobiłaś obwódek w wokół okien i drzwi, bez nich wygląda wszystko tak lekko - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Skończone?! no to błyskawicznie poszło super domek wygląda i Megana dobrze mówi, że bez tych obwódek jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 swietnie wyglada bede tak jak reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 to o której to się ma zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Nie nie skończone... została jedna ściana ta od kotłowni... ona jest długa tylko na 22 metry, wiec będą ją robili jutro, oraz zostały do zrobienia filary. Zastanawiałam się nad innym kolorem filarków ale... no właśnie..... Im mniej kolorów u mnie na elewacji tym lepiej. Obwódek nie ma, bo na okna od frontu zachodzi dach, i wyglądało by to jakby domkowi ktoś podbił oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Nie wiem kto i kiedy przyjedzie... To znaczy wiem, ze przyjedzie Wusia, Markotka , Neferka obiecywała, ale teraz pewnie ma zapieprz i milczy.... Kto przyjedzie to będzie.... ps... godzinę same zaproponujcie.... A Kasia miała by czas na duszonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 zaraz zapytam ale Ona pewnie będzie kciała godzinę znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A skąd ja mam wiedzieć na którą się Wasze Waść mości zjadą????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 no myślałam że wiesz mniej więcej kiedy Nefcia zajedzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A Kazik nie zagląda po innych wątkach... nie wspomnę o innych dziewczynach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Kazik jak się onemu uda to się objawi w charakterze siurpajza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 to weź sama ustal godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) No to ja lubię spuprajzy... Laski ciasto mogę kupić??????? Aaaa mogę nie myć okien? Edytowane 21 Września 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts