Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuźwa... ale ja piekę same zakalce... Jak czytam, że Wy tak pieczecie , to mnie szlag trafia... Nawet Malcia może potwierdzić, że potrafiłam spieprzyć galaretkę na biszkopcie....... Brrrrrrrrrrr

To ja już wolę budować, tynkować, latać za klejami , dynksami.... w casto czuję się jak ryba w wodzie...

Nawet nie wiecie, że ja wolę Casto od kosmetycznego , czy ciuchowego sklepu... no co ja na to poradzę...

Wusia... co Ty wiesz o partoleniu...

Jak mam wziąć mąkę i mieszać się w tej brei... to mnie tak trzepie, jak nie wiem.....

A z cukierni takie dobre... Tylko ja samochodowa niestety nie jestem... mąż zabrał mi turbolota i nie wiem jak mam się przemieszczać... :(

Dzisiaj pytam się syna starszego... czy wszystkie autobusy jadą w kierunku centrum i co ile...

Jak on się na mnie spojrzał....

Nie wspomnę, że tylko raz przemierzyłam moją ulicę na nogach i napotkana sąsiadka zza płotu pytała mnie co się stało... No jak to co... trubolot wtedy padł, a nowego jeszcze nie miałam.. drugiego dnia dostałam autko zastępcze... ;)

Majstry przed siódmą wstawili się do pracy... Braknie jakieś 3 wiaderka tynku...

A chciałam, żeby skład namieszał od razu 23 wiaderka... a oni mówili, ze to co brakuje domieszają szybciutko... może i tak... ale...

Ja nie mam samochodu, mąż zawalił swoimi badziewiami turbolota, ....

No nic to trzeba będzie rozładować i załadować ponownie , w międzyczasie podjechać po tynk....

A skład otwiera się o ósmej, facet od mieszania przychodzi na 9.00... Trzeba czekać....

Majstry już skończyli....:wiggle:

Tak wygląda otynkowany domek....

DSC08445.JPG

Najdłuższa ściana...

DSC08444.JPG

Front z lampą błyskową....

DSC08438.JPG

.... i bez lampy....

DSC08439.JPG

Właśnie ze względu na ten front i tak nisko dach nie chciałam mieszać z obwódkami i innymi kolorkami....

Napiszę tylko, że jestem bardzo zadowolona.... :lol::wiggle: