Arnika 27.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Zapomniałam , proszę zabrać też swoich mężów, jeśli mają ochotę i dzieciaki. Jest gdzie biegać, a jak co to do lasu wygonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jak myślicie 11; 12 godzinka?Byłoby dobrze? A jak co to jedna żarówka jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Doobrze Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Właśnie się dowiedziałam i bardzo dziekuję Słonko, ale ja i wolna sobota to się w parze nie trzyma do 16 jestem w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Właśnie się dowiedziałam i bardzo dziekuję Słonko, ale ja i wolna sobota to się w parze nie trzyma do 16 jestem w szpitalu Niom... Ja tez pracuje w sobote... Za 2 tygodnie mozliwe, ze nie bede, ale tego nie wiem jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doobrze Wam Cześć Nefcia Ty też się szykuj, też masz blisko....., a duszonki zimą mmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Rety a ja dalej nie wiem co to te duszonki. Gdzies pytałam i Wuśka prawiła tajemniczymi odnośnikami, ale gdzie to było ciekawość mnie zje. Dobry Arniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Rety a ja dalej nie wiem co to te duszonki. Gdzies pytałam i Wuśka prawiła tajemniczymi odnośnikami, ale gdzie to było ciekawość mnie zje. Dobry Arniko Cześć Mysza i Dziewczyny Jak masz blisko to przyjeżdżaj. Wszyscy lubią duszonki Duszonki to inaczej duszaki; prażonki, pieczonki, kartofle w dym, i pewnie jeszce wiele innych regionalnych nazw..... To nic innego jak ziemniaki pokrojone w plasterki z boczkiem, kiełbasą, cebula, w takim żeliwnym zamykanym garnku. Już wiesz co to? To może po 16 Malka dojedziesz do nas.... A może ze względu na Malkę zjedziemy się później? Mojego ślubnego nie będzie bo już wcześniej umówił się i zapisał ze znajomym na wyjazd... Szkoda, bo nie będzie miał kto pilnować duszonek... Ale co się odwlecze.... Mario, Efilo, Wusia... To o której się spotykamy? Tak żeby jeszcze było widno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja też mogę? mogę? mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ja też mogę? mogę? mogę? Zapraszam. Proszę bardzo Też masz blisko. To jak zapisać na listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale wam fajnie Ania też przyjedziesz? Dejw Cie przywiezie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale wam fajnie Ania też przyjedziesz? Dejw Cie przywiezie.... do Warszawy jedziemy, wiec nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A nie możecie wracać do siebie przez Śląsk? Jak jedziesz z Warszawy Gierkówką, to do mnie jest 3 km w lewo z trasy.... Więc po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 troche bysmy nadlozyli, a dlugie podroze to juz nie za bardzo dla mnie kiedys na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 troche bysmy nadlozyli, a dlugie podroze to juz nie za bardzo dla mnie kiedys na pewno Rozumiem. Jesteś usprawiedliwiona. Ale kiedyś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale wam fajnie, że się spotykacie Miłej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To może po 16 Malka dojedziesz do nas.... A może ze względu na Malkę zjedziemy się później? nic mi tu nie przekładać dziś czuję się fatalnie, ale do soboty jeszcze dużo czasu jeśli uda mi się skończyć trochę wcześniej to wpadnę wyskrobać garnek (najbardziej lubię przypieczone ze spodu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale wam fajnie, że się spotykacie Miłej zabawy życzę To Ciebie też zapraszam.... Przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Oj a ja taki wieeeeelki garnek mam. Prawie jak dla wojska Muszę jechać po ziemniaki... i nie wiem czy 5kg. wystarczy czy 10kg kupić? I jeszcze dobry boczuś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts