malka 28.09.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Wiola, w Kompleksie Cabała masz 8-16 i 16-32 po 120 zł/t takihttp://www.kompleks.net.pl/zdjecia/IMG_1293.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Widziałaś go?A jest jeszcze coś tańszego? Bo trochę na te moje metry potrzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 pewnie drobniejszy jest tańszy, ale mnie nie interesował - dzwoniłam dziś tam i cena jest aktualna.Wyglada normalnie jak kamień płukany:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 mysmy jakos 80zl /t zobacz tu http://www.jatech.pl/kontakt.html i http://www.kotlarnia.com.pl/html/prod_zwiry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Masz może gdzieś zdjęcie tego twojego żwirku? A Efilo tez ten dawała, czy może inny? Ta stronka pierwsza mi nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Długo się otwierała, ale już widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 nie mam nie robilam, normalny plukany zwir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 piasek drogi, ale chyba z daleka przywieziony http://www.spedmarket.pl/firmy-transportowe/672.htmlhttp://www.mantrans.pl/to są namiary na tę samą firmę, ale strona jest tylko głównamają własną żwirownię w Babicach pod Raciborzem, do 7 ton to kolega pewnie taniej by podrzucił z Kotlarni pewnie będzie bliżej, więc transport będzie tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Piasek po 25zł/t, + transport, ale rzeczywiście do mnie kawałek.... O żwirek pojechaliśmy a i owszem.... pan na składzie miał..., ale.... ten co był w kubku do pokazania to nawet ładny, a na placu to szary, brzydki... ale resztka była w innym boksie to i ładna była..., i na tą ładniejszą wersję będę czekała.... Jamles dzięki za namiarki. To z Tychów jest? a cen żwirku nie znasz?Najbardziej wkurzam się , bo nie mam czym jeździć.... Mąż zarekwirował moje auto... masakra... Szczerze to nawet nie wiem jakim autobusem dostać się do centrum, po ile są bilety, a i ode mnie na przystanek kawałek, więc nogi by mi odpadły jakbym chodziła... i jeszcze nic bym nie zdążyła załatwić.... Dlatego tez nie posprawdzam oferty w Tychach... i gdzieś koło Częstochowy jest żwirownia.... Ale nie wiem gdzie.... Tam był żwir po 50-60zł/t ... i taka cena mi pasuje.... Robi sie opaska wokół domu..... Jeszce jutro jakieś8 metrów, oraz wysypać piasek i finał.... Czekam na matę szkółkarską i na żwirek....Będę więc zaczynała wreszcie grzebać z rabatami.... Oj jak ja nie lubię grzebać w ziemi... To ja już wolę z kosiarką jeździć... to chociaż jest konkretne zajęcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jamles dzięki za namiarki. To z Tychów jest? a cen żwirku nie znasz? .... firma jest z Tychów, wykupiła żwirownię w Babicach pod Raciborzem, przez moją wieś jeździ kawalkada ich tirów. Cen nie znam, w tym roku nie kupowałem ani żwiru ani piasku, ale i tak najdroższy jest transport .... ceny za km też nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dziś nie mam czasu... ale moze w pon zadzwonię . Dzięki Jamles.... Iiii robimy na piasku i cemencie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wiola, dzięki za spotkanie Gruszki były wyśmienite http://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To ja powinnam podziękować za przemiłą wizytę I taki astronom Ci rośnie, że hejjjj Cieszę się, ze gruszki smakowały..., a miałam Ci dać... wpadnij jutro to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dzisiaj pan Bogdan skończył opaskę... Jutro będzie zasypywał piachem i finał.... Czekam od kilku dni na mate szkółkarską.... Myślałam, że będzie na drugi dzień.... No i jeszcze żwirek.... Jutro więc zaczynam wkopywać roślinki na rabacie w trójkącie przy wejściu... Teraz wygląda jak pobojowisko.... Jak dobrze pójdzie to mąż z p Bogdanem zaczną robić drewutnię.... Drewutnia nr 2 będzie większa niż pierwszy model... I dzięki Malci będzie miała daszek Malcia to kiedy jeszcze wpadniesz... Przecież musisz po miseczki... Jakie Malka robi pyyyszne desery.... Mniiiiaaaaammmmm.... I jak ja mam być szczupła....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 01.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Witaj, domek wyszedł cudowny z tynkiem u nas planujemy baardzo podobny, możesz konkretnie napisać firmę z jakiej zakupiliście tynk i numer katalogowy, doczytałam że to kolor jasnej śmietanki:) Pozdrawiam Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Witam u siebie Dominiko i zapraszam Tynk jest silikonowy z firmy Kreisler a pigment do bazy ( białej ) dodany jest z firmy Knauf nr 10040. Nie wiem czy jest , ale pewnie tak , podobny pigment z Kreislera, ale zobaczyłam na maleńkiej próbce właśnie ten i się zakochałam.... Zawsze chciałam mieć jaśniutkie ekrii na elewacji... Więc i mam... Jedni mówia , że to śmietanka, drudzy, że złamana biel, a inni że jaśniutkie ekrii.. Ale dla mnie raczej wyszedł kolor śmietanki, mleka skondensowanego, czyli złamana biel.... I cieszę się, ze się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Od rana mąż z p. Bogdanem zabrali się za... robienie drewutni Myślałam, ze ten dzień nie nastąpi, albo jeśli tak to nie wiadomo kiedy.... No i wreszcie na miejscu paletowej drewutni tymczasowej stanie porządna... drewniana... Może dzisiaj skończą..., może nie, ale stelaż powinni przynajmniej zrobić.... Takim sposobem obsypywanie opaski piaskiem zostanie odłożone.... na późniejsze godziny , lub inny dzień.... Choć już widać na elewacji ślady błota, które zachlapał deszcz jednej nocy.... Dobrze, że tynk silikonowy i można go wężem potraktować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Fotki z opaski... Część tych zdjęć autorem jest Młody Malki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 dzieki Arnika za te zdjęcia.....teraz wiem pogladowo jak to wyglada:) nas przyszłym roku czeka robienie opasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts