monsanbia 04.10.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 .............. pan Bogdan też nie lubi chyba wtorków:mad:....... podobno jest chory....... Może przyjdzie jutro.... A robota stoi.... Jutro się okaże, że środy za to kocha Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Przysłali mi wczoraj wreszcie matę na opaskę... ale dalej piaskiem jest niezasypane:(Dziś przyszła mata na rabatę.... Kończę faszerować papryki i idę do ogródka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 No i jutro też nie przyjdzie..... dzisiaj ... dzwoniła żona.... Podobno ma przyjść w czwartek.... Pożyjemy zobaczymy... A jutro to ja jadę na pielgrzymkę do Częstochowy... z młodym ze szkoły.... więc może to i dobrze, że go nie będzie... ale i tak miałby co robić.... Zawisła lampa nad wejściem.... o wiele lepiej już wygląda... Zaczęłam robić rabatę w trójkącie przy wejściu... Przekopałam tą glinę, rozłożyłam część maty i wsadziłam zielone... Jutro jak dam radę będę kończyć, bo nie zdążyłam.... Rozpoczęta rabata.... Ojjj dużo pracy przede mną jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Jak macie jakieś propozycje co do rabaty to proszę Z tym, że zimą spada z dachu tony śniegu... Przez ten śnieg nie mogę nic posadzić wyższego, bardziej efektownego.... Mogą być same byliny cieniolubne.... Nie pracowałam sama... miałam pomocnicę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A masz tam taki cień cień? cały dzień? Bo u mnie np pod oknem w wykuszu od północy posadziłam azalie, budleje, żywotniki jakieś, wrzosy, barwinki, hortensje... i rośnie Owszem nie sa tak duże jak okazy w słońcu, owszem kwitną później i nieco mniej (choć to azalii nie dotyczy)... ale zawsze to zielone i wyższe niż 50 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ooo racja funkie tez mam i pęcherznice obie... i pięknie kwitły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja własnie siedze w Twoim ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No jeszcze nie Ale przebrnełam wsie strony ze zdjęciami Widze, że masz duuużo większy ogródek niż ja.. ale też lubimy na różowo z pergolą i klimatycznie Jak się Arnika nie obrazi to wrzuce moje ..coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 a tu widok z drugiej mańki czyli perdola z wiciokrzewami, a za nią leżaczki, placyk zabaw i moja mała polanka z trawy barenburg sportowej bo mam 2 chłopaków grających w piłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ... wstrzymaj się, wstrzymaj... to jest ogród z ubiegłego roku. W tym roku sadziłam tylki kilka jednorocznych, ale je na palcach jednej ręki można policzyć. NAtomist zupełnie nie mam ręki do donic.. no nie umiem i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No na początku niby rośnie, a potem jakoś tak zasycha, więdnie choć podlewane i deszczy było dużo... i jakies tanie beleco się robi... a sadziłam głównie dalie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nie obrazi, nie obrazi Nituś Dzięki i proszę o jeszcze... A miejsce zacienione od nocy do nocy jest ciemno... Mam bergenie, rozchodnika, kilka funki (rożne, mam jakieś zielono- bordowo fioletowe liście i kwitną na żółto i ładnie rosną w cieniu. Ten kąt jest 4x4m i na niego spadają tony śniegu z dachu... I mam do niego też pieris czy jakoś tak... Wcześniej pokazałam nocne zdjęcia.. to jest kąt po lewej stronie wejścia.... Uffff wróciłam z pielgrzymki, byłam u dziadka w szpitalu ( czeka na rozrusznik... ) a teraz nie wiem za co się wziąć... Na ogródek już za ciemno... ;(A wstać musiałam zanim słonko wstało... i długo jakoś nie mogło się obudzić... Ale na Jasnej Górze deszczu nie było... Przybyły dzieci i młodzież z całej Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts