malka 28.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Arnika, prześlijmi na pw - strategiczny plan dojazdu ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Oj a ja taki wieeeeelki garnek mam. Prawie jak dla wojska Muszę jechać po ziemniaki... i nie wiem czy 5kg. wystarczy czy 10kg kupić? I jeszcze dobry boczuś..... slinka mi pociekla chyba w przyszly weekend tez zrobimy sobie ognisko i gar (u nas tak go nazywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale wam fajnie, że się spotykacie Miłej zabawy życzę To Ciebie też zapraszam.... Przyjedziesz? ja bym bardzo chętnie, ale dla mnie teraz ciut za daleko ale jak wiosna do nas w końcu zawita, to się wybiorę z wizytą i wtedy odwiedzę was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... przyszłam...ślad zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... przyszłam...ślad zostawić znów naplułaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Malka kupiłam gorczyce. Ja nie mam Twojego tel. Coś go zjadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 28.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 zapisać zapisać jak najbardziej Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 zapisać zapisać jak najbardziej Kiedy? W tą sobotę. Godzina ... do ustalenia jeszcze. A stroje obowiązujące to narciarskie.... i baaaardzo ciepłe... bo ja mam jaszcze budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Malka kupiłam gorczyce. Ja nie mam Twojego tel. Coś go zjadło Boska jesteś Tamten facet na tony sprzedaje Odbiorę w sobotę ,ok ? Co Ci zjadło nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Malka kupiłam gorczyce. Ja nie mam Twojego tel. Coś go zjadło Boska jesteś Tamten facet na tony sprzedaje Odbiorę w sobotę ,ok ? Co Ci zjadło nr Nie wiem Był w komórce i się zbył..... Jak się robi kopytka? Ziemniaki, mąka pszenna i jajko? czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Malka kupiłam gorczyce. Ja nie mam Twojego tel. Coś go zjadło Boska jesteś Tamten facet na tony sprzedaje Odbiorę w sobotę ,ok ? Co Ci zjadło nr Nie wiem Był w komórce i się zbył..... Jak się robi kopytka? Ziemniaki, mąka pszenna i jajko? czy coś jeszcze? nie daję jajka , są twarde wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Czyli tylko zwykła mąka i ziemniaki? Jesuuuuuuuuu jak ja dawno kopytek nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja też zadzwoniłąm do mamy by się upewnić - mąka i ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... przyszłam...ślad zostawić znów naplułaś a czemu ślad Ci się kojarzy z napluciem, hę? pamiętasz cycki murzynki? te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... przyszłam...ślad zostawić znów naplułaś a czemu ślad Ci się kojarzy z napluciem, hę? pamiętasz cycki murzynki? te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 oj nie dziwowuj siem lampy fajne ino Malka ma skojarzenia dość osobliwe http://www.strefalamp.pl/images/masiero/mir_a1_brown.jpg pokazałam we wtorek Szanownemu - gwałtem oczywiście... ale jemu też spodobałysię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... przyszłam...ślad zostawić znów naplułaś a czemu ślad Ci się kojarzy z napluciem, hę? pamiętasz cycki murzynki? te lampy? wy się dzisiaj czegoś naćpałyście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Lidzia ja? naćpana? daj spokój a to zdjęcie powyżej przypomina Ci cycki... w dodatku MURZYNKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Lidzia ja? naćpana? daj spokój a to zdjęcie powyżej przypomina Ci cycki... w dodatku MURZYNKI cycków mnie nie przypomina, a tym bardziej murzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts