kala67 12.10.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 hej..........ja tez jestem na etapie "recyklingu" :) ostatnio kupilam uzywany kredens, drewniane tace, stoliki, drewnianą lampke......i mam zamiar odnawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Lubię takie rzeczy, choć synowie protestują, że nie chcą czuć się jak w muzeum... Mata rozłożona, Hakuro przesadzone, róże przesadzone... Jutro dalsza część sadzenia... Rozłożyć jutro trzeba matę na opasce... Drewutnia załadowana drewnem na rozpałkę... Jest tego ze 3m sześcienne... Bale uprzątnięte... Robi się powolutku i z tyłu i z boku porządek.... Już nie mam tarasu z palet... zostały pocięte na opał... mamy teraz tylko kamienie... Niusia nie lubi teraz po nich chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 pokaż kamienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Wiola,kto Ci robił kotłownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kamieni nie mam jeszcze.. Malcia a o co dokładnie chodzi? I spięcie kotła z buforem i rureczkami? Jeśli tak to Jerzy z mężem ... A jeśli chodzi Ci o coś innego to sprecyzuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 o Jerzego z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No to już wiesz.. a w dzienniku nie pisałam?? Wiedziałam, że mogę na Ciebie i Twoje towarzystwo liczyć o tej porze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 a Ty myslisz,że ja pamiętam co rok temu pisałaś przeceniasz mnie i moją pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzień dobry zostawiam i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To Jerzy ma męża?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia twojemu dziadkowi:)Właśnie wróciłam ze szkółki,strasznie zmarzłam,oj zima sie już zbliża bryyyy....Miłej pracy,ja czekam na jakieś ocieplenie,słońce się przebija przez chmury,zobaczymy co z tego wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.10.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Arniko, szczerze zazdroszczę ci drewutni..super wygląda!!! (o panu Bogdanie nie wspomnę) rabatka z różami, to po jakiej stronie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Rabatka od zachodu a pod betonowym płotem.. to jakby pośrodku działki, ale i od strony południowej, ale że pod płotem to tak jakby od północy... zresztą rosną... A teraz od zachodu i północy posadziłam w rogu domu... będą miały światło od wschodu i po południu od zachodu... Pstryknę zdjęcia później to wieczorkiem wkleję.... Mam żwirek... załatwiłam w ciągu 15 minut Jest nieco żółtawy, ale.... dosypię grubszego białego gresu i będzie git.... Boguś wkopał wcześniej wyczyścił pospawane przez męża w zeszłym roku kątowniki na wieszanie prania... Wreszcie będę miała gdzie suszyć bieliznę... Powiecie, ze nie trendy... ale ja to pitole, lubię pranie ze słonka wiaterku.... Wreszcie będzie miało swoje miejsce Teraz pan ma kolejną robotę... obsypywać opaskę żwirkiem Bogactwo taki p. Bogdan... bylibyśmy w ciemnej dziurze bez niego.... Ile pracy zostało popchnięte przez te kilka dni.... Aaaa i nie kłóci się, że trzeba rabatkę przekopać, że tu czy tam kopnąć dziurkę... Bosko się z nim sadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.10.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Róże kochają słoneczne, ciepłe miejsca takie bez przeciągów... czekam na foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzisiejsze obsypywanie opaski zakończone umyciem żwirku... Tak domek teraz wygląda.... Alu w prawym rogu domu są róże.... Żwirku zostało mi jeszcze jakieś 2 tony.. sporo.. ale rabat też jest sporo. Kupiliśmy na jutro w Casto płytki chodnikowe ... Będzie skończona ścieżka do blaszanego garażu i do nowej drewutni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mam żwirek... załatwiłam w ciągu 15 minut to jeszcze się pochwal skąd i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nooo, kochana - zaczyna to wyglądać bardzo elegancko, aż strach byłoby wejśc w brudnych butach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Po 100zł/t z transportem.. dwie ul. dalej ode mnie... ale nie chciał mi pan sprzedać jak dzwoniłam, bo do produkcji potrzebuje... ale zajechałam, uśmiechnęłam sie ... i pan mi sprzedał DPSia u mnie w butach się chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Służbowo z racji Rady szkoły złożyłam w szkole u młodego Dyrekcji i nauczycielom życzenia.... potem z trójką chłopców wszystkim nauczycielkom, które uczą ich klasę... Uważam , że dzień nauczyciela był udany.... A teraz idę sprawdzić, jak p. Bogdanowi idzie zakładanie chodniczka i wchodzę w rabatki... Ale nie wiem co zdziałam, bo mi się nic nie chce...Też tak macie...? Chyba cierpię na brak słonka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts