Alunek 14.10.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Arniko, masz niesamowite tempo.... szkoda ,że u mnie robota tak nie idzie pewnie dlatego ze nie mam takiego p. Bogdana a nawet drugiej połówki chętnej do pomocy :( trochę obawiam sie o te róże przed domem...tam chyba śnieg będzie spadał z dachu..popraw mnie jeśli mylę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Aaaaa i miałam zakupić jakieś cebulowe.. trochę hiacyntów, żonkile, szafirki , krokusy i co by mi w oko wpadło, ale se drzymłam i nic nie kupiłam..... Wsadzę te z zeszłego roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Tak syie z przodu.. a róże są bardziej po prawej stronie dachu, tuż poza zasięgiem spadającego śniegu... Patrzyłam na to jak wsadzałam róże.A co Byś posadziła Alu z przodu ... Tam spada śnieg...Przymierzyłam w kącie kilka różnych funki, kosodrzewinkę i rozchodnika... Co jeszcze co by przetrwało pod spadającym śniegiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 ja mam ten sam problem przed domem...a co posadziłam to pewnie widziałaś... możesz dodać jeszcze bergenie, a latem dopełniać jednorocznymi - niecierpkami i begoniami stale kwitnącymi (Begonia semperflorens) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mam jeszcze sporo żurawek z jasnozielonymi listkami i bordowe liście... Nie chcę biegać wokół rabatek... Ma rosnąć i być kolorowo... Jeszcze może wsadzę kosaćce.... A co byś dała wzdłuż ścieżki do domu? Po lewej stronie będą 3 latarenki.. wystają tylko czarne kable z ziemi. Przydało by się coś kolorowego stale kwitnącego ozdobnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mąż rano już skrobał szyby w samochodzie... ja jeszcze nie, bo mój maleńki turbolot był całkiem schowany za mężowym.... Wykopałam więc cany... i ukopałam marcinka dla Kali... W poniedziałek wyślę, bo gdybym jutro wysłała, to by uschły na poczcie....Wpadłam zjeść... idę dalej dumać... i kopać i wsadzać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Oooo tak... wczoraj nadeszła wiekopomna chwila ... i odzyskałam swoje autko... ale dziś je chwilowo zabrał, bo gdzieś dalej jechał.. ale ja mam jego W końcu jestem zmotoryzowana... Nawet wczoraj w kasko kupiłam kilkadziesiąt płytek chodnikowych... Pan nam ładnie na palecie do autka wsadził.... tylko później ja... JA musiałam je rozładować... bo ślubny pracować musiał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 proszę bardzo sklep z cebulami, kłączami itp http://cebule-kwiatowe.pl/?gclid=CMDZr_2d6KsCFYeFDgod_h6VIA Arniko, przy ścieżce może tuje Danica, a między nimi płożące niskie jałowce Blue Chip plus płożący berberys Green Carpet, który pięknie wybarwia się jesienią na czerwono),albo irga Dammera Major. Zamiast kulistych tujek możesz wsadzić stożki - świerk Conica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.10.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Arnika,super się u Ciebie robi,taki ład i porządek... Może tak jak radzi Ala tuje Danika,mam też ich sporo,fajne są same się formują nie trzeba przycinać Ale pewnie coś fajnego wymyślisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Arnika............ale z Ciebie ROBOCOP !!!!! patrzę i z podziwu wyjśc nie moge..........ile zrobione w ogrodzie .............jak Ci sie to wszystko zazieleni na wiosne, zarośnie........już widze - bedzie busz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Znowu busz powiadasz???????? Danika powiadacie?... Nie znam... muszę popatrzeć.... Dobrywieczorek Wszystkim Właśnie wróciłam... Kopałam do wieczora... znaczy się przed 19.00 skończyliśmy.... i odwiozłam p. Bogdana.... i małe zakupy w markecie... Świeczki mam z głowy Chodniczek zrobiony z głównej ścieżki do nowej drewutni... Rabatka pod północnym oknem zrobiona.... Posadziłam kosodrzewinkę, cisa, kolekcje funki, rozchodnik okazały, kosaćca, i duuuużo żurawek zielonych i bordowolistnych... jak się rozrosną i będę wiedziała jakie są docelowe to przesadzę ... Jutro rabata od południowego zachodu, tam gdzie przesadziłam hakuro i kosodrzewinę........ Macie jakieś pomysły...? Plan na jutro dokończyć dwie płytki przed blaszanym garażem... zastanawiam się nad opuszczeniem 4 dzisiaj położonych przed starą drewutnią.... czy aby za wysoko nie są posadowione, bo jak mróz podniesie to może być kłopot z otwieraniem drzwi garażowych.... Podnieść garaż blaszany o jakieś parę cm... I dalsza część rabatek.... Miałam zamówić korę na te rabaty... ale kamaz to jest mało... A i boję się że je wywieje... Zastanowię się nad tym w poniedziałek... dzisiaj nie mam czasu Szczerze mówiąc padam, choć zrobiłam tylko kilka dołków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 lepiej było w golfa pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Golfem to wolałabym jeździć, albo na szyi nosić... Ale żeby tak od razu grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 też dołki robisz a ile mniej wysiłku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Kobieto dałaś dziś czadu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Eeee tam... od razu czadu... Gdybym urzędowo nie musiała być w szkole i gdybym nie musiała robić obiadu i dzień był nieci dłuższy to by już było może skończone....A tak będę się jutro jeszcze bujać z krzakami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ty, ja więcej do Ciebie nie przychodzę - u Ciebie mozna się kompleksów i wyrzutów sumienia nabawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts