Arnika 14.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No to ja już wiem, że tą tuję Danika mam... w ilości sztuk dwie... jedna z przodu druga z tyłu przy tarasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 DPS-ia nie marudź Ty tytanie prasowalnictwa i tym podobnych:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Eeee tam DPSia... od razu kompleksów... Jakbyś Bogdana miała to też by wszystko biegusiem było zrobione... ale on jutro jest ostatni dzień.... Raz, że nie ma więcej co do roboty, a dwa, że ja z kasy wypompowana jestem...No chyba, żebyśmy jeszcze w garażu sufit robili.... Znaczy ja i on... Tylko materiału brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Wiola, Jerzy nie dzwonił,co mam robić, trzymać to jeszcze czy wywalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Już piszę do niego maila.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Już napisałam... ale pewnie wyłączył kompa... Jutro rano , u niego gdzieś koło 9.00 jest rano - zadzwonię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ty, ja więcej do Ciebie nie przychodzę - u Ciebie mozna się kompleksów i wyrzutów sumienia nabawić! mam to samo jak widzę co Arnika wyprawia:) zaraz jade do siebie......i chociaz zaległe cebule powsadzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.10.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Arnika,znowu kawał roboty zrobiony.Ja miałam wczoraj mega lenia,dokupiłam kilka wrzosów,postawiłam na parapecie w kuchni i tyle.....Może dzisiaj cos więcej porobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ufffff Zrobione wszystkie rabaty... wyłożona folia, zrobione rowki jako obrzeża, a że zostało żwiru to i wysypane żwirkiem część roślin wsadzona.. zostało jeszcze kilka sztuk.... Ziemia z odzysku wysypana tam gdzie jej brakowało, rozgrabiona... wiosną dokupię samego czarnoziemu i wysieję trawę... Garaż blaszany podniesiony, a pod garażem płytki ułożone jeszcze raz, niżej... Brama od tyłu zabrana do przerobienia zmniejszenia i założenia zamka..., Lampa z boku domu druga jak idzie się do drewutni założona i świeci i spełnia swoją funkcję (widać gdzie jest węgiel w garażu, i drewno w drewutni) , nogi nie będą się plątały jak będzie się tamtędy chodzić wieczorkiem.... Nie powiem ... Narobili się wszyscy bardzo... Zostały mi do zrobienia w sumie trzy rabaty.... Przy wejściu wzdłuż drogi do domu z prawej ( dosłownie kawałek i tylko na 160cm szerokości) i lewej strony ( lewa rabata jest pomiędzy drogą do domu a podjazdem do garażu i ma szerokości ok 6 metrów) Po lewej stronie podjazdu... ale tam będzie jeszcze jakiś czas bałagan budowlany... do momentu skończenia kostki... bo wrazie czego będę musiała mieć miejsce gdzie złożyć materiał....Namotałam... ale już nie mam siły...Odwiozłam p. Bogdana i zajechałam do dziadka.... Emil usnął... i zabierałam go takiego rozespanego i spoconego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 no to na wiosnę nie będziesz mieć za bardzo co robić a Dziadek jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Już w miarę dobrze... Dobrze, że zajrzałam... Przepisany antybiotyk pił raz dziennie po kłótni z babcią... Ja poczytałam i kazałam pić dwa razy... No i pije... Nie wie co ma zrobić z opatrunkiem... babcia każe mu to zmieniać, truje jak diabli..Ja się boję , brzydzę i mogę zemdleć... Nie wiem czy to trzeba ruszać, czy nie... Na nic trzeba podjechać do szpitala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 I taki mam Wusia właśnie zamiar... jak najmniej pracy w ogrodzie..... Aaaa i skosiłam większość działki, dokończył mąż.... I będzie się nazywało , że to on kosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 no a lekarz nic nie mówił na temat zmiany opatrunku?? i co już Go do domu wypisali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nawet doby po zabiegu nie leżał....Miał wieczorem we wtorek wstawiany rozrusznik...W środę byłam u niego o ósmej..., był słabiutki, język się plątał, kroplówka, monitory, kabelków masa.... miałam zajechać wieczorem... A on o 17.00 dzwoni, że JUŻ JEST W DOMU!!!!Przyjechał SAM!!!!!!!! Taksówką!!!!!! Co za debil go wypuścił... pielęgniarka pyta się czy nie ma nikogo kto by po niego przyjechał.... Nie bardzo chciała go samego puścić, więc spytała o zgodę lekarza..Przyjechał z manelami i padł w domu na łóżku bordowy jak burak... jak to usłyszałam to myślałam , że ja zawału dostanę....Jak zajadę do tego szpitala ( prywatna klinika czy oddział... ) to powiem dwa słowa do słuchu....Jak Tak można!!!!A wystarczyło tylko wybrać do mnie telefon..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 no ja bym tam od razu wpadła z pałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Witam się z rana w ten bardzo zimny i mroźny poranek..... U nas na termometrach jest -3*C sprawdzałam dwa razy... Szron na roślinach , na trawie.... Brrrrrr A mam jeszcze kilka roślin do wsadzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Taki szron jest u nas... Zdziwiona Inka, co tu tak zimno i w innych kolorach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Noo niech się psica przygotuje na zimę.. to dopiero będzie szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Zrobiłam fotki w ogrodzie.... Front domu od północy... Wzdłuż dojścia do domu ... Kawałek do zagospodarowania ... ...i praktycznie cała rabata do zrobienia.... ale to wiosną..... Drzewka owocowe i ozdobne zostały osypane żwirkiem.... ..a rabatkowe obrzeża też dostały żwirek.... Widać jeszcze niewsadzone roślinki .... i pomocnica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts