ane3ka1 05.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Arniczko, te płytki są bardzo oryginalne. Podobają mi się. Znalazłam u siebie dwie inspiracje z taką drewnianą kuchnią jak Ty masz. Jedna z ciemnymi płytkami, druga z kolorową mozaiką. Bardzo mi się podobają. Wrzucę a jak chcesz to usunę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Aniu co to za płytki na pierwszym zdjęciu? Fajnie wyglądają....I ja mam jasną kuchnię to może być nieźle..... I nie usuwaj... jak nie dla mnie to któraś inna z dziewczyn chętnie poogląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Aniu co to za płytki na pierwszym zdjęciu? Fajnie wyglądają.... I ja mam jasną kuchnię to może być nieźle..... I nie usuwaj... jak nie dla mnie to któraś inna z dziewczyn chętnie poogląda.... Niestety nie mam zielonego pojęcia co to za płytki. Miałam po prostu w inspiracjach i to nie z uwagi na płytki, ale na lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 mi się jakoś nie widzą ani białe ani czarne ani mugaty:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No to jakieś już konkretne wypowiedzi...A co w/g Was by pasowało?Można wklejać do woli , tylko jak wiecie co to to napiszcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Niiiieee.. Już żadnych beży nie może być.... Affrony w półpolerze na podłodze, dąb na szafkach , blat kompletnie nie trafiony ( piaskowiec) nie mogłam sobie wyobrazić z 5X5 cm kawałka jak będzie na całości wyglądał...... I mi się blat nie podoba... Może kiedyś granit położę....A mozaika którą wrzuciłam nie do końca tak wygląda ( zdjęcie poglądowe) bo ta co mnie urzekła jest w Casto i jest z czarnym marmurem.Ale jak dam na ścianę takie kosteczki to będzie problem z fugami... spore są.... I jak będę np buraczki dusiła to fuga będzie czerwona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Nie podobają Ci się moje RAKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Aniu .. przeleciałam cały wątek u Ciebie i znalazłam linka do Raco, ale nie wiem o której kolekcji mówimy... Domniemam, że o cegiełkach... Nie masz ich jeszcze położonych..... A kupiłaś je już, czy jeszcze.... Natomiast podoba mi się Twoja umywalka do toalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ciasto od Markotki ( dziad) upieczone... oby nie okazało się, że zakalec... Jak wystygnie to polewa i zobaczymy... Męż jak zobaczył wczoraj, że ludki na Pogorii robią duszaczki to chciał mnie wczoraj o nie zamęczyć... Pomimo iż usmażyłam wczoraj mnóstwo kotletów ( to tak abym mogła do teścia do szpitale bez stresu pojechać) , to będziemy robić duszonki..... Oj jak się ślubnemu zachciało... Jak małemu dziecku płakać..... Sufit w garażu wyszlifowany.... Mąż wziął grunt i gruntuje sufit... Oj to jest szansa, że w tym miesiącu... - znaczy się w listopadzie- tylko jeszcze nie wiem którego wjedziemy brumami do garażyku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wkleiłam u siebie linki. U mnie płytki jeszcze nie kupione. I pewnie dużo wody upłynie zanim do tego dojdzie A może położyłabyś na ścianach takie duże płyty gresu? 60x60 cm? Mało fug by było Nie wiem tylko, ile masz miejsca pomiędzy szafkami stojącymi a wiszącymi. Naprawdę widzę u Ciebie czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Pod szafkami jest dokładnie 53cm ... a od okapu o indukcji jest 79cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ciasto od Markotki ( dziad) upieczone... oby nie okazało się, że zakalec... Jak wystygnie to polewa i zobaczymy... i co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Właśnie wróciłam... taras drewniany pomalowany... Mąż podkładem pomalował sufit w garażu... Zrobiłam polewę.... ukroiłam ciasto.... I wyszło.... Nie mam zakalca....:wave: I jakie pyyyyszne..... Duszaczki postawione.... za godzinkę będę... więc jak kto ma blisko to zapraszam na gorące ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Proszę się częstować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Mniam Arnika, powiedz jeszcze, gdzie i jak dokładnie chcesz kłaść płytki? Na obydwu ścianach? Po całości, do wysokości szafek? Czy tylko pasek nad blatem? A przy okapie wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Pod wiszącymi szafkami po całości i dalej na tej samej wysokości gdzie indukcja, ponieważ szafka w rogu otwierana jest do góry, więc gdybym wyżej położyła kafle to by się szafka nie otworzyła....Natomiast nad indukcją do okapu może iść do góry... Czyli gdzieś na wysokość 79cm...Natomiast szerokość indukcji to 77cm, a szerokość okapu to 90cm.... Ale może być też pas taki na szerokość kafla... np 40cm, albo 30... w zależności co kupie... I nie żeby to miała być wersja ekonomiczna... Ma być ładnie... Na całość wyszło mi coś ponad 3m2 płytek... no powiedzmy 4m2... Więc i koszt jest niewielki.... Wiesz zastanawiam się jeszcze nad takim jakby metal szarym z połyskiem.... Myślę, że ładnie by się komponował... W WC mam sliver Loft, bardzo je lubię, pomimo, iż za szarościami nie przepadam , ale te raczej z metalem mi się kojarzą....W kilku przychodniach widziałam przy rejestracji takie kafle, ale jak pytałam się co to jest, to wszyscy nie mieli pojęcia... wykonawca kupował.... Ktokolwiek widział takie jakby metalowe, metaliczne kafle to proszę dać namiary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) ....ku pamięci... http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/06/76/93/1906769387 http://allegro.pl/opoczno-gres-z-kolekcji-snake-29x59-3-i1906769387.html Wygląda jak skóra węża.... Oraz metaliczne Lapato... http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/12/39/56/1912395699 http://allegro.pl/alfalux-vertigo-lapato-gres-30x60cm-plytka-scienna-i1912395699.html Te wyglądają mniej więcej tak , o co mi chodzi..... Edytowane 7 Listopada 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Fajna płytka. O czymś podobnym myślałam. Silver Loft znam - podoba mi się Masz gdzieś zdjęcie wc? Pytam z lenistwa. bo 223 strony mnie ciut przerastają. Jak chcesz, to w wolnej chwili zrobię Ci małą wizualkę. Tylko powiedz, z którymi płytkami? Mugaty, skóra węża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts