Arnika 06.11.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Aniu WC jest gdzieś w dzienniku... tam jest raczej cała fotorelacja z budowy... Sama nie wiem co by było lepsze......Czy skóra, czy te metaliczne, (ale nie Lofty bo są już w WC ) czy mugaty.... Nie mam pojęcia.....Jak możesz i nie sprawia Ci to trudności to jedną z tych płytek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Takie bardzo szybkie. Mugaty (ale bez warkoczyków) i skóra węża. Kolory nie do końca rzeczywiste. Twoje zdjęcia były robione przy sztucznym świetle, nie udało mi się dokładnie dopasować. Szczególnie mugaty biją po oczach. Ale coś tam chyba zobaczysz Wydaje mi się, że będziesz miała zagwozdkę z dopasowaniem płytek do odległości. W przypadku mugatów zostanie Ci pusty pasek pod szafkami (chyba, że są jakieś szersze dekory do wykończenia). Z kolei skórę węża będziesz musiała docinać. Coś na pewno wymyslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Łałłłłłłłłł Aniu dzięki Nie potrafie w żadnym programie takich cudów zrobić. Dzięki jeszcze raz..... Super wyszła Ci ta wizualka.... No i teraz mam zagwozdkę.... Sama nie wiem co lepiej pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A gdyby tak dać pas kafli, ale nie pod same szafki tylko tak na 30-40cm, w zależności jakie płytki kupię.... Będzie niżej ale co za różnica.... Natomiast za indukcją położyć je nie poziomo ale pionowo tak do okapu...?Może wtedy by były ładne.... I jakoś tak w tym ciemnym kolorze przytłaczająco... Jak myślicie? Chyba, że szukać szarości ale w jasnym cieplejszym kolorku.... Narendil zdjęcia WC mam ale tylko z okresu jak powstawało a chyba 4 stronie w dzienniku... Aktualne Silver Lofty pstryknę za chwilkę... Nawet nie wiedziałam , że nie zrobiłam aktualnych zdjęć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja tam wolałabym ciemniejsze... bo mniej widać syfu i jednak mniej fug do czyszczenia ja mam czarne i widac ciapki po gotowaniu tylko pod światło bo sa polerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 O coś takiego chodzi? Wydaje mi się, że czarne kafle o ile będą lekko błyszczące nie powinny zaciemniać. Ładnie odbiją światło To opoczno snake też fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No właśnie o coś takiego chopdzi jak na pierwszym zdjęciu.... A tu masz kilka fot z mojego WC.... Nie pucowałam tylko na gorąco pstryknęłam fotki.... to mało wyraźne ale wiadomo o co chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 wybieram tą wersję - taka delikatna jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.11.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 wybieram tą wersję - taka delikatna jest: Też ta wersja mi najbardziej podeszła!!! Tej kuchni najładniej jest saute, dlatego trzeba zrobić coś delikatnego Ciasto z kawką fajne, ale ja się na zdjęcie duszaczków zasadziłam Wiem że już pokazywałaś, ale ja mogę na takie rzeczy patrzeć i patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no ja też... tylko jak planujesz wykończyć brzegi , bo one troche bedą odstawać od ściany (grubość płytki + klej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzięki za fotki Teraz ta płytka podoba mi się jeszcze bardziej! Tylko łazienek już nie mam. Z tych propozycji do kuchni, to mi też najbardziej podoba się ostatnia wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja bym dała jeszcze po jednej kafli na stojąco przy indukcji (ale niekoniecznie...., ponieważ jak gotuję to jest za tym miejscem gdzie na wizualce są kafle , jest pochlapane), a na prawo od indukcji dałabym poziomo kafle do kąta aby tworzyło jedną całość.... A jak wykończyć... przykleić kątowniki... najlepiej metalowe a jak nie to jakiekolwiek. Zamaskowało by tę szparę od ściany do kafli... A może ta wersja ale nie do samego okapu pociągnąć kafle tylko poziomi i pod okapem pionowo ...? Tylko jakie kafle by tu wybrać? Szare jak metal, skóra węża czy szukać czegoś innego? Wszelkie propozycje mile widziane I można wszystko wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a jakby tak wersja delikatna + szkło tam gdzie się brudzi/chlapie ? i jakoś skóry węża nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja tam w ogóle płytek nie widzę, a juz w takim układzie jak powyżej hymmmmm.... pierwsze wrażenie - zostało trochę to przykleję gdzie popadnie - no sorry ale tak mi jakoś to wyglada.Patrząc na dom jako całość - kuchnia jakby nie było otwarta jest, to glazury tam nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zuza... skóra węża jako kafle mnie sie podobają... ale chyba nie do mojej kuchni... Natomiast myślę bardziej jakby dać takie szaro-srebrne stalowe jakby metaliczne.... Malcia... tylko, ze mnie nie zostało zapasów... A co byś u mnie widziała bo dom znasz...? A może białe kafle pod szafkami i mozaika od indukcji pod okap? A może jakieś inne pomysły...? Muszę wałkować temat, bo do świąt chciałabym mieć problem kuchni z czapki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wiola, coś mega niewidocznego, albo wyrazistego, ale raczej w klimacie domu.Np szkło, a pod nim jakaś light tapeta, albo matowe szkło w kolorze sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ....no to chyba se pierdyknę kafle piecowe nad indukcje i na kominek... będzie komplet.... T oczywiście żart... Szkło mogło by być, ale czy nie za nowoczesne do mojego domu??? I czy musi być hartowane? Bo ja bym pojechała zwykłym, jak co... gazu nie mam....Natomiast ja naprawdę nie mam pojęcia co położyć.... Gdybym wiedziała to już dawno bym położyła... bo to raptem 4m2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Spójrz tu http://www.sun-glass.pl/?szklo-kuchenne,36 kuchnie nie sa nowoczesne, niektóre nawet "niewyszukane", a efekt jest fajny. Mnie podobaja sie trawki, u Ciebie w kolorze sepii byłyby świetne. Ten sam motyw mogłabyś przenieść na ścianę przy stole w formacie xxxxxxl ale na niedużej powierzchni. A jesli nie szkło, to może mozaika szklana ? z nadrukiem ? Edytowane 7 Listopada 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Arnika, jeśli się zdecydujesz na jakąś tapetę, to daj znać. Skleję Ci wizualkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Narendil... kiedy mam taaaki mętlik w głowie... tak jak Ty z deszczownicą..... Muszę przebrać się w koszulę i położyć się z młodym i pogadać.... Jutro jedzie do lekarza.... Aaaa i zęba Emil nie dał sobie wyleczyć.... A jkakby dać tylko mozaikę od indukcji do okapu i resztę białych kafli??? Już tak kiedyś rozmawiałyśmy?????? Gdybym cokolwiek wiedziała.... to już by dawno było zrobione... A ja się bujam z tą ścianą ponad ok..... I wiem, że nic nie wiem... Ojjj jakie proste było budowanie i papierologia..... Edytowane 7 Listopada 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts