Arnika 18.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Z jakiej płyty?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no indukcyjnej oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Monia ja mam taką samą jak Wiola i kocham ją super mi się ją użytkuje, niesymetrycznie rozmieszczone pola ułatwiają manewrowanie nawet dużymi garami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja gotuję głównie w dużych garnkach.... Jest super.Mnie nic innego do szczęścia nie jest potrzebne.... Gotować gotuje, ma szybkie cóś do gotowania... i jest OK tylko co bym jeszcze lubiła gotować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Majolika powiadasz.... Przetrzepałam kilka fajnych salonów z kaflami... i powiem, ze ta majolika raz, że mnie się podoba to jeszcze i cenę ma super i.... pasuje do domu... i ... że tak powiem jak wzięłam ją do reki ... to mi tak została.... Oglądałam w Dagmie Viwesy ... nie pasowało by mi... nawet jeśli jest to krzyk mody............ Oglądałam wiele, wiele innych kafli... Aż mi się zachciało zmieniać w WC Lofty.... kuźwa... kobieta zmienna jest....rzyjechałam jeszcz ez jakimiś płytkami, ale fot nie robię , bo to baiałe jest w rozmiarze 20X50... ale nie pasi mi... .....chyba zostanie ta Majolika...A maż jeszcze teraz wymyślił... żeby od okapu kłaść tak jakby schodami.... nie na prostu... a mnie nie koniecznie się to podoba....Uffff będzie ciężko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 dzięki dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ciekawa jestem na jakie płytki się zdecydujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ty wiesz , że nie... ale są w garażu a tam zimno jest...A mam je wyjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ciekawa jestem na jakie płytki się zdecydujesz;) Powiem cichutko , że już się zdecydowałam, dzisiaj kupiłam.. i właśnie się kładą..... Jutro mam nadzieję będzie koniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 majolika:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Narendil.... jakbym mogła Ciebie prosić, abyś zaczarowała w kompie te obrazki z moją kuchnią i wkleiła majolikę ... całość pod szafkami, dalej na ścianie z indukcją, i pod okap wysoko.... Proszę, bo sama nie potrafię... Proszę bardzo O to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Co do cygar i pasków. Jeśli Ci się zmieszczą, to ja bym dała. Na obrazku chyba nie do końca uchwyciłam proporcje. Pod okapem nasz 78 cm, tak? To powinien byc o jeden rząd mniej i się cygaro zmieści Pod szafkami 53? Tam już chyba będzie ciężko. Zaraz, a te kafle są 10x10? Bo jak nie, to robię od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 O to chodziło Wielkie dzięki A kafelki już się kładą, choć nie powiem co wybrałam w końcu.... To tak jak Braza... miała kupić lampę i kupiła Ponieważ chłopak , który nam je kładzie dowiedział się od żony, że ma nam je dzisiaj położyć, a ja dowiedziałam się, że on postawiony pod ścianą i przyjeżdża... to pojechałam samiutka pooglądałam jeszcze ze dwie godziny, pomacałam, poprzykładałam... i wyjechałam z kafelkami.. No wielkie mi tu cymeje.. Kupiłam z zapasem chyba metra, aż 4m2 kafelek.... Wiem, wiem... zostanie... ale lepiej, żeby zostało, niż miało by braknąć..... I o te może 3 3,5m2 ceramiki tyle zamieszania... Przez półtorej roku nie mogłam się zdecydować... Masakra... Przy czym już wiem jakie będą kafelki do dużej łazienki... Więc czas spędzony na poszukiwaniach kuchennych płytek zakończony raczej sukcesem znalezienia kafli do łazienki... przynajmniej to jakoś poszło... i to tak niespodziewanie.... Ufff kamień z serca mi spadł.... A mąż do znajomego co to zaczął nam kłaść mówi, że żonka zasłużyła na te kafelki jak mało kto... Ciekawe co on miał na myśli ... i co che? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Narendil.. już nie rób... położone są już częściowo kafelki na ścianie... ale zanim położył mi je na ścianie to powyjmowałam i poukładam tak jak ma wyglądać na podłodze... Już wiem i widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Oj, to się spóźniłam Ale dobrze, że decyzja podjęta i robota w toku. Będzie ładnie! Musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Zaskoczę co niektóre dziewczyny... I na pewno nie będzie się to podobało niektórym.... Ale mnie i mężowi się podoba, dobrze się czuje i przegapiłam się w to co jest już na ścianie chyba z pół godzinki.... Najważniejsze, że nam sie podoba Jutro po fugę będę musiała jeszcze wpaść... mam ze trzy kolory w domu, ale nie wiem czy wystarczy... Byłam dzisiaj na targu staroci... kupiłam dwa stare wazoniki/świeczniki... jeden może będzie na długopisy a drugi na odszczepki kwiatków.... Jakoś tak bardzo skojarzyły mi się te wazoniki z czasami z dzieciństwa... a że grosze kosztowały... to są moje;) Szukałam żyrandola.... Nie znalazłam.... Będę zachodzić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts