Arnika 19.11.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Nooo nie ma na razie co pokazywać...Szepnę tylko tyle, że to coś albo część ręcznie jest robiona... mmmmmm podoba mi się.... Kuźwa pojechałam po młodego jakieś 3 wsie dalej... jaka mgła.... Mleko na drodze normalnie nic nie widać.... aż bałam się jechać...Ale jesteśmy cali i zdrowi.... uffffff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 No to ja też jestem ciekawa efektu końcowego,no i oczywiście czekam na fotki:)Mgła straszna,właśnie wróciliśmy z imprezy,jak ja nie lubię jeździć w taką mgłę,umęczyłam sie strasznie,chyba wolałabym jechać jako pasażer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2011 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Zaskoczę co niektóre dziewczyny... I na pewno nie będzie się to podobało niektórym.... . Na szczęście "niektórzy" nie mieszkają w Twoim domu :):) Na wiosnę - jak już trochę poprawią tę katowicką to przyjadę na kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No to ja już Nefcia czekam... ale możesz pociągiem... i szybciej i nie umęczona... z pociągu bym Ciebie odebrała... i odwiozła.... Ale jeden dzień to mało.... A katowicką to naprawdę się źle już jeździ.... Ojjj już nie lubię jeździć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Najważniejsze , że nam się podoba i tak ma być... Nie przeszło mi po nocy... dziś zrobiłam sobie ze dwie kawki i patrzyłam, patrzyłam i macałam... a to dopiero początek... Znajomy wpadnie po południu i będziemy kłaść , raczej on będzie kleił, a my będziemy patrzeć jak on robi... i dziś mam nadzieję, że przyklei... jutro fuga i gitara.... Już nie mogę się doczekać końcowego wyglądu.... Nie przeszkadza mi mega burdel, nie przeszkadza mi to, że nie mogę gotować, że porozwalane jest wszystko i wszędzie... Jest dobrze, bo będzie bardzo dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Arniko wpadłam z rewizytą:)nie ma szans by przebrnąć przez te wszystkie komentarze ,ale obejrzałam sobie zdjęcia w dzienniku.Macie piękny domek w cudnym miejscu a i do wykazania się ogrodowego ogromny areał.Ale jak widzę radzisz sobie doskonale,sporo już masz nasadzeń ,jak to wszystko ruszy na wiosnę to dopiero będzie pięknie.:yes:Podoba mi się kolor elewacji ....on jest śmietankowy czy biały?ooo ,widzę ,że mamy podobne wiszące zegary...tylko u mnie jeszcze wiszą w starym domu ,bo jakoś tak się nie chce...:(i fajne kafle na kominek ,myślę ,że wyjdzie z nich cudo.Czekam na kolejne zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dzięki za pochwały Elewacja jest to taki jaśniutki krem, przełamany biały.. taka śmietanka... Zegary wiszące i ten stojący chodzący i bijący, i inne ustrojstwa z lat ubiegłych to moja miłość... ale chłopaki nie dali i nie dadzą zrobić mi domu z samymi antykami..... Co do kominka ... kafle leżą.... i czekają.... sama nie wiem na co... na koncepcje jak zrobić, kto ma to wykonać... i najważniejsze na kasę.... Nie mam na razie wizji jak poukładać ten kominek.... Ale przyjdzie czas, że go poskładamy i będzie inaczej niż w wielu domach.... Ogród... cóż... rośnie sobie, trochę tego zielonego kupiłam i powsadzałam zielonym do góry.... ale to ma być ogród dla leniwych... Ja lubię ładny ogród, ale nie lubię dużo pyzy nim pracować... Lubię natomiast kosić kosiarką... To jakieś takie normalne zajęcie... i widać efekt od razu Na razie trwa akcja kafelki w kuchni ( dalszy ciąg wczorajszego klejenia dzisiaj w godzinach późno popołudniowych ) i właśnie mąż resztkami wełny ociepla strop nad garażem... będzie trzeba podjechać do Casto i kupić z 4-5 bali wełny... powinno wystarczyć.... Jak ocieplimy strop to i od razu w garażu będzie cieplej i przyjemniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 i ja czekam na finisz akcji kafelkowej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ja też z niecierpliwością czekam na fotki tych tajemniczych kafelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kafelki przyklejone.. jutro fuga, ale to ja sama mam ją położyć... dopiero jak zastygnie klej... To chyba nic trudnego... więc położę sama.... Powiem tylko , że mnie i mężowi się baaardzo podoba i jestem zadowolona Uffff problem kafelek w kuchni załatwiony.... Fotki jutro jak położę fugę i posprzątam gazety i taśmy z blatu.... To następną zagwozdkę są dla mnie listwy wykończeniowe przy drzwiach.. na jaki kolor pomalować ( wydaje mi się, że na taki jak drzwi... I jakie dać listwy przypodłogowe tzn na jaki kolor je też pomalować... i tego nie wiem.. Jakbym wiedziała to bym już te listewki kupiła ,, pomalowała i przykleiła... Już wiem, że najpierw listwy przy drzwiach a dopiero do tych listew listwy przypodłogowe... Taki mam cichy plan, aby to zrobić przed świętami... Było by wykończone wreszcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Super, że Wam się efekt podoba a jutro obiecane foteczki:yes; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Yes, yes, yes Już bym dzisiaj pstrykała.. ale fugi nie ma i bałagan jak to po położeniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 02:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Spać nie mogę.... więc wpadłam pooglądać co gdzie słychać...Oczywiście pomacała płyteczki... dam im do rana czas, żeby zastygły/skleiły się dobrze.... Będę teraz musiała pomyśleć nad zmianą oświetlenia... znaczy o dwa żyrandole.... Ale jak mi się nic nie rzuci na oczy i nie powiem, że to to i nic innego... to zmieniać nie będę na siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.11.2011 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Cześć nocny marku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Arnika...dasz rade z tym fugowaniem,to nie takie straszne:)Ja cały garaż fugowałam,tzn.ściany do połowy i podłoga. Czekam na fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzień dobry Ranny Ptaszku Spać nie możemy... ja już wstałam... Nadulka... ja już fuguję... brakło mi fugi... i zastanawiam się czy to ta, czy może trzeba było jaśniejszą potraktować.... Czekam aż wyschnie i jak co to będę zdzierać i dawać nową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 no i ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No i zdjęcia się zgrywają.... Skończyłam... Lecę wkleić do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts